.
Отговор в тема
Страница 6 от 21 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 514
    Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Като ми звънне будилника си казвам още 5-10 минути и после ставам от раз.И естествено,че закъснявам за училище.Само в петък ставам веднага с будилника,защото ме е страх да закъснявам за първия час.Имам история,а като знам каква е историчката.

ами като ми звънне алармата след 5-10 минути ставам някой път правя упражнения ама в повечето случаи ме мързиии глася се и ко да прая после-изчезвам от у нас ама сутрин мноо ми се
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Зависи,ако вечерта съм дрънал някоя и друга водка...Иначе си ставам нормално.Обувам си терлиците и отивам да се мия
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Супер фен
    Ami slojila sam si edna qka melodiika na tela i tq kato pochne ( kato se vkluchi alarmata) i pochvam si q tananikam i sa razsynvam.pyk imashe edin period,kogato hodeh s edno momche to uchilishte i hodeh s jelanie,ama i tova ne pomaga mnogo mnogo.
    Обичам те <3 !!!

малииии много трудно да ме шибат с къмшик пак ще се събуждам 1 час аз ставам 3 часа преди нужното ако имам тренировка в 9 ставам в 6 .1 час гледам TV надигам се тешко ако има шоколад хапвам леко и пак лягам 20 мин лежа и гледам горе след това се надигам бавно като инвалид вървя до бянята.... след това ям сядам полежа малко времето вече е 8:55 аз отивам да си обличам тениска времето е 8:59 аз гледам безучасно зимам mp3-to търся rammstein-ich will ;] врето е вече 9:15 (в 9:00 трябва да съм излязЪл] гледам часът и почвам да бягам като муха без глава паника обувам си маратонките зимам си ракетите бягам по стъпалата и спринт до тенис клуба.И винаги съм 4 миниту по късно и ме карат да правя обиколко xD
    Зодия Везни кво се прави..
    Това е секи божии ден

Град
    Там, където е сърцето...
    Мноого трудно ставам.С голям зор.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Абе малко трудно ставам,ама като знам,че ме чакат 5 човека да охидме заедно до даскало - ставам,кво да прая
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    сф
    kato sum parva smqna sum kato sumnambul...naglasqm si 4asovnika za 6 stavam i speiki se opravqm,a kato sum vtora smqna stava 1 4as predi da tragna za da drusna ne6ty da se rasunq[q kafe q redbull,pitbull] i po4vam se opravqm...

4 години се събуждам с алармата на телефона ми и нямам никакви проблеми.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Ami nz az i da si legna kusno ve4erta i sutrinta kato me dignat rano si stavam samo mi trabvat 5 min da rasunq i gotovo ....

Ставането ми никога не е проблем, лягам си към 00:00- 00:30 или по- късно и сутрин ставам към 07:00- 08:00 без проблеми, просто отварям очи пускам телевизора и след 5- 10 минути вече съм станала...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Град
    OUT OF SPACE
    AMI AZ PO PRINCIP STAVAM KAM OBED VEDNAGA PALQ CIGARA PIQ KAFE PONE 2 4ASA I KAM 15h VE4E SAM GOTOVA ZA NOVI PODVIZI.TAKA MI HARESVA I TAKA GO PRAVQ MNOO PO DOBRE OTKOLKOTO DA STAVAM V 6h .......AZ V 6 NE POMNQ DA SAM STAVALA NQKOGA DE.

Емм...като бях първа смяна мн ама мн трудно ставах...Оба4е като бях на лекар един път и и казах 4е мн трудно ставам и постоянно ми се спи и тя ми даде едни ампулки да пия..казват се Сарженор ако не се лъжа и ви кааам ..легам в 2 и после ставам в 6 и цял ден сам на 6...мн деистват
    А сега сам 2ра смяна и си ставам кам 10.30 11.00 и си ми е добре
    Бът ай българче оставам,
    по душа сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи
    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче.Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

Като съм първа смяна ставам малко трудно.Но като съм втора ставам по-лесно,защото ставам по-късно.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми като съм втора смяна ставам нормално към 10-10.30, обаче първата смяна ми е голям зор...тооолкова ми се спи сутрин, че чак не ми се става

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Sutrin ne stavam trudno.Samo maika mi da otvori vratata na staqta mi i ve4e sum se subudila i stavam
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Пловдив
    като си надуя джиесем-а,вкляча си алармата и си го сложа до главата и много лесно се събуждам! пък и си го нагласям първо в 6 без 10 и после пак в 6 да имам време да се разбудя, че иначе пак заспивам!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    мен майка ми ме буди и сравнително ставам лесно...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Trudno

Повече от фен
    Ами телефонът ми ме събужда. Това е жесток момент, единственото хубаво е мелодията, с която ми звъни The game-Disturbed. Номерът още 5 минути го знам и съм си патила още 5 и още 5 и вместо да стана в 6.30 ставам в 7.30 и гледай ти майтап. Добре, че след ваканцията съм втора смяна.

ох много трудно.майка ми по 100 пъти ми казва да ставам,но аз пак продължавам да спя

Понеже съм 1-ва смяна и ставам супер трудно.Но като се налага...

Град
    Бургас
    с мерак

Ако искаш мир, готви се за война!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Две аларми на телефона през 10 минити, като в 6:10 вече съм станала, сядам на леглото, събличам си тениската, с която спя и с всички сили към банята. Там един 10 минутен душ и съм готова за подвизи и слава.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    Монтана
    аз тъй като много трудно ставам вече например за даскало трябва да стана в 6и30 и си слагам алармата на телефона за 6:00 и като звънне се събуждам, виждам, че още не е време за ставане и ми става едно хубаво такова и заспивам за още половин час и после ми е по-добре
    иначе ако знам, че никъде не трябва да ходя /като сега ваканцията/ и като стаене към 1-2 след обяд майка ми ме буди да сатвам аз въобще не се възвам и си се излежавам до колкото ми е кеф така обичам ваканциите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си