- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Със зор !!!![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Алармата на gsm-a върши чудеса![]()
Преди ме будеше един много гаден и писклив глас, който викаше: "Проспа си младините беее човечеее"![]()
После беше един крясък: "Леглотоооо леглото ти горииии" - така в просъница някой като ми изпищи на ухото няма как да не искоча из под завивките![]()
А сега ми е просто едно мило гласче: "Ти мене уважаваш ли ме или не ме уважаваш..я ставай"
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ставането ми е една от най-големите мъки![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако си сложа gsm да звъни ставам без проблем.Като ме будят наще редовните ми две реплики са:
- Още 10 минути
- Какво искаш?![]()
Колкото по-малко спя толкова по-лесно ставам, а пък като спя повече ставам по-трудно и съм адски неадекватен.
Амм...
обикновенно си ставам нормалноо...
къъм.. 6:15h![]()
Въпреки, че ми се спии...,
ама кво да се правии.. :Х
многоооо трудноомаиками идва будиме и аз пак заспивам
и отивам в училище 5,10 мин. преди да почне часа
![]()
много трудно![]()
Ми аз също много трудно ставам ама стана ли няма ляганетъй че лесно.Има случай да съм се прибирал 5 6 сутринта и да ставам в 8
мн мн трудно..преди да тръгне на работа майка ми ми вика 2-3 пъти " ставай ! " " АЙДЕ СТАВАЙ ВЕЧЕ!! " и накрая ставам..иначе мога да си спяя и няма да отида на даскало, защото няма кой да ме събуди
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
А еми аз си винаги си навивам часовника един час по-рано от времето , в което трябва да стана . Примерно ако трябва да стана 6.30 го навивам за 5.30 , за да мога да си казвам : "ей ся .. ей ся ставам .. само още съъъъъъвсееем мъничко"![]()
Или приятелят ми ми звъни , да ме събужда, ако не мога да стана за лекции![]()
не обичам да ставам късно...
чувствам се супер гадно и отпуснато,когато съм станала по-късно от 9.
за това и нямам проблеми със ставането.часовника звъни в 6 без 20 и ставам,за да се изкъпя![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Преди да тръгне за работа татко ме буди след това звъни и алармата, а накрая ми се обажда една съученичка за всеки случай ако все още не съм станала.
"Колкото повече, толкова повече..!"
С много зор..майка ми ме буди към 9 сутринта и заминава на работа,а аз се излежавам до 11 ..гледам си сериала,пия едно кафе с една цигара ,нагласям се и заминавам на даскало![]()