.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: nosa mi :@:@:@

Guest

nosa mi :@:@:@

gospodi mrazq go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PROSTO GO MRAZQQQQQQQQQQQ!!!!!!!!!!!!
    Ne e normalen - prav ami e nekav gurbav
    gospodi tfa mi e edinstveniq kompleks! ( e i trqbva da pootslabna ama tfa e vazmojno, a nosa ne moga da si go promenqqqqqqqqqqqqqqqq a za ni6to na sveta nqmada si napravq plasti4na operaciq)

mhm.... taka..... I nerazbrah ko iska6 da ti izpraim nosa li?! ne6tu ne shva6tam i za6to nqq si prai6 plasti4na operaciq?
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Guest
    za6toto sam na 13 a i izpitvam UJAS ot uperaciitE i izob6to .... igli i t.n.

Guest
    dai pic!

Хич и да не ти пука.Моя нос е чупен крив е ХаХа не ми пука.Не всеки е съвършен

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    rinoplastikata po princip se pravi na hora navur6ili 17 god. vuzrast za6toto do togava nosut vse o6te se oformq,a mejdu drugoto az utre sam na operaciq ,imam malka gurbi4ka i 6te q mahat

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и ние кво !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    rinoplastikata po princip se pravi na hora navur6ili 17 god. vuzrast za6toto do togava nosut vse o6te se oformq,a mejdu drugoto az utre sam na operaciq ,imam malka gurbi4ka i 6te q mahat
    Я обясни по-подробно, че ми стана интересно. Какво по точно представлява операцията, колко струва и т.н.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami,vse o6te nz to4no kak 6te prote4e vs kato se varna 6te ti pi6a ls

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    и са не разбрах кво искаш?как да ти помогнем?!айде някое момче да и направи услуга и да я шибне един път.може пък и да се оправи!ако не стане от 1-я път ше пробват пак.така устройва ли те?щом неискаш операция няма друг на1ин според мене!
    Let The BEAT Control Your Body

oh q stiga kompleksi ... qvno trqbva da se primiri6 6tom ne iska6 da go operira6

Фен
    Град
    SOFIA
    6tom samo nosa ti e kompleks ............
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Фен
    Град
    София
    боже, и аз имам гърбав нос но всички ми казват че това ми е чара и с него съм неповторима и ако го оправя вече няма да съм аз! Преди 2 години(сега съм на 17) и аз го мразех но с времето започнах да го харесвам свиква се ,а прав като линия нос да ни би да е по хубав напротив винаги съм харесвала повече носове с лека гърбица..
    а ти си на 13 нали? Ами само да ти кажа че до горе долу 18 годишна възраст тялото ти непрекъснато се променя затова носа ще се променя също-дали ще е за добро или лошо това не знам. Съвсем възможно е той съвсем да се изправи така че не мисли дали мразиш операциите или не защото има още много време дотогава! А засега ще трябва да го преодолееш, сега си на 13 и започваш да откриваш дефекти по себе си дори и те да са нищожни

и аз не си харесвах носа,но това лято си направих операция и сега много се харесвам

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    И с какво очакваш да ти помогнем.Всеки си има компекси.И аз искам чипо носле, ама моито е право...какво да направя...

PartyB0y
    Guest

fdaf

dont worry.. ur best the way you are

Фен
    Град
    Свищов
    Всеки си има някакви комплекси и е нормално да не харесваш нещо в себе си,но какво от това.Не се взирай много и не търси недостатъци по себе си,защото се превръша в мания.

Град
    София
    всичко ще мине успешно! [-o<
    Аз мога да не ти говоря вече,
    мога да те гледам отдалече,
    мога аз името ти да не изричам,
    но не мога да спра да те обичам!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Kaliq
    и аз не си харесвах носа,но това лято си направих операция и сега много се харесвам
    ехее незнаех, че вече е станало практика и сред обикновените тийнейджъри я дай малко инфо за клиниката, цените, самата процедура и т.н.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Аз ти предлагам - заставаш с лице към стената и почваш да блъскаш блъскаш блъскаш, гледаш се в огледалото-ако не ти харесва поваряш упражнението 2,3 пъти до постигане на желания ефект
    Където плюя, там не лижа

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Абе какъвто и нос да имаш той си е твой !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    Аз ти предлагам - заставаш с лице към стената и почваш да блъскаш блъскаш блъскаш, гледаш се в огледалото-ако не ти харесва поваряш упражнението 2,3 пъти до постигане на желания ефект
    mm i az sym na tfa mnenie
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от w33d
    Хич и да не ти пука.Моя нос е чупен крив е ХаХа не ми пука.Не всеки е съвършен
    бих казла НИКОЙ

Опитай се да превърнвш дефекта в ефект и да не ти пука

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    На 13 си живота е пред теб к`во се комплексираш от един нос?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Ми и моя нос не е със хубава форма и аз не си го харесвам, ама още съм жива и не съм тръгнала да се сдухвам напразно само заради единия нос..вместо да ревеш, че не си го харесваш вземи и подчертай другите хубави части на лицето, за да не изпъква носа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си