- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Oх еми много трудно...трябва да ставам в 5:30 ама аз ставам в 6,а часовника ми звъни в 5:00 и ако не дойде да ме събуди човек не мога да отцепя...
Не ставам сутрин. Спя между 4 и 8 вечерта.
много трудно, особено ако е рано съм с отвратително настроение и само нервнича![]()
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
оная ми работа винаги става преди мен
и ме събужда
голяма комбина сме !
Моля ?!
+123456789Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ставам и .. пак лягамособено за даскало..
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
aaз преди го праих и просто се нервя че нещо ме събужда и го хвърлямПървоначално написано от [B
![]()
![]()
аа ако наще почнат да ме будят почвма да мрънкам и крещаа да ме оставятт на мира
![]()
![]()
и после ми трябва още един час да се събудя и расъня
![]()
![]()
абее да не си до мен в тоя момент
![]()
![]()
Как ставам ли? ТРУДНО!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ми алармата на телефона и веднага си ставам
хъхъ x]
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Вече се научих и си ставам 6:35 като по часовник.
В началото на годината нарочно си нагласях алармата за 6 часа и до 6:45 си казвах "Още 5 минути" или "И 23 е, ще стана като стане и 25, а като стане и 25-ее айде и 30..."
Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
и аз така си викам![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Sutrin alarmata mi zvuni sled tva ba6ta mi mi zvuni da vidi dali sum stanala i sled tva si puskam nqkoq vesela pesni4ka dokato se nakanq da stana ii se razsunvam i stavam![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
хахаха.. да познатия номер .. "мамо ей сега" ... "остави ме малко де"Първоначално написано от Th3WildAng3l
или другия вариант е да ме ядосат и да стана крива.. мн често се случва и съм кривотия през целия ден![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Не ставам сутрина по обяд
![]()
Алармата ме буди в повечето случаи .. Ако не - майка ми 20 мин преди даскало ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
мм майка ми надува The Voice на телевизора иии музиката ме събужда![]()
![]()
с алармата на телефона,ако не с кофа вода![]()
уфф.. вече си имам заложен биологичен васовник![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Много трудно, майка ми идва и влиза в стаята 10 пъти, за да ме викне . Е, тъй ше е кат си лягам късно![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от sweet_nothings
+1![]()
![]()
![]()
![]()
Лесно.Една фр ми звъни 06.00 по телефона и 06.15 пак ми звъни понеже обикновено не съм се вдигнала от леглото. Седем и десет се срещаме пред кафенето до даскало или на спирката на Тракия и отиваме на даскало.Отнема ни точно 3 минути или 5,ако се влачим...
още 5 мин![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.