strasno mnogu iskam niakoe muzhlence da mi go naruga ama zdravo da mi go VKARVA s cqlta si sila i da mi go nabiwa da da vuzbujdam se mm iskam da e grub da me trese cqlata da se 4uwa plushtene ot puteto mi ohh koi she me obsluji a
мисля че така никой не те желае!![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
обслужи се сама![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
dai si telefon4eto![]()
awe ti si luda we pak i me samnqva6 dali si momi4e pak nqma takav ekzemplqr det 6ta opsluji taka![]()
Хух дай си Скайп и ще измислим нещо,че и на мен ми се е доклецало напоследък![]()
Аз съм желаещ, ама не си оставила координати, което...е "малък" пробем, каквъвто всъщшност имаш и ти (говоря за психичното ти състояние)
кой знае какъв Пеньо е тея да изпростей толкова че да търси някой да я плюшти в интернет
6a ti spukam 6undata ot ebaneeeeee!!!! samo kaji kak da se svurja s tebe kote {P}{P}
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
GROW UP!
Don't hate the player , hate the GAME!
Uffff, koi znai kolko e zle taq 6tom v internet si tyrsi...ako e TAQ izob6to, a ne TOQ!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ХАХАХА!!! ПЛОДЗЕЛЕЧУКА И ТАМ РАЗГЛЕДАЙ. КРАСТАВИЦИ ВСЯКАКВИ РАЗМЕРИ ИМА!!!Първоначално написано от razgonena^ku4ka
hristomqn.ogipoturkovich
razgonena^ku4ka написа:
strasno mnogu iskam niakoe muzhlence da mi go naruga ama zdravo da mi go VKARVA s cqlta si sila i da mi go nabiwa da da vuzbujdam se mm iskam da e grub da me trese cqlata da se 4uwa plushtene ot puteto mi ohh koi she me obsluji a
ХАХАХА!!! ПЛОДЗЕЛЕЧУКА И ТАМ РАЗГЛЕДАЙ. КРАСТАВИЦИ ВСЯКАКВИ РАЗМЕРИ ИМА!!!
![]()
![]()
lud lud lud
![]()