- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Ами навивам си по принцип алармата за 8-9 когато съм 2ра смяна но ставам много трудно даже на няколко пъти се оспивах![]()
![]()
![]()
telefina mi zvuni..ina4e s krakatana gore ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Навивам си алармата на телефона. Сутрин ставам в 6:00 ч. без никакъв проблем.Даже ми е кеф да ставам.
Ии въобще не ми се спи. А като ида на училище всичко се подпряло на чина без никаква воля за живот.
![]()
![]()
Прости ми тряя една мощна аларма ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
това следобяд да спиш много действа .. много често си поспивам и тогава се чувствам толкова отпочинала, но въпреки това пречи да заспиш рано, и следователно да станеш рано. Мен мама ме буди и знам, че ако не стана ще започне да вика, което е много лошо така че .. не мога да ти помогна. И мен аларми не ме будят.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Като дойде баща ти и те нарита два-три пъти и те изхвърли от леглото ще се научиш да ставаш с най малкото поскръцване
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
И как си навиваш тела ако не е тайнаПървоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Със много зор... Добре че телефона ми има 5 аларми![]()
+1Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
ами ставам с помощта на алармата на телефона във 7,30 ставам и не казвам че ми е голям кеф ама нямам как просто съм си го навила на пръста това и така![]()
To infinity and beyond.
с 300 зора.. и се събуждам към 3, 4 час в даскало![]()
... no comment ...
Събуждам се между 6 и 8ч. - без аларми и подобия. Около 5мин. се разтягам в леглото и после поемам към банята.
Телефона ми звани точно в 7.00 (8.00 почвам даскало) и ставам без проблеми!![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Без никакъв проблем .. GSM-ма дрънка и се изстрелвам ..
като съм 1-ва смяна си навивам будилника на тела за 6 ама с няква много дразнеща песен за да стана и да я изключаи после вече не ми се спи
![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
УЖАСНО ТРУДНО !Часовника започва да звани от 6 до 6;30 и понякога пак немога да стана. В последно време ставам и в 6;45 ;д . Пробвала съм какво ли не да ставам по навреме. Заспивала съм в девет и сутрин пак немога да ставам . ;д Затова обичам втора смяна
Мечтите са безкрайни..
Аз си я навивам в 6 и 30 и после пак в 6 и 40,за да мога да се осъзная и да подрема 10мин.Иии даскалото е до нас,тъй че тръгвам в 7 и 25 и дотогава имам време да се оправя (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Трудно. Като съм първа смяна - с телефона, а като съм втора, майка ми ме буди в около 10.
През ваканциите по обяд.
хмм трудно.. часоовника ми бие към 5:45.. събуждам се и се излежавам в леглото до към 8 ... в 9 почвам даскало а даскалото е от другата страна на улицата.. за кфо ставам толкова рано идеяяяяя си нямам
![]()
e i az sym sy6tata.. + tva mi e nujno stra6no mn vreme da se razsynq..Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()