- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MIRISHE!!!!
Мий се !!!
DANCE WITH THE DEAD IN MY DREAMS ...
Otreji GO! Hem nqma da ti pre4i..![]()
I az imah syshtiq.. problem.. sled analen sex zabravqh da go izmiq.. i nali razbirate.. ocapanoto mirisheshe.. na naakano! Probvai syshto taka s malko DDT ili RounDyp i toi moje pomogne.. !
Може просто да си му е естествената миризма.Ще свикнеш след 3-4 години![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
na kvo ti miri6e?![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
Боже,Боже,Боже....
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Чоек премахни си космите, ако имаш с депилиращ крем и се къпи по-често .
Водата не е само за пиене брато!Първоначално написано от Pinti
Но, ако ще правиш няколко неща с нея, хубаво е ПЪРВО да пиешПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
ако използва вода и какъвто и да е сапун след всяко излизане от тоалетната , ефектът ще бъде добър
Born to be wild...
Тва беше бруталноПървоначално написано от |usHer_yeah|
![]()
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
hahahahhaahMi 4e oka4i si Ambi Pur fe
![]()
People Grow With Knowledge!
>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<
Първоначално написано от {Poison}
хахаха мацката как ги чатка![]()
anito.sl = най-сладкото диваче
Режи го докато не си се вмирисал целия !!!!!
NE VI LI E MALKO SRAM DA SE PODIGRAVATE TAKA TUPO S 4OVEK, KOITO IMA PROBLEM ,ISKA DA GO SPODELI I NAI VE4E DA GO RE6I.NE SE PODIGRAVAI NA TOVA,KOETO MOJE DA TI SE SLU4I!!! LEKARIAT,KOITO MOJE DA TI POMOGNE E UROLOG.S DRUGO NE MOGA DA TI POMOGNA
Защо пък нас да ни е срам?!?!Първоначално написано от GeGeTo
![]()
Него трябва да го е срам, с тоя смрадлив Фуй.![]()
P.S. А и ти не помагаш особено повече...![]()
Животът е БРЯГ!
Безсмислено е, GeGeTo. Този форум е посещаван главно от малки комплексарчета от двата пола, които си търсят как да си вдигнат самочувствието (защото, изглежда, при тях сексът не е алтернатива). Единственото, което можеш да постигнеш, спорейки с тях, е статус на Мега Фен (300+ мнения за около седмица-две.. май?)
Игнорираш ги и пишеш нещо, което да помогне на човека с проблема. Колкото и да са отчайващи някои въпроси, обикновено от другата страна на монитора стои просто объркано дете, имащо нужда от съвет и топла дума.![]()
Миличък, имам един въпрос : От както си се родил ли вуниш или в последствие на нечистоплътие?Ако е 1вото - иди на лекар или се къпи със "Медитеранио".. ако е 2рото.. човек гръмни се!!!![]()
probvai da si smenqsh belioto be![]()