.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    nqkade v RAQ

Дълга коса....?

Спешно се нуждая от помощ. Отидох да се подстрижа но фризьорката направо ме остави без коса Чувствам се ужасно!!!
    Искам да ви попитам знаете ли някакви средства чрез които да ускоря растежа на косата си - поне до Нова Година да имам горе долу приличен вид, защото сега се чувствам мн зле и не искам никъде да излизам, за да не ме видят хората. Моля ви, дайте ми съвет!!!

Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Такива теми има много-поразрови се малко.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

уффф то и аз съм със сищия проблем като теб,ам си изправям косата с пресата и малко се издължава не е много ам пак e по -добре.Ако имаш преса за коса пробвай с нея
    Do Not Disturb !!

Повече от фен
    Хининова вода.. продава се в аптеките и не е скъпа. След като се изкъпеш и си подсушиш косата я втриваш в корените - може с памук или пък да я сложиш в някакво шише с пръскало и после с пръсти. Има ефект.

Фен
    Град
    botevgrad
    да и аз съм чула за хининовата вода, но не съм я ползвала и се пак нищо не губиш ако опиташ

Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Хининова вода.. продава се в аптеките и не е скъпа. След като се изкъпеш и си подсушиш косата я втриваш в корените - може с памук или пък да я сложиш в някакво шише с пръскало и после с пръсти. Има ефект.
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Не е задължително след като си си измила косата да и слагаш хининова вода. Може всяка вечер преди да си легнеш.
    И споко, и аз всеки път като се подстрижа (незнам защо) решавам, че супер мн. са ми скъсили косата и се депресирам, а на следващия ден отново съм си влюбена в нея.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    за по-бърз растеж си разтвори в шампоана един-два аспирина и между временно използвай както ти казаха хининова вода така ще останеш доволна
    (между другото само ^npocTo^a3^f^ мн яко коледно бебче<аватар>)

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Re: Дълга коса....?

ice^girl,ti chovek bez kraka vijdala li si?tova e tragediq,a ne kolko kosuma imash na glavata!
    edva li pricheskata ti e chak tolkova zle,moje bi po-skoro ne mojesh da vuzpriemesh promqnata a za ng vinagi mojesh da si izmislish gotina pricheska,porazrovi se v neta,ima hilqi i hilqdi saitove,v koito ima razlichni predlojeniq za dulgi,kusi,sredni i t.n. kosi
    are i po-spokoino,dreme ti kva ti e kosata,nali vajnoto e s kogo shte prekarash praznika,a ne s kvo si se oblqkla i kva ti e kosata

p.s.a presata naistina e siguren nachin da...si susipesh kosata!!!kolkoto po-malko q izpolzvash,tolkova po-dobre!!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Абе да Ви питам момичета , какво мислите за мъжете с дълга коса , като тези 2мата на подписа ми ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Абе да Ви питам момичета , какво мислите за мъжете с дълга коса , като тези 2мата на подписа ми ?

Специално тези двамата в подписа ти не ме кефят
    Ина4е мъже с дълга коса
    Особено ако са с по-остри 4ерти... ммммм

По темата - на4и абсолютно същия проблем имам - казах й да ми отреже краищата 4е бяха взели да цъфтят, оба4е тя явно имала собствено мнение по въпроса та ме оряза цялата. Мани мани!
    Толко време я пусках тая коса, сега направо ми се реве.
    За растеж много помага тва с хининовата вода (при мене ли4но де). Доволна съм

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Бургас
    изобщо не харесвам момчета с по дълга коса..

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Батко незнам във какъв филм живееш, но само един човек от форума те бие по ограниченост..
    Иначе пробвай с хининовата вода..

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Дам,съгласна съм,а и повече не ходи при некъдърни фризьори,а по-добре някой да ти препоръча.

