.
Отговор в тема
Страница 18 от 21 ПървиПърви ... 81415161718192021 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 514
    Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Аз ставам много лесно.По принцип си правя по три аларми за по-сигурно,но още на първата съм на крак!
    Момичетата дето стават лесно са рядкос, бившата ми приятелка обикновенно я будех по 30 минути и най-накрая ако вече не съм се отказал ставаше

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Тааа, събуждам се лесно, но ставам трудно.
    +1

Ами зависи хехе ако знам ,че няма каде да ходя се излежавам иначе ,ставам доста бързо щом се налага не обичам да закаснявам
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Много трудно.

Град
    Банско
    Като незнам с кой крак да стана сутрин пращам смс с текст "КРАК" на номер 1212
    So that each and every woman could find her perfect guy

Град
    veliko tarnovo
    300 zora telefon do glavata bodilnik na raklata kompa i maika na glavata
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Хех..елементарно...просто си лягай малко по-рано...навивай си алармата няколко пъти.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    Sofiя
    Едвам ставам в 6 и 30 за даскало.В повечето случай отивам за 3 или 4 час.

Ставам доста трудно. Ама се свиква.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Трябва да има някой, който да те дърпа от леглото Отиваш и си измиваш очите и се разсънваш
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

не ставам мн спя..стоя до къесно вечер и после спя и не уча почти ,заради тва не мога да се събуждам сама
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

оставям си телефона....или там каквото ме събужда...по-далеч за да мога да стана и УЖ да се разсъня ма пак не става

С телефона. Не ми трябва никой да ме събужда.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

ми човек слава богу че живея на 1 уличка от даскалото ... дори може да се види ко праи класа от нас .... и пак ставам 20-30 мин преди часовете , ама пак закаснявам ... тъй че съвета ми към теб е лягаи си по рано и сутринта 1 кафе и 1 душ и си готов
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

mama idva da me sabudi s tendjera i 4irpak...ako ne se sabudq-pristypva kum uslugite na studenata voda v kofa... ako i tva ne pomogne s buhalkata po glavata .....
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Лесно си ставам по-принцип.Скачам веднага щом ми звънне телефона.

Ама днес се успах.

Еми сестра ми като беше 1-ва смяна си ставах навреме, че даже и много по рано отколкото трябваше .. Тя като станее и просто вече и да искам не мога да спя защото е страхотен шум. Обаче сега като е 2-ра смяна гледам да си лягам рано, защото вече няма кой да ме събужда ... Да де и пак си закъснявам за даскало нищо че е на 4-5 крачки от нас ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    с две аларми + майка ми
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ставам ама малко трудно ама се пак ставам
    :}}}

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Мама ме събужда по много странен начин- пуска МТВ и аз като чуя някоя песен и направо скачам от леглото

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    мъки мъки...2 телефона и 4 аларми...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

мразя ставанетоооооо мене тати ме буди ииии от 7 без 10 до 7 и 10 през 1 минута ми казва колко е 4асът и 4ааак в и 10 ставам ии с затворени о4и вървя даже да ме разсъни тати светва лампата
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Пффф .. мноооого трудно. Особено както е студено сега абсурд някой да ме измъкне от леглото. Ставам все пак, но след като 10 пъти съм си казала "още 5 мин." или "да да .. ей сега".
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Пффф .. мноооого трудно. Особено както е студено сега абсурд някой да ме измъкне от леглото. Ставам все пак, но след като 10 пъти съм си казала "още 5 мин." или "да да .. ей сега".
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    и аз така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си