ama ne moga dagovida za6toto toi kandidatstva i sega e v 4astno y4ili6te.
Znam 4e 6te kajete 4e imam mn predrasudaci , no tyk idva problemas religiqta ili moje bi aistina ne se izrazih kakto trqbva, po to4no v sredata!
1. Toi e bogat (mnooogo bogat) no NE Go HARESVAM ZARADI TOVA a i razbrah 4ak prredi sedmica
2. Ne iskam da zavisq ot nego ili naprimer toi da mi pla6ta v kafeto narimer. Ne iskam da ostavam dlujna na nqkoi i to za pari.
3. I da me haresva, to ne e 4ak tolkova seriozno ,4e da se hvane s momi4e kato men. (ot izvestno vreme razbrah ot SIGOREN izto4nik, 4e toi si haresva edno momi4e ot 4astnoto u4ili6te)
Razbirate li, za da stane ne6to toi ne trqbva proso da me haresva, a da sum ne6to osobeno za nego. Za6toto i roditelite mu ne sa mn saglasni da ob6tuva mn mn s "prostoludieto", no toi go prave6e vse pak.
Posle se okaza 4e bil MetAl ,a az nesum mn saglasna s razbiraniqta na tozi tip hora.
Ve4e imam 4uvstvoto, 4e s nego sme ot Mnogo RAZLI4NI svetove.
A i ako me haresva toi v nikakuv slu4ai nqma da mi go kaje sega 6toto az sam 7mi klas i trqbva da y4a. SIgorna sum, 4e znae kolko e vajno za men da vlqza v nqkoe dobro u4ili6te.
$ak sega razbiram kolko sme razli4ni, no kolkoto ida e nevazmojno da me haresva i o6te po-nevuzmojno da sme zaedno az pak go ..... obi4am
Ami sega .............. ?