- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Мн трудно .... особено като си си легнал в 2 предишната нощ и в 7 сутринта трябва да ставаш за работа ... иначе с аларма и с чаша силно и горещо кафе, по някой път двеА уикенда спа някъде до към 2 следобед ... просто изключвам всичко възможно, което може да звъни и ...
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ами ние вкъщи сме като дядовата ръкавичка.Аз сестра ми и двамата големи братя трябва да ставаме за даскало,татко трябва да става за работа,малките братя близнаци трябва да стават за детска градина и ние с тях се събуждаме.Те си отварят очите в 6 и 30 тамън на време и покрай тях и ние останалите ставаме.Само майка ни не става рано щото е в майчинство а деветмесечната ни сестра става най-рано към 9.А сега когато не сме на даскало ние големите ставаме кам 12 или 1 а малките още от 7-8 са будни и майка ги изкарва да не ни събуждат и нас!Голяма бъркотия а?
Не предавай човека,когото обичаш!
С музиииииииииииииииккккккк ккккккккккккккккккааааааа ааааааааааааааааа
С музика....иначе не мога да стана.....пък и като си потанцуваш малко се разсънвам......Позитивизъм от сутринта .....
С много мъка, по-лошото е че брат ми ме събужда с музика и започвам да се ядосвам още от сутринта.![]()
Everything happens for a reason..
Аз с други ралти ше те събуждамПървоначално написано от Ice
![]()
Очаквам ги с нетърпение пилеПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
Everything happens for a reason..
Kato chuq telefona... ripam vednaga,zashtoto na 3-tata sekunda sum zaspal.. i aide v banqta za dush![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Shte q pleskash s pishka po liceto dokato spi?Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
Колко не ефективно.....Първоначално написано от DjBaloon
Probval li siПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми аз ставам много трудно ама благодарение на кучетата ми се налага да ставам много рано!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
оххх мъка мъка ми е ставанетотелефона ми звъни с една отвратителна мелодия, от която брат ми пада от леглото от стрес, а мен изобщо не ме трогва... след около 10 мин майка ми звъни от работата да ме буди и тя каквато е сладкодумна и ме разсънва. Иначе за даскало имаме технология с още една шматка дето много спи като мен от моя клас. Сутрин кат се събудим стрелкаме другата и ако някоя не стрелне настава телефонен тероризъм...
ко да праиш...
Биологичен часовник, тик-так, тик-такМа*ка му, т'ва ми е най-гадната част от деня
Мъкааа, мъкааа... Както е казал един известен литературен персонаж: "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
Иначе...он топик: побутват ме лекинко, а понякога и зверски
(особено след тежка вечер
)
По принцип..алармата на телефона ме буди, ама когато и тя не подейства, идва тежката артилерия - баща ми ..![]()
Things will never be the same again
kypila sam si 3 bydilnika navivam si tqh i alarmata na telefona i gi slagam po dale4e ot legloto.kato zadran4i celiq toq orkestar stavam da spra alarmata i bydilnicite pak edin pat kato stane6 ve4e e lesno
Ооо повярвай ми с мноогоо мъка.Навивам си алармата на телефона един час преди да трябва да ставам и алармата ми звани през десет мин. и така като ми е с един час по рано и си се кефя че още имам да спя и то като ми званне няколко пъти и вече се разсъня и си ставам спокойно![]()
![]()
![]()
Обикновено когато ходя на у4илище телефона ме събужда ... Но ако съм във ваканция ставам късно .![]()
Out of control
Оффф трудна работа е![]()
Като съм на училище използвам 2 GSM-a и 1 телевизор
ставам с падане от леглото..разсънва ме за цял ден
Аз пък ставам с котката ми на корема!(Тя започва да мяука за да ме събуди е поне така мисля) но понякога се събуждам с думкане по вратата
![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Нагласям си телевизора да се включи в определен час, а отделно алармата на джи-ес-ем-а ми да почне да звъни три минути след това (в случай че телевизора не ме събуди). Аз също се будя броени минути преди часовете, но това не ми пречи, защото живея на по-малко от 200м от даскалото ми.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Naprao ne pitai sled kat si kaja 50pati o6te 10minuti
Ц,ц,ц,ц хахах миии аларма - да си чувал/а?Събужда винаги!Особено ако майка ти ти е алармата!!!!!!!