- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
еми аз тряя да ставам 6 и 30,събуждат ма и лежа до и 20 след туй с хладка вода на лицето и после в училище си доспиваминаче ако нямаш брат и сестра и си имаш собствена стая си пусни на телефона няква мелодия дет супер мноо я мразиш и няя начин да не станеш
![]()
Ставам рано и много лесно се събуждам.Понякога съм за втория час и въпреки това пак спя до 6:30,както обикновено.След 5 минути съм си свежарка отвсякъде.![]()
Толкова много обичам да спя, а вообще не ми стига времето за това! Обикновенно си лягам към 1:30, а трябва да ставам в 7:10! По рано от 7:20 не мога да се събудя, а училището ми е на другия край на града и почваме в 8! Много ми е забавно в тоя студ да ставам и да се разхождам у нас по пижама, ама няма начин! А иначе се будя с телефона, мама ме буди и тати, а баща ми като ме буди направо подивявам!![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
sus zor stavah v na4aloto ama lo6oto e , 4e ve4e sviknah da stavam v 6 i subota i nedelq se budq v 6 i e mn kofti, za6toto posle edvam zaspivam pak![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
as principny si lqgam mn0o0oy k1sny ama ddz...nai k1sny 6:30h sami4ka si stavam...nem0a se naspq katy x0rata...apak ne piq li kafe sytrin...p0sle celiq den s1m katy z0mbi..afee nqk1f yjas e tfa...ama vajnyty e 4e staam sama bes alarmi i telef0ni i takiz glypysti.... mn0o0oy rqdky sa s1byjdam s razni bydilnici i telef0ni i k0 li ne...![]()
С мноооого кофти чувство се събуждамм.. УЖжЖжжасСс.. Особено при 1ви час математика..![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Ми навивам си ЖиСиЕм-а и ставам с 300 зора![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
az puk sus stavaneto nqmam problem. 6tom mi zvunne budilnika i ripvam kato luda da go izklu4a,nabarvam go v tumnoto,spiram go po nai-burziq na4in i sled tova vednaga sled tova svetvam lampata(trqbva vednaga da ne se svutne,za6toto v protiven slu4ai povtornoto zaspivane mi e v kurpa vurzano)
qvno mnogo hora imat toq problem
vijte kolko hora sa go vidqli tova![]()
sega tova ostana da go pokaja na maika mi i da mlukne nai nakraq s neinite "ma vij go toq kak stava sutrin" i tem podobni ...
mersi za otgovorite
Аз съм втора смяна ама ставам в 8, защото просто не мога да спя повече, а и имам повече време да се помотая в леглото пред ТВ![]()
Където плюя, там не лижа
Понякога трудно ставам,но по принцип нямам проблеми със ставането
ставането определено ми е проблемно. и колкото и часа да съм си навила алармата, винаги се успивам и майка ме събужда в последния момент![]()
ми и на мен ми е трудно да ставам, особено пък както съм почнала да се прибирам в 2остават ми само 4 часа сън.. ма мерака да откачам с приятели надделява, кво да се прави
![]()
но пак горе-долу успявам да се вдигна на време де.. алармата на тел-а съм я нагласила за 6:30, обаче ставам в 7 и така имам половин час за разсънване![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
oooo tva e ne6to ujasno da trqbva da stavam sutrinta kolkoto mi e studeno i kakto me myrzi..ufff ujassss.abe kato znam 4e tr da stana rano i stavam vse pak sym na u4ili6teotgovorno dete sym =D>
ohhh,mi dosta trudni4kov 05:40h mi e purvata alarma,spiram q...posle v 05:45 e sledva6tata,pak spiram...turkalqm se o6te 5 min i kato si pomisla 4e 6te izpusna avtobusa i 6ta ne6ta stavam
Навивам си будилник и ставам, дори да съм легнала преди 1 час.
Като трябва да ставам, ставам!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ставам с помощта на телефона ми. алармата му е толкова силна и специфично-гадна, че може да събуди и слон. аз и без това спя леко,така че щом звънне се събуждам и ставам без проблем. никога не съм се успивал за нещо. винаги ставам когато трябва. дори и да не съм се наспал - за това е предназначено кафето![]()
ТРУДНО!Ходя на работа и трябва да ставам в 4:30 за първа смяна, звъни алармата в 4:20, ставам със скок, навивам за 4:30 и къртя още цели 20 минутки, после ставам със скок, обличам се светкавично и сядам на един стол, на който клюмам около 10 минутки. После си мия зъбите и седя още 5 минутки. После си обличам якето, опаковам се стабилно/5 сутринта е, бая е студено/ и 45 минути спя по пътя /пешачката/ до работа /добре че сме пет в една посока/...На работа се събуждам едва към осем, така че два часа бачкам на автоматик...Та така...А като съм втора смяна, навивам алармата за 11:30, ставам,ям и изчезвам...
![]()
Като чуя алармата на телефона ми една песен на Еванесънс и скачам от леглото и като се по разсъня малко се измивам и си денся докато се обличам и оправям за даскало![]()
Мен майка ми със крясъци ме събужда във 6 часа, но е друг въпрос, че аз абсолютно винаги ставам в 6:30 и целия свят ми е абсолютно крив...и напук на ранното ставане първите 3 часа в даскало винаги ги проспивам.![]()
Ми примерно алармата на телефона звъни в 6:30,аз ставам в седем без петНо това е първа смяна,а пък втора си е нормално най-късно 8:00 съм станала.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Ооооф как ставам ли?Ми като съм първа смяна си навивам алармата за 6.30 но ставам в 6.50, щото като звънне си викам "аре още 5 мин" и после баща ми влиза с думите "ари бе що не си станала още" и аз ко да прая ставам, пък като съм втора смяна ставам към 9-9.30
![]()
ami s alarmata na gsm-a v 6.50 ... ama posle pak zapisam i maika mi idva![]()