.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен
    mnoo si powyrhnostna

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Принц от приказките има за всеки. Това, че не сте го намерили досега не значи ,че не е някъде там. И той не трябва да се определя по такива глупови стереотипи - за всеки идеалното момче е различно. Разбира се, не трябва да имаш прекалено високи изисквания. Аз обаче съм убедена ,че за всеки има някой, с който е писано да е заедно. А когато го намериш, чувството е несравнимо. Аз не съм и очаквала да ми се случи, но сега съм най-щастливото момиче на света. И той няма недостатъци, колкото и да не ви се вярва, поне за мен. Просто си подхождоме и приличаме до такава степен, че и недостатъците изглеждат хубави! Така че колкото и да не ви се вярва - има принц на мечтите!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    съвършенни хора сами по себе си няма.. има хора които си пасват по перфектния начин..
    Напълно съм съгласна!Просто идеални хора няма!

Фен
    Град
    София
    Няма определен прототип за такъв мъж/жена при всички...или поне аз така мисля,защото ако да речем за едно момиче/момче той/тя е красив/красива и с добро телосложение,то за друг/а е чаровен/а и интелигентен/а що годе...така че,според мене всеки си има своя/своята принц/принцеса просто или не го е осъзнал/а или не го е срещнал/а
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си