.
Отговор в тема
Страница 2 от 21 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 514
    Голям фен
    Град
    Compton
    еми аз тряя да ставам 6 и 30,събуждат ма и лежа до и 20 след туй с хладка вода на лицето и после в училище си доспивам иначе ако нямаш брат и сестра и си имаш собствена стая си пусни на телефона няква мелодия дет супер мноо я мразиш и няя начин да не станеш

Мега фен Аватара на koalka
    Ставам рано и много лесно се събуждам.Понякога съм за втория час и въпреки това пак спя до 6:30,както обикновено.След 5 минути съм си свежарка отвсякъде.

Голям фен
    Град
    на луната
    Толкова много обичам да спя, а вообще не ми стига времето за това! Обикновенно си лягам към 1:30, а трябва да ставам в 7:10! По рано от 7:20 не мога да се събудя, а училището ми е на другия край на града и почваме в 8! Много ми е забавно в тоя студ да ставам и да се разхождам у нас по пижама, ама няма начин! А иначе се будя с телефона, мама ме буди и тати, а баща ми като ме буди направо подивявам!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    sus zor stavah v na4aloto ama lo6oto e , 4e ve4e sviknah da stavam v 6 i subota i nedelq se budq v 6 i e mn kofti, za6toto posle edvam zaspivam pak
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Почти винаги се оспивам и често ходя до даскало с такси.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    BapHa
    as principny si lqgam mn0o0oy k1sny ama ddz...nai k1sny 6:30h sami4ka si stavam...nem0a se naspq katy x0rata...apak ne piq li kafe sytrin...p0sle celiq den s1m katy z0mbi..afee nqk1f yjas e tfa...ama vajnyty e 4e staam sama bes alarmi i telef0ni i takiz glypysti.... mn0o0oy rqdky sa s1byjdam s razni bydilnici i telef0ni i k0 li ne...

С мноооого кофти чувство се събуждамм.. УЖжЖжжасСс.. Особено при 1ви час математика..
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ми навивам си ЖиСиЕм-а и ставам с 300 зора
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    sf
    az puk sus stavaneto nqmam problem. 6tom mi zvunne budilnika i ripvam kato luda da go izklu4a,nabarvam go v tumnoto,spiram go po nai-burziq na4in i sled tova vednaga sled tova svetvam lampata(trqbva vednaga da ne se svutne,za6toto v protiven slu4ai povtornoto zaspivane mi e v kurpa vurzano )

Guest
    qvno mnogo hora imat toq problem
    vijte kolko hora sa go vidqli tova
    sega tova ostana da go pokaja na maika mi i da mlukne nai nakraq s neinite "ma vij go toq kak stava sutrin" i tem podobni ...

mersi za otgovorite

Аз съм втора смяна ама ставам в 8, защото просто не мога да спя повече, а и имам повече време да се помотая в леглото пред ТВ
    Където плюя, там не лижа

Супер фен
    Понякога трудно ставам,но по принцип нямам проблеми със ставането

Мега фен Аватара на iiirish
    ставането определено ми е проблемно. и колкото и часа да съм си навила алармата, винаги се успивам и майка ме събужда в последния момент

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми и на мен ми е трудно да ставам, особено пък както съм почнала да се прибирам в 2 остават ми само 4 часа сън.. ма мерака да откачам с приятели надделява, кво да се прави
    но пак горе-долу успявам да се вдигна на време де.. алармата на тел-а съм я нагласила за 6:30, обаче ставам в 7 и така имам половин час за разсънване
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

oooo tva e ne6to ujasno da trqbva da stavam sutrinta kolkoto mi e studeno i kakto me myrzi..ufff ujassss.abe kato znam 4e tr da stana rano i stavam vse pak sym na u4ili6te otgovorno dete sym =D>

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ohhh,mi dosta trudni4ko v 05:40h mi e purvata alarma,spiram q...posle v 05:45 e sledva6tata,pak spiram...turkalqm se o6te 5 min i kato si pomisla 4e 6te izpusna avtobusa i 6ta ne6ta stavam

Голям фен
    Град
    София
    Навивам си будилник и ставам, дори да съм легнала преди 1 час.
    Като трябва да ставам, ставам!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ставам с помощта на телефона ми. алармата му е толкова силна и специфично-гадна, че може да събуди и слон. аз и без това спя леко,така че щом звънне се събуждам и ставам без проблем. никога не съм се успивал за нещо. винаги ставам когато трябва. дори и да не съм се наспал - за това е предназначено кафето

Повече от фен
    ТРУДНО! Ходя на работа и трябва да ставам в 4:30 за първа смяна, звъни алармата в 4:20, ставам със скок, навивам за 4:30 и къртя още цели 20 минутки, после ставам със скок, обличам се светкавично и сядам на един стол, на който клюмам около 10 минутки. После си мия зъбите и седя още 5 минутки. После си обличам якето, опаковам се стабилно/5 сутринта е, бая е студено/ и 45 минути спя по пътя /пешачката/ до работа /добре че сме пет в една посока/...На работа се събуждам едва към осем, така че два часа бачкам на автоматик...Та така...А като съм втора смяна, навивам алармата за 11:30, ставам,ям и изчезвам...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Като чуя алармата на телефона ми една песен на Еванесънс и скачам от леглото и като се по разсъня малко се измивам и си денся докато се обличам и оправям за даскало

Мен майка ми със крясъци ме събужда във 6 часа, но е друг въпрос, че аз абсолютно винаги ставам в 6:30 и целия свят ми е абсолютно крив...и напук на ранното ставане първите 3 часа в даскало винаги ги проспивам.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az stavam rano s mytivaciqta , 4e ako nestana shte me globqt mn jestoko :P
    ama si e suvsem drugo da stavash za rabota...a za daskaloto e mn trudno trqbva da ima za neshto koeto da stavash nqkakva kiriq, ot 9-ti klas nagore pochti nikoga ne sum stavala navreme :P

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми примерно алармата на телефона звъни в 6:30,аз ставам в седем без пет Но това е първа смяна,а пък втора си е нормално най-късно 8:00 съм станала.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ооооф как ставам ли?Ми като съм първа смяна си навивам алармата за 6.30 но ставам в 6.50, щото като звънне си викам "аре още 5 мин" и после баща ми влиза с думите "ари бе що не си станала още" и аз ко да прая ставам , пък като съм втора смяна ставам към 9-9.30

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ami s alarmata na gsm-a v 6.50 ... ama posle pak zapisam i maika mi idva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си