- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- princa ot prikazkite...kade e
Така...
Американците са едно работливо стадо хорица. Да, те са много по-работливи от европейските народи и това е факт. За да се отърсят от тежкото си ежедневие, те измислят всевъзможни забавления, като това включва и киното.
Да речем, че днес колата ти се е развалила, преди да излезеш си разсипала кафето по новият си панталон, а на работа са ти скъсали нервичките. Е, едва ли би искала да седнеш и да гледаш научнодо-кументален филм за "Холокоста", не. Ти взимаш касетка, на която хората са щастливи и се усмихват. Те нямат проблеми и са доволни от живота, защото при тях всичко е розово. Това са тъй наречените "дъвки за мозъка".
Както сама забелязваш, този тип филми имат много тясна връзка с реалността. Перфектни хора няма. Няма и напълно подходящи. Не разчитай, че ще срещнеш мъж, който ще ти пасне, като ръкавица - няма да го бъде.
В истинските отношения между двама души, огромна роля играе компромисът. Той си разхвърля мръсните дрехи, тя слага тоалетната хартия от обратната страна; той има крив нос, тя има къси крачка...
Това са все неща, на които обръщаш гръб, за да бъдеш с любимият човек.
Въобще трябва да приемеш, че колкото и да търсиш, перфектни хора няма да откриеш (освен мен, но аз съм изключение).
He who runs with aggression walks with no dignity