.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Iskam da NE BOLI pove4e!

Iskam da se nau4a da ne obi4am! Iskam da se nau4a da ne mi puka! Iskam da ne me interesuva priqtelqt mi,s koito ne6tata varvqt kum krai! Iskam da stana BeZ4uVsTveNa! I neka me obi4at, neka me iskat razli4ni mom4eta, a az edinstveno da si pravq kefa s tqh! PISNA MI DA STRADAM, DA PRAVQ GRE6KI I DA BOLI! ISKAM DA NE STRADAM POVE4E,ei tova iskam!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ама ти хем така хем така искаш не става тей или ставаш безчуствена и губиш от това или си оставаш такава каквато си и не се разочароваш от поредната неуспешна връзка

Цитирай Първоначално написано от k-3
    Ама ти хем така хем така искаш не става тей или ставаш безчуствена и губиш от това или си оставаш такава каквато си и не се разочароваш от поредната неуспешна връзка
    Ne we, toi varianta e samo edin - da sum bez4uvstvena! Ako nqkoi e uspql da go postigne, da kaje kak stava...?!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Не ти трябва да си такава после ще съжеляваш Не питай от каде знам - от личен опит

Град
    у нас
    еми,миличка-не може без страдание....мисля,че не разсъждавап вярно,като казваш,че ще си правиш с момчетата само "кефа"...виж сега-първо разбери дали не е в теб проблема и затова с приятеля ти да не върви,второ-нормално е да харесваш някого и понякога да страдаш,прощавай неговите грешки,поправяй твойте и напред!

Голям фен
    Всеки човек има чувства,всеки страда и го боли.Не си единствена.Просто трябва да намериш начин да се справяш с болката.А какъв е той... за всеки човек е различен.Но недей да се отчайваш,защото това е възможно най-лошият вариант
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    Не може някой щом си поиска да стане безчувствен.Хора сме все пак.А и след като срещнеш друга любов ще искаш отново да изпиташ онова прекрасно чувство.

Kolkoto i typo da vi zvu4i iskam da vi kaja 4e po4ti vsi4ko v tozi jivot e vyzmojno,v pove4eto slu4ai to opira do jelanie no tuk polojenieto e savsem razli4no.Az bqh v edin takav period,vkoito imah sashtiq problem,vsi4ko s mom4eta mi varveshe na krivo,prekaleno mnogo hora me razo4arovah kakto ot myjkiq taka i ot jenskiq pol.I v edin moment osaznah,che ne sam stanala to4no bezrazli4na,no emociolnostta mi e namqla i ve4e ne gi prejivqvam tolkova 4estoPovqrvai mi i pri teb shte stane takatova e prosto edin TEENPROBLEM))

Е, не знам как точно стана,но го постигнах..Зрязаха ме... гадно.. и от тогава единствените чувства които съм изпитвала са безразличие и ярост...Исках и го постихнах...СЕГА СЪЖАЛЯВАМ...нямаш представа какво е..не можеш да бъдеш наранен,но същевремено се нараняваш сама(не физически)...И изведнъж стената пада и разбираш,че е било по-добре да изживееш болката отколкото да си толкова обезобразен душевно.... по-добре го изживей,не бъди бездунша..
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Всеки човек има чувства, дори и най-безсърдечните!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    нима искаш да се лишиш от най-силното човешко чувство!? едва ли...всички е преходно...така и болката ти ще мине..стига да се изправиш челно пред проблема и да действаш,а не да му теглиш една и да оставиш всичко недовършено..

Супер фен
    Аз пък искам БМВ 760 ярко тъмно син металик с всички екстри

Мега фен Аватара на iiirish
    никой не може да стане безчувствен! докато сме живи винаги и навсякъде изпитваме чувства! хубави или лоши, красиви или не, то те винаги си остават чувства и именно те ни правят хора!

Град
    Plovdiv
    Eбати,просто няма как да си напълно безчуствена,пък и не ти трябва.Просто трябва по-спокойно да го караш,не се ядосвай за глупости

Голям фен
    И аз искам така
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Moje bi ste pravi.Moje bi vsi4ko 6te se opravi i 6te mi e hubavo,4e moga da obi4am.

Ее то кой иска да го боли и да страда ? Всеки би искал да е "железен" , но неможе хора сме , с чувства и настроения , няма как да се променим.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не ти трябва да си безчувствена, защото няма да си човек... Всеки се учи от грешките си и съм сигурна, че ще се намери някое момче, което да ти върне радостта от живота. Успех!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Ако ти е писнало наистина..прави всичко така че да не ти пука въобще...не се доверява дори на себе си(малеее как звучи)вярно е че с времето ще се превърнеш в чудовище но това ще те направи по-силна
    ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКАА НЕ ПОКАЗВАЙ КАКВО ЧУВСТВАШ ОТВЪТРЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си