.
Отговор в тема
Страница 9 от 21 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 514
    xaxa mn e zabavno kato sum na daskalo i se sabudq po sredata na 2-riq 4as ubiistveno dobre,4e klasnata e to4na i kato i kaja... mi izvinqva otsustviqta no tova stava edinstveno kogato tolkova mn mi se spi,4e 4ak ne moga da 4uq alarmata obiknoveno stavam v posledniq momenta predi da zakusneq i v daskalo zadminavam daskalite po koridorite lqvo,dqsno,miga4 i sum v staqta ina4e se sabujdam vinagi s telefon... kogato mi e mn spe6no da stana(daskaloto ne go broq za spe6no ),si pravq po mnogo alarmi... prez 2-3min Ako ne trqbva da stavam mn rano(vunka da e svetlo),si vdigam 6torite na prozorcite... kato e mn svetlo v staqta po-trudno 6te zaspq sq 6te vidim brata kato go nqma taz u4ebna godina... moje da napravq PC-to da se vklu4va...i kakto e vurzano kum uredba s koloni 2x150W i susedite 6te sabujdam

ohhh kogato sym pyrva smqna nai-4esto sys zvyneca fr mi s koqto hodim na u4 idva6e 20 min predi 4asa v koito sme se ugovorili (taka de samo kogato vidi 4e v moqta staq ne sveti lampata tq si jivee bliza do men i si me budi kogato mama ne moje 6tot e ot mn rano na rabota )

Re: rapara1

Цитирай Първоначално написано от crew
    Naprao ne pitai sled kat si kaja 50pati o6te 10minuti
    Хаха, и аз За това реших да си навивам алармата за половин час по- рано, и вече не се успивам

Град
    в един розов свят..
    С 300тата зора. Аз уча в друг град и пътувам всеки ден.Когато съм първа смяна трябва да ставам в 5:30, затова навивам алармата да звънне към 5:15 и така имам време да се разсъня.
    You`re frozen when your heart is not open..

Малко е трудно,ама ставам.С 300 мъки.Навивам си телефона за половин час по-рано и след като звънне го настройвам да прозвънява през 5 минути.Малко е мазохистично,но помага...
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Заспала работа съм..когато ставам за даскало телефона ми тряа да звънне поне 2 пъти,за да го чуя.После се въртя из леглото докат' се разсъня и чак тогава ставам..като си помисля,че от 15ти септември пак ще е така..

Уфф,винаги закъснявам.
    Обикновено ако трябва да стана в 7,примерно,си навивам телефна/будилника за
    6.59
    7.00
    7.01
    7.02
    7.03
    И оставям телефона поне на два метра от леглото,та да може сутринта да се наложи да стана от леглото,за да го изгася...иначе го гася и заспивам...
    И след взетитте мерки,пак закъснявам...
    Вече мога да спя и на пусната аларма

Аз ставам лесно Навивам си GSM-а на 6.20 и ставам,дори някой път по-рано

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Въпрос на нагласа е .. аз ставам на 1вата сек след будилника защото му мразя звъненето и трябва да го изключа

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Mn lesno stavam.Samo mama da otvori vratata i az ve4e sum se subudila .
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

ами аз просто си нагласям телефона да звъни с някоя шумна мелодия, в момента тва е Numb Encore, и просто няма начин да не ме събуди. Но е много стряскащо и неприятно, предпочитам да можех като някои други да се будя сама.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    софия
    С шамари, 3в1 и 300 зора!!!1

Пламен

ТРУДНООООО
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Justified
    ТРУДНООООО
    \/

234567

еми сутрин ... . еми лесно и вий да лягахте в 5.45 .. в 6 ще ви събуди часовника :P ...

sladkish_14
    Guest
    Амиии много трудно или ме будат или тела..Вчера например мойта скъпа майка си влезна съвсем спокойно в стаята и почна да чисти с прохосмукачката е така ууууууууууууууууууууууууу ууууууу можели та има толко смотани хора на земята още ме е яд

ами много просто кака ми удря един ретник и........така ставам :P

Град
    Непостоянно
    em az ne staam na vreme...samo vednuj uspqh s mn zor batence..ama zemi si kupi budilnik vur6i rabota
    .!.

Аз никога не съм имала проблеми със ставането,GSMа ме събужда и след 5 секунди съм станала.
    <3 ^^

еми настройвам си тела на любимата песен (обожавам я тая песен и няма как да не стана) + тва настройвам и будилника за всеки случей и казвам на майка ми да провери дали съм станала (щото тя тръгва рано сутринта на работа горе долу когато аз тръгвам на даскало) Абе няма как да не се събудя...е случвало се е въпреки всичко пак да не успея да стана но доста рядко

Голям фен Аватара на CaSsIe
    amii nai 4esto si navivam tela i go slagam v drugiq krai na staqta ili pod legloto za da mi se naloji da stavam sutrin da go izkliu4vam ili da se zaviram po krevata abee ujas e kat trqq stavam sutrin a 4at pat i maika mi me budi(ma neinoto budene ne me kefi mn e extremno)

Guest
    ^ Eхе баси ставането дето вкарваш..няква драма направо

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Някой път ставам супер лесно, но друг път всинаги оставам още 5 минутки и още и още.... Забелязала съм, че ако всичко съм си назубрила лесно ставам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

През лятото не ставам сутрин ..а следобяд..а иначе когато почнем даскало се чудя как ще ставам тогава в 6 като сега има дни в които си лягам толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си