- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
И ако да има ли шанс за сериозна връзка от едно...заглеждане?
здр
разбира се че може,времето ще покаже,и двамата ще разберете дали има искра между вас за понататък.Успех
Защо настоявате да го наричате любов?
Феромоните са една от основните състваки на миризмите. Те се улавят от носа и биват превръщани в импулси, които отиват директно в мозъка с посланието "Чш! Ето една готина мадама". Зениците се разширяват и започва внимателно наблюдение на обекта и неговите реакции. В допълнение докосването понижава кръвното, което от своя страна освобождава ендорфини(нещо играещо ролята на опиум). Естествено този процес се осъществява за част от секундата и хоп - ето ти любов.
Двама статстически красиви хора имат много по-голяма вероятност да изпитат тази "любов от пръв поглед", отколкото други двама, не чак толкова привлекателни. Дали е заглеждане или бавно и старателно проучване... всичко се свежда до характер,сходност и шанс.
He who runs with aggression walks with no dignity
определено вярвам!може да се случва много рядко но това не означава че не съществува!
\/
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Вярвам така се влюбих у много холивудски актриси :P
Не,не вярвам,защото не съм изживявала такава "любов"от пръв поглед...![]()
Има много такива теми и не е зле да потърсиш...Ами аз не вярвам,защото според мен без да познаваш човека срещу теб по характер не може да се влюбиш.Ако после се превърне в любов,ок.Има много силно харесване.И все пак нали се влюбваш в човек,заради характера му?
Има такива теми,но няма значение.
По темата не не вярвам в любовта от пръв поглед,може да има симпатии но не и любов.Според мен не може да се влюбиш в човек които не познаваш,не може да видиш някое момче на пътя и да се влюбиш,може да имаш симпатии но не и любов.На пътя ти виждаш само една хубава визия,красиви очи и т.н. но не знаеш какъв е всъщност.За да се влюбиш ти трябва да познаваш човека до теб,да се влюбиш в нековите качества,но и в недостатаците му.Затова мисля че любов от пръв поглед не съществува,синпатиии да но не и любов.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
da ima6 6ans stiga i toi da e ispital sa6toto
вярвам,както в любовта от пръв поглед..така и в чувствата,които може да породи тя...
Аз лично вярвам.Всеки един човек излъчва сигнали които могат да бъдат разкодирани само от един човек.А на хората които примерно казват аз съм влюбен в него/нея заради една черта от характера смятам че никога не са се влюбвали истински.Защото според мен да си влюбен означава непрестнно мислене за човека когото обичаш,да ти прималява като го видиш,всяка негова/нейна усмивка да е подарък за теб,да си готов да рискуваш всичко заради нея/него според мен това в любов
Погледни го/я отново и ще разбереш, че не съществува.Първоначално написано от drR
Ами единствената ми любов, която съм имал досега беше преди 3 години и половина, за около месец.
И мога да твърдя, че се влюбих в нея веднага щом я видях.![]()
Нека внесем усмивка в техните лица!
Сам признаваш обаче, че такава връзка е почти невъзможно да се развие до някакво по-сериозно ниво.Първоначално написано от DaLe F®!K!t0Na!!!™
Ще ти дам за пример "влюбването" по Internet. Смяташ ли, че е реалност? Същото е според мен ...![]()
![]()
Изключително много го мразя това понятие. Какво, по дяволите, трябва да рече любов от пръв поглед? Виждаш някого и в същия този момент ти виждаш характера му? Виждаш нещата, които го правят щастлив? Виждаш недостатъците му? Виждаш живота му? Не знам, може и някой да има паранормални възможности, но когато аз погледна към някой човек за първи път, виждам само и единствено това, което всеки друг би видял - външност. Прическата му, лицето му, тялото му, дрехите му, обувките му. Хората влюбваме ли се във външност? В дрехи? В походка? Не. Чувстваме се привлечени. Това, което виждаме, да кажем, ни харесва. Харесва ни много. Но само това. Любовта е толкова силно чувство, че ми се струва нереално нагло някой да твърди, че тя може да бъде изпитана от един поглед. Човек не обича, заради това, което вижда; човек обича, въпреки недостатъците на другия и заради качествата му. Обич се печели, гради се, надгражда се. Никой не може да щракне с пръст и хоп, да се влюби. По дяволите, наистина се обезсмисля всичко с тези ваши теории.
Ситуацията, в която двама се виждат, харесват се, излизат заедно и после изживяват най-голямата любов в живота си, не е еквивалент на понятието любов от пръв поглед. Това е просто ПРИВЛИЧАНЕ от пръв поглед, ПРЕРАСНАЛО в любов.
Правете разлика.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
abe lubov ot pruv pogled ima no za seriozna vrazka sled tova ne vinagi moje da se govori. Tova v nikakav slu4ai oba4e ne zavisi ot tova 4e e bilo samo lubov ot pruv pogled !
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
има в филмите![]()
от пръв поглед се влюбвах в какичките като бях на 7-8![]()
Не, няма. Това си е чисто привличане. Любовта е нещо много по-сложно.![]()
To 6ans za seriozna vruzka vseki ima s mnogo hora... kvo zna4enie ima dali stanalo ot purviq pogled ili ot 20-iq... nikva razlika nqma
случало ми се е много, ама мн пъти да се влюбвам от птъв поглед
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Точно ти ли беПървоначално написано от elena25
![]()
По темата
Мда вярвам
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()