- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Ами попринцип не се оспивам!Сутрин часовника звъни,моля Господ за ваканция,ставам мия си зъбите,изплашвам се кат се вида в огледалото-отивам реша се,след тва се обличам-5 часа се чуда и накрая избирам наи-неподходящото!След тва ако вали обличам дънково яке а ако е топло-шуба иии отивам на даскало....
Първоначално написано от Didi_tronka
=D>
Оф за жалост ставам мн трудно дори и да съм спала 12 часа като се събудя (в повечето слушаи като ме събудят) пак ми се спи и не мога да стана мързи ме обичам да се излежавам
Трудно ми е да стана ама като си навия алармата на джиесема да ми звъни през 5 минути/от 6.30 натаък хах/, успявам с триста зора да се надигна...
1во действие - отварям си очите , когато се наспя
2ро действие - завъртам се
3то действие - поглеждам си телефона (ако е рано го оставям и си лежа още обаче ако е късно преминавам към 4то действие)
4то действие - отвивам се
5то действие - надигам си умната главица от възглавницата
6то действие - сядам на ъгъла не леглото и седя и мисля , когАто спра да мисля и осъзная, че само седя без да мисля преминавам към 7мо действие
7мо действие - заставам права до леглото .
И ето вече съм станала
Ми закъснявам за 1вия час :Р
I love you...
Еми трудно,но имам желязна воля(и дори тя понякога лееко поддава,но все пак винаги ставам)
ами моето ставане .... първо телефона ми звъни в 6.20 и го изклю4вам после полузаспивам и майка ми ми звъни в 7 без 20 .. казвам еисега ставам и в 7 ми звъни и подска4ам като ожилена оо заспала съм хаха и това най редовно ама ставам де 4е автобуса е в 7.34 и няма къде да и да , само 1 път съм се успивала![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ами...и аз се събуждам мн трудно...настройвам алармата на телефона да звъни в 6:30...когато звънне го изключвам и си казвам "Само още 5-10мин" и така когато се събудя вече е 7:10/7:15....всяка сутрин едно и също....дори миналата година ф даскало ми викаха Сънчо![]()
Много трудно.. като си легна към 12 - 1 и трябва да стана в 6 и половина.. телефона ми звънне, аз си викам още пет минути и отивам за втория час.![]()
Аз не ставам на време![]()
Амиииии Ставам Труднооо..С няколко аларми
Слагам си тлефона далече от леглото и се трябва да стана да го спра![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Oooo ne pitai....napravo mi e nqkakva muka...oba4e taka e samo purvata sedmica....posle svikvam nqkak si...i znam 4e nqma nikakvi 5 minutki i 4e prsoto shte mi se naloji da stana...iskam ili ne....i razbira se subota i nedelq si navaksvam....![]()
Не не вярвам,че си грешка в живота ми дори да ме боли....
Например ако трябва да стана в 7 часа си слагам будилника за 6... така си доспижам малко..разсънвам се и така![]()
едвам едвам, с фразите "още пет минутки" или "ей сега..".. немога да се измъкна от леглотоама накрая, искам не искам, ставам.... добре,че училище е на 10 метра от удома и ставам към 8 без 20
![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
По-възможност си лягам по-рано.. А не след 00:00 часа...
Ако си легна по-късно просто ще се излежавам още 5 мин. в леглото.
Ако си легна по рано.. съм куршум.
Аз си мисля, че при всеки събуждането е различно.
Една моя приятелка като е сънена не знае къде се намира.
Един път за даскало беше си сложила чорапите в/у терлиците.
Аз лично нямам проблем със ставането. Стига ми една аларма (по-възможност от телефон.. нещо за душата за да стана с кефф ;]) и това е.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
амчи навивам си алармата на телефона на най-крещящата мелодийкаиначе самото ставане е мн трудно - ужас
![]()
Mdaaaa, za6to li mi zvu4i tolkova poznatoo..........Първоначално написано от ^Adrenalinka^
p4elata_brumze написа:
По-добре не питай....с мъка и 300 зора.![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Ами и аз така много закъснявах,особено като започнах да живея в друг град сама...Но като си сметнах сама отсъствията (изкарах ги 4,а се оказаха 1 и 1/3) и се стреснах,че ще пратят на наще бележка и реших да ставам рано - навивам си на телефона алармата да звъни в 6:00 и един друг будилник,който звъни в 6:05...И така като 5 пъти отложа по 5 минути ставането и накрая ставам в 6:25 и съм навреме.КъсметПробвай се така :P
И аз както повечето много трудно ставам...Като чуя алармата на телефона я излючвам и си казвам още 5-7 минути ама... Много ми е трудно 'щото ставам в 5 и 20 за да си хвана автобуса в 6 и 30 и.... а онзи ден се успах и станах 6 00 а тогава трабва да съм тръгнала за гарата... Ама добре, че баща ми имаше работа за Бургас и ни закара със сестра ми..![]()
Sys nqkolko alarmi na telefona ... ili nashte me budqt ...