- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Счупено огледало - 7 години нещастна любов!
AXaaxaxAXax Verno si eee ta ti si na 12 kfa neshtastna lubov te goni tebe?!.. Ami az syshto sam chupila mn ogledala ama ne ot tFa ne vyrviii VervaiTe Mi axaxaxax
![]()
shit'zZ come true wen you belive in them...xXx I love when you kiss me, I love you tess of moute you're evrythin' in my life..Dear Cocainjust kidin' ...Shortyyy where you goO?!
ne.. tva sa gluposti:P no sum 4uvala 4e ako vqrvash moje i da se sbudne
![]()
Abe ne e vqrno.Vseki pak kogato 4upq ogledalo si kazvam:''Eiiii-7 godini ne6tastna lubov!!!''.No vsa6tnost ne go vqrvam.Predi 5 dni pak s4upix ogledalo,no naro4no i da ti kaja ne6tata pri mene po4naxa da se opravqt-ne 4e e ot tova,ama prosto go spomenavam.Tova e vnu6enie.Ai 4estno kazano(ne 4e sam mn po-golqma ot tebe-s 4 god samo),ama na 12 ne e vreme da misli6 za GOLQMA LUBOV.Trqbvat ti mn godinki na toq svqt za da q sre6tne6.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
В момента просто се замисляш в/у въпроси от рода "Защо не мога да си намеря никой подходяш?" и т.н. за това не се вкопчвай в първия вариант и то в някакво си поверие или там каквото е![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Nqkoi baq te e fkaral f tozi film. Na 12 nema i u4eni4eska lubof fe kako
nedei se tormozi tolkoz
.
People Grow With Knowledge!
>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<
миличка мисля че не е проблема в огледалото,а в това че си на 12 години как да срещнеш любовта.А другото което е това са пълни глупости,ако си го втълпиш че няма да ти върви в любовта наистина няма,въпрос на нагласа
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Sabudi se!I slez na zemqta .. stiga si hvyrkala iz nebesata!Ta ti si edva na 12 be momiche!xaxa i kvo iskash?Da sreshnesh momcheto na jivota si na 12 li?Na kyde otiva sveta ...![]()
Nz dali tova za ogledaloto e vqrno.. no mili4ka ti ne si li malko malka za liubov ?![]()
![]()
Ммм не съм мн съгласна с теб, че любов нямаПървоначално написано от allera_hell
! Според мен тя съществува стига да намериш верния човек !
По темата...на 12 е малко трдуно да си истински влюбен ! На 12 си още дете и е доста трудно да изпиташ толкова...велико чувство! Спокойно след още няколко години ще разбереш какво е![]()
П.С. Аз не вярвам на това, че като счупиш огледало и любовта ти ще е нещастна. Преди около месец чсупих ... 3но засега съм меко казано щастлива с мойто коте
![]()
Първоначално написано от Crafter
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!