- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да не е такъф
с така нареченото момче съм от един месец но имам чувството че той е с мен заради секс-а не искам да е с мен заради това сигурна съм че ме сравнява с предишните си приятелки а аз нямам нищо общо с тях искам да спре да буде такъв плаибои ама нз как да го променя не знам дали направих добре и като тругнах с него защото знам какъв е плс помогнете не искам да е ткф
Е ако е такъв плей бой защо си тръгнала със него ? Дай малко повече информация и как по точно искаш да го промениш. Вземи разбери ако е само заради секса разкарай го или му кажи условията си![]()
Не можеш да промениш някого без съгласието му...т.е. без той да има желание за това.Следователно какво правиш с него!?Или искаш винаги да се питаш защо на мен!!!
Первая причина это я
А вторая все твои друзья
Третья твоя новая любовь
Здесь все и так понятно без слов
Четвертая причина - это ложь
Кто прав, кто виноват не разберешь
Пятая причина это боль
От того, что умерла любовь
наистина неможеш да промениш някого който неиска да се промени....на него му харесва да е такъв и ще си остане същия винаги...сори мацка ама щом знаеш че е такъв що си с негоимаш два варианта:
примиряваш се че е такъв и оставаш с него(което ще е най глупавата грешка но има жени който я правят тая грешка)
зарязваш го и продължаваш напред
не се опитвай да изправяш кривите краставици щото ще се счупят![]()
Еми според мен не може да се промени толкова коренно,освен ако не се влюби.За това ти сама решаваш дали искаш да бъдеш с него,дали можеш да го търпиш и т.н.
поговори сн его открито..и се разяснете..ако толкова не ти харесва какъв е..просто го остави
Плейбоите не се променят!!!От мен го запомни...винаги си остават такива..няма как да ги промениш!Или оставай с него или продължавай без него!
ейто всичко на кратко бях с едно момче почти половин година когато започнах да излизам с П знаех какъв е защото го харесфах и миналата година скусах с приятеля си за да буда с него но нз дали направих правилно защото П. е на 16 а аз на 14 той е минал мн връзки и не е човек който е способен на връзка без секс искам да съм с него но ме е страх аз не искам секс LUBOV не знам дали той ще може да ме обикне а искам защото заради него оставих човек който ме обичаще(а и все още) а и аз него
Как ги правите тези магии. Хем се обичате, хем се оставяте. После всеки реве за другия.
He who runs with aggression walks with no dignity
Значи аз много мразя, когато едно момиче тръгне с едно момче и после иска да го промени..... Вината си е само твоя ти си го харесала такъе какъвто е ..... АКо не те кефи -![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
плейбои не можеш да промениш ако ще и света да обърнеш! той винаги ще си остане такъв независимо дали ти си до него или някоя друга. по-добре бягай далече от такива индивиди, които освен сълзи не могат нищо друго да ти донесат
пф гадно и познато! Първите няколко месеца се прави на един после почва да свири по разни мацки на улицата докато ти вървиш до него. Единствения изход е да го разкараш! Биеш му шута и точка. Никой не можеш да промениш - само себе си. Ако ти харесва да бъдеш "една от многото" ок. Ако ли не... казах ти...
Ami vij....spored men naistina trqbva da si pogovorite dvamata seriozno za vryzkata vi.....i da mu kajesh vsichko,koeto mislish....ta ako i dvamata se obichate shte byde mn dobre,no ako toi naistina e s teb samo zaradi sexa edva li te zaslujava......![]()
еми за какво си тръгнала с него като знаеш какъв е![]()
неможеш да го промениш![]()
такаче или се примиряваш или го оставяш![]()
на 16 а аз на 14 той е минал мн връзки и не е човек който е способен на връзка без секс искам да съм с него![]()
![]()
![]()
Е тва не мога да го повярвам, на 16 минал много връзки...![]()
![]()
Твърдо не е вярно ти си му най-много 2ра 3та сериозна е разбира се ако не се казва Владо![]()
Нека внесем усмивка в техните лица!
Сравнението става несъзнатело и почти винаги съществува.
Ако е стеб само заради секса...мисля че има и други места от където да го получи това нещо, а не те търпи един месец 9понеже малко мрънкало ми се виждаш)