- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- T1rSq si seriozna averka ama ne6tu.......spek
vtr1sna mi ot vr1zki za 3 meseca i omr1zvane na vtorata sedmica iskam momi4e koeto da moje da spodeli 4uvstvata mi![]()
Ех, че изчерпателно! Направо... абе ти просто ме хвърли в царевицата. Ето ти един адрес, но да не го раздаваш наляво и надясно.
www.momicheta_ot_nebeto.com
He who runs with aggression walks with no dignity
ами намери си го бе, ние кво ти пречим ?!? Човек, преценявай по-добре момичетата, с които тръгваш.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Moje pyk problema da e v teb.Pomisli si pyrvo dali ti spodelq6 tehnite 4uvstva.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Някои неща не мога да се планират, те просто се случват именно тогава, когато най-малко искаме и най-малко очакваме!
КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА! НО КЪДЕ?vtr1sna mi ot vr1zki za 3 meseca i omr1zvane na vtorata sedmica iskam momi4e koeto da moje da spodeli 4uvstvata mi![]()
Нека внесем усмивка в техните лица!
Огледай се повечеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ne si tarsim dostat14no mojebi![]()
пич нормален ли си темата е от 2006
и какви са чувствата ти ??Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Е то няма лошо,може момчето за 4 години да е открило кирилицата.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
хахаха темата пръсва !! след 4 години отново я възстановяват![]()
![]()