с приятеля ми се разделихме наскоро след повече от година връзка. той го преживява много тежко. разделихме се, защото усещах лъжите му... и по-големи и по-малки, но все пак лъжи! не се бяхме виждали от около седмица, но тази вечер се наложи да се видим. говорихме за общи неща и изведнъж подхванахме темата за секса. аз казах че именно в този момент се нуждая точно от това и той каза "ако искаш ще го направим" аз обаче отказах. но след този диалог поне на 2-3 пъти докато вървяхме той ми говореше за това. казах му, че ако го направим ще бъде само заради секса, а не защото го обичам и той каза, че е съгласен на това.
точно преди да се разделим и да си отива в къщи той ме спря и ми каза "помисли си добре. ако искаш аз винаги съм насреща и можеш да ме потърсиш когато пожелаеш" Тогава го попитах "а ти защо се съгласяваш на това при положение, че знаеш че не те обичам а просто имам нужда от това?" и той ми отговори "искам го по същата причина поради която и ти" и аз го питам "мислех, че искаш защото ме обичаш" и той тогава вика "ами и защото те обича и заради това, и заради другото"... питам го "значи не можеш без секс?" и той вика "наистина не мога без секс, но и не мога да го направя със друга много добре го знаеш"
искам да ви питам той използва ли ме само?! месец преди да скъсаме непрекъснато искаше да го правим. пък и както вече казах скъсахме защото и аз го лъгах, и той ме лъга... та дали ме е използвал и сега използва ли ме пак?!