- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Пламващата искра от първия поглед е начален старт. Следва продължение![]()
да
ami as li4no mislq,4e ne sa6testvuva za6toto nadali moje6 da se vlubi6 v 4ovek,koito dori ne poznava6.moje da ima nqkakvo privli4ane,ama 4ak lubov.
Mi spored men nqma lubov ot pruv pogled ili pone az ne sum q izpitvala.Adski tupo i nqkak si stranno e da vidi6 nqkoi na ulicata i da se vlubi6 v nego :{{{ E moje i da ima takiva hora neznam
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
има да
аз така се фюбих сега
и съм мн щастлива с него![]()
Ima takava lubov i az sym jivo dokazatelstvo za tovaVse pak ve4e polovin godina sym s 4oveka v koito se vlubih ot pryv pogled koito ne vqrva negova si rabota
![]()
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
може по-късно наистина да се окаже че е любов но от пръв поглед не може да има "любов" и аз преди няколко месеца си мислих че има любов от пръв поглед но вече се уверих че няма![]()
Има разбира се. Любовта просто се случва. Понякога е достатъчно погледът ти да срещне други две очи и да се влюби в погледа им![]()
И Външният вид говори много за човека (но не той те прави човек)![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
[quote="^^^niki7o^^^"]Точно ти ли беПървоначално написано от elena25
![]()
По темата
Мда вярвам[/quote АБЕ ТИ СИ МНОГО ЗЛЕ
има секс от пръв поглед, ама чак любов .... любовта изисква мнооого повече време
ХахХа добре казано \Първоначално написано от Hiro_24
/ , а относно темата смятам че такава любов няма, може би защото не съм я изпитала..ннЗз
![]()
Съществуват и такива неща на тоя свят
За мен такава любов няма! Харесване - да, привличане - да, влюбване дори - пак е възможно до някаква степен, но това е само за външния вид, а аз под любов разбирам да си с някого и заради характера му, а не само заради физическите му дадености.
DA~!DA!~DA~!DA!~DA~!DA!~!!~!~!DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA!~!~! vqrvam f tazi liyb0f...![]()
Не, не вярвам...когато опознаеш отсрещния човек, тогава се влюбваш, а не когато видиш външността му.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Амиииииии да.............. Мойта беше такава!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
В любов от пръв поглед не вярвам...
Но нещо да ми трепне, когато видя някого - да![]()
Но това определено не е любов.. поне не на този етап![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
аз вярвям![]()
Ама разбира се че има бре!Но всичко трябва да се изпита,преди да се потвърди,шото мноо ясно,че някой,който не я е усещал(Любовта от пръв поглед),ще каже че я няма.![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..
lubovta ot pruv pogledn e e vuv zunshnostta, tq e v ochite..
Първоначално написано от drR
Твърдо ДА![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
ВИЕ СТЕ ЛУДИ !!!
Няма любов от пръв поглед има за 14-15 годишните щото си мислите че да хлътнете по някой да се привържете или да ви врътне главата да плачете за него и да ви влезе в главата е любов.. ми не е - обикновено хлътване,ЛЮБОВ е нещо с времето да знаеш кътните зъби на тоя човек!Питайте си родителите или по-големи приятели и ще видим кво ще ви кажат