- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадна объркана ситуация...
Ето какво искам да споделя, и предварително се извинявам, ако ви се стори прекалено заплетено:
преди няколко години доста харесвах едно момче, да го наречем М. Бяхме доста близки, но после аз направих нещо глупаво, всичко се провали, дори после известно време го мразех. както и да е мина време, порастнах, "поумнях" и един ден в живота ми съвсем случайно се появи Л. (да ко кръстим така). Мисля, че беше любов от пръв поглед, най-силните чувства, които някога съм изпитвала към някого. Обаче...(винаги има едно обаче) се оказа, че той е влюбен в друга, която не му отвръща и поне според мен, изобщо не го заслужава. но какво да се прави, той си я харесва, и аз няма какво да направя, освен да се задоволя с приятелството му
![]()
![]()
но това не е най-странното. от няколко месеца насам с М. отново се сближихме. много добре се разбираме, и се радвам, защото сме в един клас, а е хубаво да имаш някой близък между съучениците си. Дори му споделих за проблема с Л. и тогава изведнъж той започна да се държи много странно, да ме избягва. аз много се учудих на това, и тогава една приятелка от класа ми "отвори очите". как така не съм забелязала, че той ме харесва страшно много??![]()
ами не съм забелязала, защото изобщо не гледам на отношенията ни в такава светлина от много дълго време. и съм наистина, ама наистина луда по Л. не мога да си представя да искам друг.... а там нещата май никога няма да се получат.
е, кажете как да постъпя. Обичам Л, но той ме има само за приятелка. М. ме харесва, а АЗ го ценя само като приятел. не искам да нараня никого, не искам и аз да бъда наранена....Гадна, объркана ситуация...![]()
![]()
Да,найстина много объркана стуация.Бори се за любовта на Л.,но не знам дали ще успееш,като той си харесва друго момиче...Единственият вариянт е да спре да я хяресвя.
П.П.-Много ле харесва другото момиче, и в какъв смисъл не го заслужава?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
eми нищо не ти пречи да пробваш с този М.. ако после работите не потръгнат, винаги можеш да скъсаш с него..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хммм...нещо не ми харесва тази идея, тогава така или иначе ще го нараниш, а нали не искаш. Защо не се поотдръпнеш за малко и от двамата, изчакай нещата да се успокоят и да се изясниш сама със себе си от кого какво искаш. Дано всичко да се оправиПървоначално написано от valantain_love
![]()
spored men puk nqma smisul da se vrushta pri M.,zashtoto samo shte go narani,a tq kaza che go ceni kato priqtel..Za tova nai-dobriqt variant pone spored men e..da se borish za L.,no chestno kazano,zashto ne mu kajesh chuvstvata si...prosto pogovori s nego otkrito,za da ne sa detski istorii i v kraina smetka kato ne iska da e s teb pone da znaesh,che nqma smisul da si gubish vremeto za nego...
Ми след като този, когото ти искаш, не те харесва, тогава престани да се надяваш. М. може да те харесва, но и него отпиши, защото пък ти не го харесваш. Няма смисъл да пробваш с някого, който не те привлича. Остави ги настрана и дано бързо ти мине. Любов не се поражда насила. След като Л е вклюбен в друга, остави го. Продължи напред, ще срещнеш друго момче.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
направи така, че да имаш и със двамата чисто приятелски отношения. остави всякави други чувства настрана и техни и твои, и се опитай да създадеш едни напълно приятелски взаимоотношения, с които само ще спечелиш! а че онова момче те харесвало, а ти не си забеляза - това е твоя грешка. друг път просто се старай да не я повтаряш. първо добре си отваряй очите преди да споделиш, защото прекалената искренност може да нарани