- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
mnogo trudno osobeno kogato maika mi si e vku6ti i me kara da stavam po rano za da u4a tova napravo me ubiva
Изобщо не ми се става, особено когато трябва да ходя на даскало!!!
SCHOOL SUCKS!!!!!!!!!
Първоначално написано от Анонимко
бог да благослови и двете ми последователни аларми на телефона...без тях не мога да стана
начи аз всяка сутрин тр да ставам в 7, затова първата аларма звъни в 6:59(тогава отварям очи), а втората точно в 7:00 и тогава знам че ща не ща е време да стана...![]()
Абсолютно същото е и при менПървоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
Особено сега след ваканцията...не със 300 зора ами със 8000000000.
ВАКАНЦИЯТА РУЛЗЗЗ!!!!!!
=D> SCHOOL SUCKS!!!!![]()
Ne mnogo lesno![]()
![]()
![]()
Ot kakto zapochnah edni gadni smotani uroci .. nqma znachenie vse edno .. ta maika mi me budi .. obache .. si imam navit ''biologichen'' chasownik .. i na telefona si slagam nai - gadnata melodiq za alarma i go slagam v dr ygyl na staqta .. zashtoto me drazniii .. i stavam i go gasq .. otivam kupq se i taka :Pp
=D>Първоначално написано от Ulety
Тва с мелодията е яко шибано. Аз пък си слагам някоя мелодия дето ми харесва, иначе деня ми започва мизерно![]()
az sutrin edva stavam,6toto obiknoveno si lqgam v 11-12 4asa a sutrin stavam v 6 i nezavisimo kakva pesen sym slojila na telefona da me budi -vsi4ko mi byrka v mozyka...abe ne e rabota da stavash rano![]()
Zdr Az nikoga ne zakasnqvam za y4ili6te za6toto kogato stane 6.30 maika mi mi puska oredbata na moqta lubima pesen i az ska4am ot legloto !!! \/ Vednaga se sabuzhdam Probvai
![]()
В 6 часа ми звънва телефона. Аз го изключвам.
В 6:30 чувам звъна от телефона на баща ми, който за щастие го изключва много бързо и за нещастие става и с майка ми почват да ходят насам-натам. Все ми е тази обаче-обръщам се на другата страна и заспивам отново.
В 7 часа чувам как вратата на стаята ми се отваря и или майка ми или баща ми се провикват ''Айде бе, че ще закъснееш за училище.''
Е, вече няма как да продължа да спя...или поне легнала. За това сядам в леглото и подремвам още 5 минути.
В 7:15 баща ми обикновено влиза в стаята с гръм и трясък и вече наистина ставам след поредното " Айде бее..аз като ти казах вчера да легнеш рано ти не слушаш...ся само гледай да не закъснееш...много''
Еми аз съм си ранобудна и като си чуя часовника съм като пружинатака че няма проблеми със ставането.освен да си лягаш що го де по рано друго не знам
![]()
Като бях първа смяна трябваше да ставам в 6:30![]()
Ами зависи кога се прибера - ако е рано, си ставам нормално, ама ако се прибера към 2-3 (както става обикновено..) отивам за 2ри час най-рано![]()
[/b]
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Оууу болна тема. Много трудно ставам сутрин .... с пет аларми на ГСМ-то и три будилника :P Добре че сега съм втора смяна![]()
![]()
![]()
никога не ходя са 1-вия час.. немога да стана![]()
mrazq dA STAVAm rano!ama se nalaga,za daskalo,ina4e e ko6mar.Pravq si telefon4eto da mi zvanni,kato ne go ostavqm do men,a na po dale4ni mesta,za6toto e imalo slu4ai kogato kato e do men go spiram,ujkim da si "po4ina" za o6te nqkoq minuta i pak se unasqmm....ama verno e,mislta za batkovcite krepi,mnogo daje.![]()
\
/
Много трудно.Нагласявам си органайзера да звъни 3 пъти през 5 мин.Понякога ставам още на първото звънене, а понякога и трите не ги чувам и ако някой от наще не ме сабуди няма спасение.
Супер лесно ставам, понеже не обичам да спя по много. От как се помня съм все така и ми е много добре. Ако преспа повече, после главата ми е като разбъркана и съм неадекватен.![]()
N2O
И аз ставам лесно като знам,че през деня нямам някакви стресиращи задачи или не съм на училище.Иначе като трябва да стана за училище в 6:10 и направо лошо ми става като си помисля,че после трябва да се оправям и да тръгвам за даскало,а и ако имаме и някоя контролна още по-зле...![]()
Първоначално написано от SHANNEN
Mi, pc-to me budi sutrin v 6.30 kato sum na daskalo (ima programa prez koqto moje6 da si naglasi6 da se puska nqkva mp3-ka v kolkoto 4asa iska6 Easy MP3 Alarm Clock se kazva) i obiknvenno e ne6to tejko i kato mi grumne nqkoq pesen v glavata i se subujdam se edno sum sunuval ko6martaka nai-lesno stavam, no tova e v na4aloto - posle se buda malko predi alarmata obiknovenno 5 ili 10 min, 4akam alarmata da se vkliu4i i stavam