- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се казвате и харесвате ли си името???
Виолета се казвам. Да, харесвам го, но не харесвам производните му. Напоследък ми харесвам да ми казват Виви.
казвам се Ивияна.... ми не го харесвам особено ама става...![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Казвам се Габриела ми много си харесвам името![]()
![]()
аз пък съм Елина и много си обичкам името(е сигурно шото съм му свикнала,де). иначе ме наричат Ели,Елинче,Елинка и много други ,които нямат нищо общо с името ми - кой как си измисли!
Аз съм АнелияКазват ми Ани, Ане, Анче, Нели.. Ааа да, и момчето, което ненавиждам ми вика Дарт Вейдър.. не знам защо.. забива си комплексите и си мисли, че е мн мъдър
)))
Иначе преди не си харесвах особено мн името, ама сега.. не знам, свикнала съм му![]()
[quote="SavE`ME`FroM`MyselF"]Зорница се казвам, и да уж си харесвам името!
Та казват ми Зори Зизи Зузи и още мн др.
Ей, че аз съм имала адашка бе!Иначе аз мноооого си харесвам името, пък и не се среща толкова често и е чисто българско име!!!! Иначе ми викат Зори, Зози, Зор, Зоуи..най-мразя когато ми викат Зорницоо или Зорницее (колкото рядко и да става)
Аз съм Радосвета!много си харесвам името!не е например като радостина,радослава и тия баналните!(сори ако обидя някой)викат ми Ради,Свети!
ahhh i az sym radosveta ama izob6to ne mi haresvapone radost da bqh
na men puk mi vikat eta
![]()
Елизабет.Викат ми Бети, Бетито, Бетка, Бетинка, много рядко Ели(ама това не ми харесва). Иначе си харесвам името. Ааа да и на една приятелка майка и ми викаше Бетина, ама и то не ми харесва. Иначе производните на Бети ми харесват.
И като цяло името Елизабет си го харесвам.
![]()
Я стига много ти е хубаво името даже имам един приятел Симеон ма не му викаме нито Мони нито Симо нито Монка караме си на Саймън ,Саймъна SaMeR и такаПървоначално написано от Ensnare Forever
Аз се казвам Николай харесвам си името ,но бих искал да се казвам Даниел незнам защо
Викат ми:Коко , Нико,Ники , Кайца(мразя го) и Нийкърс
Казвам се Диляна и изобщо не си харесвам иметоОбщо взето всеки ми казва по различен начин - Диди, Дилянче, Дилянка, Диде, Ди и т.н...
Ааа, на Симеон от моя клас му викаме СаймънПървоначално написано от MG-X-Power
Пък и щом си от ВТ, може да говорим за един и същи човек
Подкрепям, че името си е готино.А за моето казах вече
![]()
хъхъ..
Едва ли въпросния Симеон за когото говоря е от Горна и отдавна не учиПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Лидия - що да не го харесвам - нали цел живот ше съм с него!?![]()
Първоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
напомними за майка ми тя се казва ЕЛЕОНОРА
![]()
![]()
изведнъж ми стана много смешно като се сетих за мама
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даниела мии кефи си ме![]()
Елена и ми викат Ели.Кажат ли ми Еленке или Ленче......вратове ще извивам.
Харесвам си го.Все пак можеше да съм Димитричка.(на татко)
Казвам се Екатерина... и страаашно много си харесвам името, защото повечето Катита са Катерини, а аз съм Екатерина
.
На кратко Катьо и Катинай-много ми харесва.
А може и Екатя, но Кат .. доста ме дразни, а доста хора взеха да ми викат тъй. Амм да, Катски също е сладко =)
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Елица. Викат ми Еля, Ели, Еличка...Не си го харсевам.
ми аз пък съм Ивана ...и мойто бива горе-долуПървоначално написано от Dissenter
![]()
иначе ме зоват : Ива, Иванка, Ванката ,а викат ми и хавай..тва най-много си го харесвам
![]()
та така...
Аlloha,Мария се казвам, приятно ми е... Да,харесва ми... :P
Golemiq uspex se postiga s cenata na golqma bolka !!!
zdraveite az sam Mariq vikat mimka mime mimence ..i t.n. no ob6to vzeto si har esvam imeto
Казвам се Теодор и ми викат Тео и си харесвам името![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Гергана се казвам..не е лошо именцето, харесва ми![]()
Викат ми: Гери,Геге (ужас..),Герге (), Гига (тва супер много ме дразни!!), Герганоо, Герс,Гер и сякви подобни :P
Things will never be the same again