Цитирай Първоначално написано от Lorraine
Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
Цитирай Първоначално написано от Lorraine
За коремни преси чувала ли си?
Мда, ще има успехи ..

Стига глупости бе ..

Диета + Кардио, точка.
Бе не ми оспорвай бе баси начи..ходила съм на танци толкова време и е имало момичета които са имали проблеми с талията си-->решението беше по 300 кор.преси дневно най-малко и така доста време и тогаа гледай кво става!
Вобще се съмнявам да знаеш правилната техника на изпълнение на упражнението .. да не говоим, че ако направиш правилно 300 коремни преси на следващия ден няма да може да станеш от леглото ..

Стига сте си измислял простотии бе, тва не помага - разберете го, при толкова много повторения мускула се претоварва и в резултат вместо да се стяга и разсширява - той се отпукса и намалява, ако искаш да си изгориш всички коремни мускули - това е решението, но мазнините няма да се махнат без диета и кардио ако ще и 10000000 коремни преси да правиш ..

Които иска да си убива всичко в корема - да заповядва, да прави ако иска и по 100000000к к. преси на ден, слабо ме вънува - негов/нейн си проблем ..

Които иска да няма мазнинки по тялото и да е със стегнат корем - диета + кардио и два пъти в седмицата 3 серии по 25 коремни преси ..

Айде чакам многознайковеците да напишат някви глупости да се смея пак ..