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    аз ползвам хининова вода и съм доволна...нито омазнява,а само помага!
    а за момчетата с дълга коса-НЕ,мерси!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    аз знам за една маска за коса,която прави косата много лъскава, заздравява я и почва да расте по-бързо.Препоръчаха ми я и казаха че е мнг хубава и действа.Аз днес си я направих, макар 4е е малко трудно изпълнима. Ето я и нея
    кисело мляко.оцет, газ за горене, спирт/ водка или ракия/, зехтин/ олио/, 1 жълтък, сок от 1 глава кромид лук,витамин А/ампула или 1/3 от шишенце/, рициново масло. От всичко се слага по енда лъжица в зависимост колко дълга е косата. ако е по-дълга супена лъжица, ако е по-къса чаена.СЛед акто се смесят се нанася в корените на косата и това което е останало се нанася на цялата коса.После се слага върху нея един плик и така се седи 2 4аса.След това се измива и 2-3 пъти със шампоан за да не мерише от лука,спирта и газта.Прави се веднъж седмично
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

^FeLiTo^
    Guest
    mi i az imah tak1v problem kosata mi beshe pod dupeto vav Germaniq otidoh na frozior i im kazah da mi postrijat samo vrah4etata no tq vze 4e mi odrqza kosata neznam dali beshe ot zavist!A posle poneje moqta kosa raste mnoo barzo no ti prepora4vam parvo se izkapi posle si namaji kosata sas LOREAL za presa posle q isoshi sas sushoar a sled tova q izpravi sas presata i 6e imash mnooo ak vanshen vid pone taka si mislq AZ tva na LOREAL q mnoo hubavo ne6o i kosata raste po-barzo garantiram ti go
    ot OFELIYA OT Dobrich \/ 4ao za sa!i priqtna procedura ako me poslushash 6e SPE4ELISH

Град
    nqkade v RAQ
    Това за хининовата вода на доста места го прочетох и смятам утре да отида да си купя. Само да ви попитам - горе-долу за какво време дава резултат?

Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!

в момента ползвам продуктин за засилен растеж.има една маска,която ползвам.малко е гадна,ама за един месец-6-10 см!

Маска за коса с тривитаминол за бърз растеж

Съставки:
    2 супени лъжици тривитаминол (продава се във ветеринарните аптеки);
    1 супена лъжица мас (обезсолена и разтопена);
    1 супена лъжица алкохол (ракия,водка,ром,коняк...);
    1 супена лъжица оцет;
    2-3 капки газ (не се слага на изрусена коса)
    По желание може да се добави:Жълтък (много полезен и много улеснява измиването на маската),кисело мляко,мед(много подходящ за суха и изтощена коса),счукан аспирин или хинин,бадемово масло и др.
    През два месеца е добре да се мени вида на маската или да се прави пауза,защото косата свиква с нея
    Приложение:Най-добре е маската да се направи преди къпане,за да се отмие после с шампоан.Първо се нанася в корените,след което и по цялата дължина на косата.След това косата се хваща с шноли,слага се найлонова торба отгоре (или найлонова шапка за баня),увива се с хавлиена кърпа и стои така минимум 1 час,след което се измива.Добре е през първата година маската да се прави 2 пъти в седмицата,после се прави почивка,а след почивката - по-рядко.
    Ефект:Косата става по-дълга за кратко време,а също и по-гъста,здрава и блестяща.

Обезсоляване на маста:Взима се известно количество мас (например 1 чаена чаша) и се слага в съд с повече вода.Слага се да заври и се засичат 30 мин. след завирането.Изчаква се да изстине хубаво,така че маста отново да се втвърди и се събира с лъжица - самата мас остава като капак върху водата.Събраната мас е вече съвсем обезсолена,защото всичката сол е останала във водата!
    Преди маската маста се разтапя на котлон за по-лесно нанасяне.

Други интересни стимуланти за коса:
    Хининова вода - стимулира растежа,възпрепятства окапването,заздравява косата;
    Счукан аспирин или хинин - може да се смеси с шампоана;
    "Себорал Форте" - главно при пърхот,но също стимулира растежа и сгъстява косата;
    "Стимулант за коса на Икаров" - за бърз растеж;
    Хума - разрежда се с вода или зехтин и се нанася в корените;
    1-2 супени лъжици оцет,разтворени в 1 литър вода - за мека коса.
    Това,което ни убива,ни прави по-силни!

Голям фен
    Град
    Бургас
    абее нищо че ти е къса.. направи и някъква прическа.. оформи я добре и пак ще си сладка
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си