- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- nosa mi :@:@:@
Първоначално написано от summer_summer
lele ti me razbiПървоначално написано от -DeliciouS-
![]()
![]()
![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Е то ясно,пуберите сигурно ти се подиграват.Не се сдухвай,а ако толкова си се комплексирала от това,намери неща в себе си,които са неповторими и единствени![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
vsa6nost ne. Ne mise podigravat! Nikoga nikoi ne e kazval ni6to za nosa mi i mikazvat 4e nqma zna4enie kak izglejdam (za6toto na nqkolko puti plakah 4e sam biladebela) i 4e si4ki mislqt 4e sammn pe4ena(tova prozvu4a mn samodovono).
Iskam da kaja 4e na men mi e gadni za6toto dori i da ne go kazvat sam sigona 4e ponqkoga si go mislqt!
Първоначално написано от rali4ka91
аз пък имам чипо носле и искам право..
![]()
иначе да не ти пука....Има хора които имат 1000 пъти по-големи комплекси...ами представи си да имаш двоен пръст (един от моя клас има и не е приятно!)или да си инвалид..или да си кривогледа,дори сляпа!!!Така,че се радвай,че само това не си харесваш...Защото има хора които са мн мн по-зле и си мечтаят да са на твоето място!!!![]()
Ох,нормално е да имаш комплекси,но в крайна сметка трябва да си кажеш,че така си се родила и просто трябва да бъдеш с еди си какъв нос.Просто няма как да го промениш(е,има един начин),все пак трябва да се примириш.
OOFFFFFFFFFFFF ARE STIGA S TOQ NOS BEEEEEE.PISNA MI ZNA4I,EBATI DISKOTIRANATA TEMA.NI6TY TI NQMA NA NOSA SIGURNA SAM.AKO ISKA6 DA VIDI6 KVO ZNA4I GROZEN NOS VIJ AKTRISITE PREDI OPERACIITE IM...I STIGA SI SE NERVILA ZA NEKAF NOS.I NA JISEL BUNDXEN I E GOLQM NOSA MA E NAI IZVESTNIQ MODE NALI?!!! TAKA 4E ARE STIGA VE4E S TOQ NOS.100000% SI XUBAVA I S NEGO.