.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Малко помощ Плс

Значи имам сериозна приятелка която е по - малка от мене аз сум на 18 тя на 15 . и Тя на няколко пъти ми намеква че иска да правим Секс обаче аз не искам защото Е малка а всъщност е адски красива и много свесна и не искам да съжелява после някой ден ако нее с мен . Как да и го кажа Моля ви помогнете ми

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    еми тогава ти изобщо що си я хванал?то нали все пак някой ден ше се стигне до това?!преди да тръгваш с някое момиче мисли бе човек!не казвам че секса е всичко,но просто в една връзка след известно време трябва и нещо повече-по-голяма близост!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Случвало ми се е и на мен.
    Процедурата е следната...ти се правиш на ударен, нищо не правите, скъсвате след известно време, после разбираш от нейни приятели и приятелки...че всъщност тя вече не движи с тях, станала е долна курветинка и е супер пропаднала
    Е не е задължително да стане точно така, но...поне с мен е било

Guest
    не не аз имам предвид че мисля че все още е рано да рпраим Секс ... ама тя не го мисли . и искам по някав начин да и го кажа ама незнам как

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами кажи и го в прав текст и готово. или пък правете.. и аз на 15 правих за 1ви път секс..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Аз съм БЪЛГАРЧЕ Жестоко си прав братле и на мен ми се е случвало . Деа и ку***те . тфа са Момичетата

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Фен
    Град
    Свищов
    В повечето случаи,момичетата са тези,които отказват,щом тя иска значи така е преценила и смята,че е достатъчно зряла да го направи,отделен въпрос е на тебе,ако не ти се иска.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Защо сте заедно, щом мислиш, че е прекалено малка за секс? Просто защото е сладка? И какъв е проблемът? Мислиш я за незряла? Е, смятам тогава, че изобщо не трябва да сте заедно.

Ако е курве (както някои тук се изказаха), тя ще си остане курве, ако не я задържиш по-дълго при себе си и я "превъзпиташ".

Ако не е курве, както е по-вероятният случай, тя иска да спи с теб, защото те обича и за нея това е начин да покаже чувствата си.

Това са положенията на фигурите по дъската, брат. Оттук сам решаваш как да изиграеш следващия си ход.

Повече от фен
    Mi tq 6tom iska da pravite sex, zna4i 4e smqta, 4e e gotova...Pyk ti ako ne iska6 o6te kaji i go napravo-dali da iz4akate malko, ili izob6to da ne 4akate...Ama men ako pita6, momi4eto 6tom si iska izob6to ne se pritesnqvai
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest

Re: Малко помощ Плс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи имам сериозна приятелка която е по - малка от мене аз сум на 18 тя на 15 . и Тя на няколко пъти ми намеква че иска да правим Секс обаче аз не искам защото Е малка а всъщност е адски красива и много свесна и не искам да съжелява после някой ден ако нее с мен . Как да и го кажа Моля ви помогнете ми
    Отиваш и й го казваш - ето ти го начина

Guest
    i kakuv e problema ne razbrah samo ahahaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си