.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен

Възможно ли е да ме харесва???

От около 2 месеца си харесвам едно момче. В началото на годината, той ми предложи, но аз го отрязах, защото тогава не го харесвах Забелязвам, че се обръща след мен като ме види, във всеки възможен случай ме докосва и т.н. Според вас възможно ли е все още да ме харесва?

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Град
    у нас
    хиляди такива теми...аман вече...Да,възможно е да те харесва,след като си го отрязала сега е твой ред да поемеш инициативата и да направиш нещо-пр. да отидеш и да го заговориш...уфф

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Да де ама ти защо питаш нали си го отрязала сега какво сети се че го харесваш ?

Повече от фен
    Знаете ли к'во е гадно ве...бахти Аз го заговарям. Като си чатим съм мн спокойна, но като го видя ми се подкосяват краката. Говорим си малко. Оффф какво ви занимавам с тези глупости Заключете я тая тема...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Аре аре разкажи ни и ще ти помогнем и снимки ще ни дадеш ако си хубава ще се старая да ти помогна максимално

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно е възможно.Разбира се лесно.

az li4no smqtam 4e tova mom4e ako predi te e haresvalo to sega te haresva oshte pove4e.Tova se dalji na fakta 4e ti si go otrqzala,a myjete to4no tova iskat da te tarsqtE da sega oba4e e tvoi red da napravish edna malka kra4ka i neka toi prodylji ot tam natatykUspeh

Възможно е разбира се!Просто егото му е наранено и затова неиска отново той да прави първата крачка.
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Guest
    toi ne samo te haresva a 6te napravi vsi4ko za teb

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    има голям шанс да те харесва,но защо питаш нас,а не отидеш да говориш с него открито..няма да изгубиш нищо...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    има голям шанс да те харесва,но защо питаш нас,а не отидеш да говориш с него открито..няма да изгубиш нищо...
    какво да му кажа?!? Имам си още едно доказателство, че ме харесва, но просто не мога да направя първата крачка. Колко и малка да е тя. Моля ви поне ми кажете каква да бъде тя. Може да се престраша...незнам.

П.П. В такива моменти разбирам колко съм зле....

ami vuzmojno e da te xaresva oshte no dali ti go xaresvash .mojesh ti da napravish se pak purvata stupka .....
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    ami vuzmojno e da te xaresva oshte no dali ti go xaresvash .mojesh ti da napravish se pak purvata stupka .....
    То стана ясно, че аз ще направя първата крачка. Ама каква да е тя??? Честно да ви кажа, нямам много опит...

Мега фен Аватара на iiirish
    докато не говориш с него няма как да разбереш със сигурност

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Харесва те !!!
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    София
    Харесваш го, тогава защо не му го кажеш. Недей да питаш за думите и да ги зазубряш, то ще си дойде отвътре. Кажи, че ти е много приятно с него и ти е много симпатичен или някакви подобни работи.

Щом си го отрязала, значи си му разбила мечтите, че можеш да бъдеш негова. Според мен те харесва и то много при тая ситуация.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    100% te haresva

Повече от фен
    Благодаря ви хора ама незнам как да му кажа. Трябва да е сам, а той ходи винаги с няква огромна компания. И как да му кажа:
    - здрасти, абе знаеш ли кво...много те харесвам
    горкото момче сигурно ще се шокира много съм объркана

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Е та питай го де к'фо толова му мислиш.... Мале хора наиста ли е толкова трудно да го кажете?
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Хахах - спокойно бе, няма да се шокира...само ще му е малко неловко, но определено няма да му е гадно... Просто сподели с него какво мислиш и...т.н. Обясни му, че съжаляваш за първия път, когато си го отрязала и така...нататък е лесно :P
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    еми вси4ко е възможно

Голям фен
    може още да има някакви чуства към теб и ако ти предложи този път не го отрязвай

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {Sweety_f}
    може още да има някакви чуства към теб и ако ти предложи този път не го отрязвай
    Естествено, че НЯМА

Em mili4ka , kogato go vidi6 ako e s kompaniq prosto go pomoli da pogovorite za malko. Ne vqrvam da ti otkaje daje 6te se zaradva Togava prosto mu kaji 4e darjish na nego , 4e ti e mn priqten i 4e sajalqvash , 4e si go naranila i t1ka. Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си