- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- nosa mi :@:@:@
gospodi mrazq go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSTO GO MRAZQQQQQQQQQQQ!!!!!!!!!!!!
Ne e normalen - prav ami e nekav gurbav![]()
![]()
![]()
gospodi tfa mi e edinstveniq kompleks! ( e i trqbva da pootslabna ama tfa e vazmojno, a nosa ne moga da si go promenqqqqqqqqqqqqqqqqa za ni6to na sveta nqmada si napravq plasti4na operaciq)
![]()
![]()
![]()
mhm.... taka..... I nerazbrah ko iska6![]()
da ti izpraim nosa li?! ne6tu ne shva6tam i za6to nqq si prai6 plasti4na operaciq?
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
za6toto sam na 13 a i izpitvam UJAS ot uperaciitE i izob6to .... igli i t.n.
dai pic!![]()
Хич и да не ти пука.Моя нос е чупен крив е ХаХа не ми пука.Не всеки е съвършен
rinoplastikata po princip se pravi na hora navur6ili 17 god. vuzrast za6toto do togava nosut vse o6te se oformq,a mejdu drugoto az utre sam na operaciq,imam malka gurbi4ka i 6te q mahat
![]()
и ние кво !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Я обясни по-подробно, че ми стана интересно. Какво по точно представлява операцията, колко струва и т.н.Първоначално написано от LoCo^GiRL
ami,vse o6te nz to4no kak 6te prote4e vskato se varna 6te ti pi6a ls
и са не разбрах кво искаш?как да ти помогнем?!айде някое момче да и направи услуга и да я шибне един път.може пък и да се оправи!ако не стане от 1-я път ше пробват пак.така устройва ли те?щом неискаш операция няма друг на1ин според мене!![]()
Let The BEAT Control Your Body
oh q stiga kompleksi ... qvno trqbva da se primiri6 6tom ne iska6 da go operira6
6tom samo nosa ti e kompleks............
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
боже, и аз имам гърбав нос но всички ми казват че това ми е чара и с него съм неповторима и ако го оправя вече няма да съм аз! Преди 2 години(сега съм на 17) и аз го мразех но с времето започнах да го харесвам свиква се ,а прав като линия нос да ни би да е по хубав напротив винаги съм харесвала повече носове с лека гърбица..
а ти си на 13 нали? Ами само да ти кажа че до горе долу 18 годишна възраст тялото ти непрекъснато се променя затова носа ще се променя също-дали ще е за добро или лошо това не знам. Съвсем възможно е той съвсем да се изправи така че не мисли дали мразиш операциите или не защото има още много време дотогава! А засега ще трябва да го преодолееш, сега си на 13 и започваш да откриваш дефекти по себе си дори и те да са нищожни
и аз не си харесвах носа,но това лято си направих операция и сега много се харесвам![]()
dont worry.. ur best the way you are
Всеки си има някакви комплекси и е нормално да не харесваш нещо в себе си,но какво от това.Не се взирай много и не търси недостатъци по себе си,защото се превръша в мания.
всичко ще мине успешно! [-o<
Аз мога да не ти говоря вече,
мога да те гледам отдалече,
мога аз името ти да не изричам,
но не мога да спра да те обичам!
ехее незнаех, че вече е станало практика и сред обикновените тийнейджъриПървоначално написано от Kaliq
я дай малко инфо за клиниката, цените, самата процедура и т.н.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз ти предлагам - заставаш с лице към стената и почваш да блъскаш блъскаш блъскаш, гледаш се в огледалото-ако не ти харесва поваряш упражнението 2,3 пъти до постигане на желания ефект![]()
Където плюя, там не лижа
Абе какъвто и нос да имаш той си е твой !!!!!!
mm i az sym na tfa mnenieПървоначално написано от -DeliciouS-
![]()
![]()
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
бих казла НИКОЙПървоначално написано от w33d
Опитай се да превърнвш дефекта в ефект и да не ти пука![]()
На 13 си живота е пред теб к`во се комплексираш от един нос?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ми и моя нос не е със хубава форма и аз не си го харесвам, ама още съм жива и не съм тръгнала да се сдухвам напразно само заради единия нос..вместо да ревеш, че не си го харесваш вземи и подчертай другите хубави части на лицето, за да не изпъква носа.