.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Kir4o
    Guest
    az samo ne razbrah dali mu e mirishel 4lena na toq seltak,kaji pomirisa li si rukata sled kato obhvana de???

Супер фен
    яко преживяване

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

samo kaji na kolko god be6e toi i ti na kolko si
    SAMO LOST!

Guest
    az sum na 15 a toi mozhe bii na 17 nekade

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Ти понеже сподели,че имаш приятелка,би ли го направил това,петинг с непозната.Не ме мисли за старомоден или нещо подобно,но аз като съм верен на моята приятелка,съм верен докрай,интересно ми е ти какво мислиш!
    Че си пропуснал една запетайка? ^^ Кекек, само се майтапя!

Искам официално да се извиня на всички, които са приели думите ми като становище, че утре наистина ще ида и ще обарам първата непозната (в автобуса - бел. авт.). Въпреки съвсем леката ми вродена полигамност, аз много много много обичам човека, с който съм в момента, и не намирам нито едно друго момиче за достатъчно привлекателно, за да изневеря.

Но всичко това не ми пречи да се шегувам в един анонимен интернет форум, нали?
    Накрая ше зема да та набия Аз също
    Абе разбрах те още в началото,че си мъж под чехъл,ама айде,успех в любовта щом толкова обичаш твоя човек

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Накрая ше зема да та набия Аз също
    Абе разбрах те още в началото,че си мъж под чехъл,ама айде,успех в любовта щом толкова обичаш твоя човек
    Хахах, и аз те обичам!

Guest

Re: sluchvalo si vi se e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az vchera dokato bqh v avtobusa tam beshe mnogo tqsno i trqbvashe edva li ne tolkova da se guchkame,che da sme edin vurhu drug.i taka stana,che az bqh zastanala do edno momche(nali prava) i izvednuj usetih kak nqkakva ruka se pluzga po kraka mi.otnachalo se stresnah ama posle vikam kvo tolkoz.usmihnah mu se a toi produlji.posle me pogali po koremcheto i vze che mi stana mnogo hubavo.prekaleno daje.vuzbudih se i toi go znaeshe.gledashe me mnogo susredotocheno,guchkanicata stana oshte po golqma zashtoto vlqzoha oshte hora v avtobusa i togava toi napravo me drupna i me pritisna kum sebe si,ama ne s lice a demek s dupeto kum onaq mu rabota.togava az pluznah ruka tochno tam. horata okolo nas qvno si misleha che sme gadjeta i ne im napravi osobeno vpechatlenie.ama mina malko vreme natiskahme se taka i qvno doide negovata spirka i toi sleze.i vsichko svurshi.beshe mi mnogo stranno,kakvo smqtate,che e tova?
    И че си странна освен че си курва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си