- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Като ми звънне будилника си казвам още 5-10 минути и после ставам от раз.И естествено,че закъснявам за училище.Само в петък ставам веднага с будилника,защото ме е страх да закъснявам за първия час.Имам история,а като знам каква е историчката.
ами като ми звънне алармата след 5-10 минути ставам някой път правя упражнения ама в повечето случаи ме мързиии глася се и ко да прая после-изчезвам от у нас ама сутрин мноо ми се![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Зависи,ако вечерта съм дрънал някоя и друга водка...Иначе си ставам нормално.Обувам си терлиците и отивам да се мия![]()
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
малииии много трудно да ме шибат с къмшик пак ще се събуждам 1 час аз ставам 3 часа преди нужното ако имам тренировка в 9 ставам в 6 .1 час гледам TV надигам се тешко ако има шоколад хапвам леко и пак лягам 20 мин лежа и гледам горе след това се надигам бавно като инвалид вървя до бянята.... след това ям сядам полежа малко времето вече е 8:55 аз отивам да си обличам тениска времето е 8:59 аз гледам безучасно зимам mp3-to търся rammstein-ich will ;] врето е вече 9:15 (в 9:00 трябва да съм излязЪл] гледам часът и почвам да бягам като муха без глава паника обувам си маратонките зимам си ракетите бягам по стъпалата и спринт до тенис клуба.И винаги съм 4 миниту по късно и ме карат да правя обиколко xD
Зодия Везни кво се прави..
Това е секи божии ден![]()
Мноого трудно ставам.С голям зор.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Абе малко трудно ставам,ама като знам,че ме чакат 5 човека да охидме заедно до даскало - ставам,кво да прая
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
4 години се събуждам с алармата на телефона ми и нямам никакви проблеми.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ami nz az i da si legna kusno ve4erta i sutrinta kato me dignat rano si stavam samo mi trabvat 5 min da rasunq i gotovo ....![]()
Ставането ми никога не е проблем, лягам си към 00:00- 00:30 или по- късно и сутрин ставам към 07:00- 08:00 без проблеми, просто отварям очи пускам телевизора и след 5- 10 минути вече съм станала...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
![]()
AMI AZ PO PRINCIP STAVAM KAM OBED VEDNAGA PALQ CIGARA PIQ KAFE PONE 2 4ASA I KAM 15h VE4E SAM GOTOVA ZA NOVI PODVIZI.TAKA MI HARESVA I TAKA GO PRAVQ MNOO PO DOBRE OTKOLKOTO DA STAVAM V 6h .......AZ V 6 NE POMNQ DA SAM STAVALA NQKOGA DE.
Емм...като бях първа смяна мн ама мн трудно ставах...Оба4е като бях на лекар един път и и казах 4е мн трудно ставам и постоянно ми се спи и тя ми даде едни ампулки да пия..казват се Сарженор ако не се лъжа и ви кааам ..легам в 2 и после ставам в 6 и цял ден сам на 6...мн деистват
А сега сам 2ра смяна и си ставам кам 10.30 11.00 и си ми е добре![]()
Бът ай българче оставам,
по душа сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче.Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд
Като съм първа смяна ставам малко трудно.Но като съм втора ставам по-лесно,защото ставам по-късно.
Ми като съм втора смяна ставам нормално към 10-10.30, обаче първата смяна ми е голям зор...тооолкова ми се спи сутрин, че чак не ми се става![]()
Sutrin ne stavam trudno.Samo maika mi da otvori vratata na staqta mi i ve4e sum se subudila i stavam
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
като си надуя джиесем-а,вкляча си алармата и си го сложа до главата и много лесно се събуждам!пък и си го нагласям първо в 6 без 10 и после пак в 6 да имам време да се разбудя, че иначе пак заспивам!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
мен майка ми ме буди и сравнително ставам лесно...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ами телефонът ми ме събужда. Това е жесток момент, единственото хубаво е мелодията, с която ми звъни The game-Disturbed. Номерът още 5 минути го знам и съм си патилаоще 5 и още 5 и вместо да стана в 6.30 ставам в 7.30 и гледай ти майтап. Добре, че след ваканцията съм втора смяна.
ох много трудно.майка ми по 100 пъти ми казва да ставам,но аз пак продължавам да спя
Понеже съм 1-ва смяна и ставам супер трудно.Но като се налага...
Две аларми на телефона през 10 минити, като в 6:10 вече съм станала, сядам на леглото, събличам си тениската, с която спя и с всички сили към банята. Там един 10 минутен душ и съм готова за подвизи и слава.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
аз тъй като много трудно ставам вече например за даскало трябва да стана в 6и30 и си слагам алармата на телефона за 6:00 и като звънне се събуждам, виждам, че още не е време за ставане и ми става едно хубаво такова и заспивам за още половин час и после ми е по-добре
иначе ако знам, че никъде не трябва да ходя /като сега ваканцията/ и като стаене към 1-2 след обяд майка ми ме буди да сатвам аз въобще не се възвам и си се излежавам до колкото ми е кефтака обичам ваканциите
![]()