- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
с песента на "Орхан Мурад - никога не вярвай на жена"
навивам алармата да звъни 5 пъти през 5 мин, слагам тела на другия край на стаята... така понякога успявам да не се успя![]()
ама веднъж си бях сложила тела на тих режим и спинках до 10 часа- много забавно беше после![]()
Лично аз нямам никакъв проблем със ставането сутрин!Всяка сутрин в 6`25 вече съм будна!Към 7`30 вече съм в даскало и надувам главата на тъпите ми съученици и съученички докато се опитват да спят
!Аз въобще не спя пълна съм с енергия!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ставам съвсем нормално,но доста често ми се случва да проспивам първите три часа когато съм първа смяна.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
винаги някой от наще ме сабужда.като съм първа смяна ставам по-лесно щот спа по-малко време,а като съм 2ра 80% от случайте заспивам пак и се забуждам след половин-един час![]()
оффф ставането рано сутрин е най-мъ4ителното нещо
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
вече съм свикнала да ставам рано за фитнеса и скачам като войник !
В понеделник и сряда съм на английски, обикновено майка ми е тоя зъл демон, който ме изритва от креватчето.![]()
Ааа миналата седмица си спомням, че бях заспала в коридора облечена с яке и с обувки.Не ме питайте как е станало.
Иначе вторник, сряда, четвъртък, петък, събута и неделя си къртя до колкото искам.![]()
колкото по-рано си легна, толкова по-трудно ставам. Ако спя по 5-7 часа е по-лесно да стан. Ама само до сряда, след тва ме гони една умора и си поспивам до късничко. Пък и сутрин майка ми става в 5ч и ме разсънва. Баща ми става в 5:30ч и кто влезе в тоалетната и едни охкания, пъшкания.. голям купон и не мое се спи. Пък на мен алармата ми е в 6ч. и съм ОК, ама има и моменти, в които спя толкова дълбоко, че не мога да чуя наще кога са станали.
И аз съм на 16г.
amiiii sloji si na alarmata nqkfa gadna melodiq koqto da te strqska i shte se sybujdash po lesno..![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Еми никакПросто вече не ми дреме.....Ходя за 2-3-4 час...когато успея да стана(ако успея,ако не-карат без мене)
то така или иначе нищо не правим в тоя пуст 12 клас
сутрин ставам доста трудно но напоследък незнам защо взех да се будя към 6 и нещо още преди да ми е звъннал будилника.инъче преди използвах следният метод:нагласях на телефона си 10тина аларми които да свирят през 30 секунди или пред 1 минута и си оставях телефона в другия край на стаята като му усиля звука до дупка...сутрин докато изгася всичките аларми и докато си отида до телефона и ща не ща вече съм се разсънила поне малко.....
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Po nqkoi put e mn lesno no ponqkoga...........Navivam si alrmata na telefona i se sabujdam,oba4e nqkoi put i tq ne pomaga.I togava maika mi me budi bredi da trugne na rabota!
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
кажете вие как се събуждате и ставате на време ...с мерак
ми лягай си по-рано вечер, друг начин не знам
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ставам МНОГО трудно![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
хаа..даскалото щеше да е весело ако не тряяше да се става рано сутрин и ако не тряяше да те изпитват!сутрин мноо гадно ставам..някой път тъкмо най-интересния ми сън и извъднъж като църнат некви мелодии и ми гръмва главатаи вече няма такова 5 минути още,веднъж ей така 5 минути и изведнъж гледам 8 и 5
.. че имахме контролна 1 час ..хаха :P
mn mn trudno stavam,naposledak samo se yspivam
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
ayyyyyyyyyyyyyy yjac dokato stanaaaaaaaaaa az stavam vinagi 6 minuti predi da zaoi4nat 4asovete a do u4ili6te sa mi 10 min taka 4e 6+4 za da se opravq 10 min + 10 natam na4i zakasnqvam vseki pat s 20-4=16 minuti braio na mene ne se baqh zamislqla s kolko vremne zakasnqvam za 1-qt 4as ama na6te daskali sa pe4eni i ne pi6at zakasneniq i otsastviq
Мнооого трудно.. особено като съм 1ва смяна.Чуя ли GSMa да звъни ми иде да го изхакам в земята.. доста пъти съм се оспивала,защото все си викам :"Още 5 минути и ставам.." след като си го повторя около 2 пъти вече съм се унесла и оспала..Иначе през почивните дни спокойно си спа до към 12-13 часа.
oo predi da stana mi trqbvat okolo 45 minuti predvaritelno+15-16 prenavivaniq na budilnika ina4e nqma na4in
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Как се събуждам ? Преди ми беше много трудно!ЧСпомням си , как татко ме будеше(защото , така или иначе на чувах часовника) по 10 мин , за да сатвам и да се оправям за училище.Но с времето се свиква.Сега вече ми е по-лесно и най-важното е , че вече чувам часовника , когато звъни , за да ме събуди!Но , когато не съм си доспала, направо изпитвам ужас(така е в повечето случаи) , когато го чуя да звъни.НИКАК не ми се става , но като знам , че ще закъснея , ставам и се оправям за училище!
когато съм 1ва смяна татко ме дига в 6:30 и едва едва ставам
а когато съм 2ра си поспивам пове4ко![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Sqka sutrin se sabujdam s alarmata na telefona mi ... leleeeeKato zvanne mi ide da go hvarlq nqkade
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...