.
Отговор в тема
Страница 19 от 21 ПървиПърви ... 915161718192021 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 514
    Град
    mezdra
    Ами навивам си по принцип алармата за 8-9 когато съм 2ра смяна но ставам много трудно даже на няколко пъти се оспивах

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Повече от фен
    telefina mi zvuni..ina4e s krakatana gore ....
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Навивам си алармата на телефона. Сутрин ставам в 6:00 ч. без никакъв проблем. Даже ми е кеф да ставам. Ии въобще не ми се спи. А като ида на училище всичко се подпряло на чина без никаква воля за живот.

Прости ми тряя една мощна аларма ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Голям фен Аватара на Chery
    Със алармата на телефона

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ох не питай! И аз мноу често се се оспивам! Даже имаше една седмица дет през сичките дни закъсняях за училище. Мноу мразя да ставам рано сутрин ама кво да се прай. Даже мисля следобед да лягамда си поспивам малко ама се не остаа време !!!
    това следобяд да спиш много действа .. много често си поспивам и тогава се чувствам толкова отпочинала, но въпреки това пречи да заспиш рано, и следователно да станеш рано. Мен мама ме буди и знам, че ако не стана ще започне да вика, което е много лошо така че .. не мога да ти помогна. И мен аларми не ме будят.

Град
    Видин
    Като дойде баща ти и те нарита два-три пъти и те изхвърли от леглото ще се научиш да ставаш с най малкото поскръцване
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]s... telefona mi .. navivam si go.. i taka.. predi za po sig. slagah i na maika mi tela do glavata mi i moq stariq no sled 2-iq zvun napravo poludqvah
    И как си навиваш тела ако не е тайна

Град
    * South Central *
    Със много зор... Добре че телефона ми има 5 аларми

Budqt me.Kazvam "Ei segichka" i zaspivam.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    По-добре не питай....с мъка и 300 зора.
    +1

Мега фен Аватара на Infinity
    ами ставам с помощта на алармата на телефона във 7,30 ставам и не казвам че ми е голям кеф ама нямам как просто съм си го навила на пръста това и така
    To infinity and beyond.

Град
    Хасково
    с 300 зора.. и се събуждам към 3, 4 час в даскало
    ... no comment ...

Събуждам се между 6 и 8ч. - без аларми и подобия. Около 5мин. се разтягам в леглото и после поемам към банята.

Град
    Whole of the world
    Телефона ми звани точно в 7.00 (8.00 почвам даскало) и ставам без проблеми!
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Град
    * South Central *
    Без никакъв проблем .. GSM-ма дрънка и се изстрелвам ..

Град
    Burgas ;]
    като съм 1-ва смяна си навивам будилника на тела за 6 ама с няква много дразнеща песен за да стана и да я изключа и после вече не ми се спи
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

УЖАСНО ТРУДНО ! Часовника започва да звани от 6 до 6;30 и понякога пак немога да стана. В последно време ставам и в 6;45 ;д . Пробвала съм какво ли не да ставам по навреме. Заспивала съм в девет и сутрин пак немога да ставам . ;д Затова обичам втора смяна
    Мечтите са безкрайни..

еми навивам си алармата един 4ас преди да стана и знам 4е след този 4ас трябва да стана и се наспивам максимално

MERRY CHRISTMAS!!!

еми навивам си алармата един 4ас преди да стана и знам 4е след този 4ас трябва да стана и се наспивам максимално

MERRY CHRISTMAS!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз си я навивам в 6 и 30 и после пак в 6 и 40,за да мога да се осъзная и да подрема 10мин.Иии даскалото е до нас,тъй че тръгвам в 7 и 25 и дотогава имам време да се оправя (:
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами доста трудно.Някой път ми се става, някой път изобщо! Когато съм си легнала по късно и съм спала малко сутрин, докато звънне телефона и аз вече съм станала.. че да не заспя пак.. А когато съм легнала рано не ми се става.. ам все да се излежа 5 10 мин и то се унасям ... пууу

Вижте, Моля!

Трудно. Като съм първа смяна - с телефона, а като съм втора, майка ми ме буди в около 10.

През ваканциите по обяд.

хмм трудно .. часоовника ми бие към 5:45.. събуждам се и се излежавам в леглото до към 8 ... в 9 почвам даскало а даскалото е от другата страна на улицата.. за кфо ставам толкова рано идеяяяяя си нямам

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    УЖАСНО ТРУДНО ! Часовника започва да звани от 6 до 6;30 и понякога пак немога да стана. В последно време ставам и в 6;45 ;д . Пробвала съм какво ли не да ставам по навреме. Заспивала съм в девет и сутрин пак немога да ставам . ;д Затова обичам втора смяна
    e i az sym sy6tata.. + tva mi e nujno stra6no mn vreme da se razsynq..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си