- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Ами аз ставам в 6 без 10(без връзка с кючека,който толкова много ми натякват за 6 без 10) с ...музика.Много силно надънена музикаХем приятно,хем ефективно.Не че съседите вече не откачат да ги будя всеки ден по тъмно още,ама карай.Иначе това е най-добрия вариант
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Като примерно дете навивам алармата на gsm иначе ми адски трудно да стана.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Да ти кажа аз не ставамСъщо като тебе ... будилници, часовници, телефони, аларми ... нищо не ме притеснява, дори някой да ме бута, доста ще си ме побута преди да ме събуди .... много трудно ставам, спя много дълбоко
Така че не се притеснявай, има и други като теб пък се оправяме
Постарай се .. :P
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
ooo na mene opredeleno mi trea 4asovnik s 4uk pone 50 kila..hi4 nemoa da sa razsunq i staam i posle suk kriva kat guz![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
ем аз съм 2-ра смяна.. и пак ставам с мн зор и викове от майка.. макар че ставам към 10.30-11 очите ми пак са зашити.. незнам кат стана 1-ва смяна кфо ще прая.. освен изобщо да не заспивам..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от p4elata_brumze
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Проблеми със ставането нямам. Всяка сутрин независимо дали е делник, или празник ставам в 06:30. По-голям проблем е за приятеля ми, който се буди заради мен. А той разсъни ли се веднъж не може да заспи пак. А аз се чувствам перфектно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Оооо,мн трудно ставам,с 2 аларми поне,че като се събудя и си кажа "аре още 5 мин",тия 5 мин станат на половин час и така...
С голям зор ставам.мразя да ставам рано, направо издивявам.Понякога нем ога да си отворя очите.И често се случва "оше 5 минутки" и заспивам дълбокоИначе алармата на телефона ми ме буди и понякога, когато чуя тази мелодийка изтръпвам от ужас!!!!
С бой![]()
Abe pii po 2 4a6i studena voda na eks i 6e se rasuni6![]()
Всяка сутрин като ставам за даскало 1ва смяна мразя целия свят![]()
Трудно!как ставате сутрин ?
как ставам ли - разтърсена от тежките звуци идващи от уредбата. Dimmu Borgir са доста подходящи за целта, особено ако сънуваш някой прекрасен сън и изведнъж той се превърне в кошмар![]()
ВСъщност лягам рано и нямам и проблеми и да ставам рано.
И аз така...Особено напоследък ме е налегнал по-голям мързел от обикновеното...Първоначално написано от p4elata_brumze
trudno.
a ponqkoga i izobshto.neska naprimer imah chasove ot 8h30do kum 15h i prosto reshih,che ne mi se hodi,nqmam nastroenie i tolkoz..![]()
p.s.az sum studentka vse pak..
...ama to i kato hodeh na uchilishte ne beshe po razlichno..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мен никой не ме буди, нагласям си GSM-а и си ставамизлежавам се 5-10 минутки, но ставам и не закъснявам за даскало
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ставам с мъка и 300 та зора \/
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
малко труден е процесът на ставането в 7,но с излежаване до 8 без 10 всичко си идва на място![]()
Хаха аз пък ставам точно 1 минута преди да ми звънне часовника
не на мене тия, ЖениПървоначално написано от sledko_f>93
![]()
![]()
Тво бе Ванка? Истина е!Първоначално написано от punisher
![]()
![]()
мда за тва ли ми закъсняваш всеки пътПървоначално написано от sledko_f>93
![]()
....
Това,че се събуждам тогава,не значи,чв нв се мотам после :PПървоначално написано от punisher