.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: nosa mi :@:@:@

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от summer_summer
    oh q stiga kompleksi ... qvno trqbva da se primiri6 6tom ne iska6 da go operira6

Фен
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    Аз ти предлагам - заставаш с лице към стената и почваш да блъскаш блъскаш блъскаш, гледаш се в огледалото-ако не ти харесва поваряш упражнението 2,3 пъти до постигане на желания ефект
    lele ti me razbi
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

koi kakavto se e rodil

Кзваш на баща ти да ти забие един чук в носа,след това вземаш ъглошлайф и почваш(ако нема6 вземи една пила),после едра шкурка и след това фина.
    ИЛИ-казваш на майкати да ти помогне-поставяш си главата на нещо майка ти взема сатъра и КЛЪЦ няма гърбицаа

П.С.Да не ти пука аз пък имам огромни уши

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Е то ясно,пуберите сигурно ти се подиграват.Не се сдухвай,а ако толкова си се комплексирала от това,намери неща в себе си,които са неповторими и единствени
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    vsa6nost ne. Ne mise podigravat! Nikoga nikoi ne e kazval ni6to za nosa mi i mikazvat 4e nqma zna4enie kak izglejdam (za6toto na nqkolko puti plakah 4e sam biladebela) i 4e si4ki mislqt 4e sammn pe4ena(tova prozvu4a mn samodovono).
    Iskam da kaja 4e na men mi e gadni za6toto dori i da ne go kazvat sam sigona 4e ponqkoga si go mislqt!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    И с какво очакваш да ти помогнем.Всеки си има компекси.И аз искам чипо носле, ама моито е право...какво да направя...
    аз пък имам чипо носле и искам право..
    иначе да не ти пука....Има хора които имат 1000 пъти по-големи комплекси...ами представи си да имаш двоен пръст (един от моя клас има и не е приятно!)или да си инвалид..или да си кривогледа,дори сляпа!!!Така,че се радвай,че само това не си харесваш...Защото има хора които са мн мн по-зле и си мечтаят да са на твоето място!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ох,нормално е да имаш комплекси,но в крайна сметка трябва да си кажеш,че така си се родила и просто трябва да бъдеш с еди си какъв нос.Просто няма как да го промениш(е,има един начин),все пак трябва да се примириш.

Един нос не е болка за умиране.Какво толкова ето приятелите ти го казват че не е грозен,но ти си си наумила че е.Ами приеми че това си ти и толкова.

limabean_vs
    Guest

ooooooooofffffffffffffff

OOFFFFFFFFFFFF ARE STIGA S TOQ NOS BEEEEEE.PISNA MI ZNA4I,EBATI DISKOTIRANATA TEMA.NI6TY TI NQMA NA NOSA SIGURNA SAM.AKO ISKA6 DA VIDI6 KVO ZNA4I GROZEN NOS VIJ AKTRISITE PREDI OPERACIITE IM...I STIGA SI SE NERVILA ZA NEKAF NOS.I NA JISEL BUNDXEN I E GOLQM NOSA MA E NAI IZVESTNIQ MODE NALI?!!! TAKA 4E ARE STIGA VE4E S TOQ NOS.100000% SI XUBAVA I S NEGO.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си