- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MIRISHE!!!!
zdraveiete,imam edin problem koito e mnogo seriozen,penisa mi mirishe non-stop,iam bih kazal prekaleno visoka higiena,miii si se nasqkude kato horata,oba4e penisa mi si mirishe li mirishe,kakvo da napravq pomognete mi???
ne e taka,naistina!smisul sq ne iskam da se opravdavam ili neshto takova,ma se miq dostatu4no 4esto i obilno...
Махни космите оттам. Мий си обилно основата на главичката (като дърпаш кожичката докрай, дори и да те боли в началото). И иди на лекар - може да имаш гъбички или нещо подобно.
Вържи му ароматизатор борче![]()
Към гостите преди мен...Пичове, разбивате![]()
Купи си интимен измиващ гел,няма значение,че е за момичета.
претъркаи го с бензин
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
точно такамПървоначално написано от shizzle
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Лакочестител или разредител за боя .... в най-лошия случай може да си останеш без пишка
и после виж дали гориПървоначално написано от Azlan
![]()
![]()
хахаха Земи си телче за тигани може да ти свърши работа![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
otreji si nosa!![]()
SAMO LOST!
най-добре отиди на генеколог при мен се беше получило така от студеното не се прави на газар и се обличай и задулжитлено на гинеколог
Idi na lekar, kakto akzvat i drugite...i kolkoto i 4esto da se mie6, probvai o6te po-4esto![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
лелеееее има много прости хора ... момчето иска помощ , а вие ... пффф![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Да =D> и лекаря на който трябва да отидеш се казва уролог, не гинекологПървоначално написано от shizzle
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Хахах! Не вярвам гинекологът много да може да помогне на момчето, а ти?Първоначално написано от Tiger
аааа пич брутален сиПървоначално написано от |usHer_yeah|
![]()
deidiy хаха нема лошо.А ти Pinti верно фани иди на лекар предполагам че те е срам ама няма нищо лошо да отидеш да те прегледа
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
напарфумирай гоПървоначално написано от Pinti
nedei pi6ka tolkova 4esto 6ti pomogne s mirizmata
и какво ти каза гинекологанай-добре отиди на генеколог при мен се беше получило така от студеното не се прави на газар и се обличай и задулжитлено на гинекологабе вземете се образовайте малко и тогава давайте акъл по форумите
![]()
смях голям направо не мога да спра да се смея![]()
![]()
![]()
Подкрепям =D>Първоначално написано от shizzle
![]()
Робинята на Quench
Обезкосми се и като ходиш на кенеф по малка нужда се траскаи много добре ,защото ако ли не после тва каде ти остава започва да мирише , може и там да е проблема ,но също ходи и на уруолог.