- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите герои?
1. Чети какво пиша
2. Помисли малко
3. Разбери какво съм имала предвид
Говорехме за смяната на идеите (не ИДЕОЛОГИЯТА да поясня, че някой не ме разбира май) ... Не съм те питала защо е искал да става архитект.На мен ми е ясно ...запозната съм с биографията на ХитлерЗнам защо не са го приели в академията, а и си личи от картините му
Ти май не се разбираш сам...какво остава да разбереш мен
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
xaxaxaxПървоначално написано от Unknow
*Ти не пишеш нищо.
*Ти не мислиш нищо.
*И ти самата не знаеш какво имаш предвид.![]()
http:/
Някой май не мисли много? Нищо...то ти е простеноГовориш глупости тука... нападаш неоснователно, без дори да четеш какво ти пише някой.Разбрал неразбрал ... "олигофрен" , "шматка" ...той Хитлер бил велик! Моите цели били нищожни ... нищожни ама цели нали?
И след като незнаеш какви са те...как може да им даваш оценка? Защото не искам да завладявам света (
) и защото не живея с идеята за Хитлер .... и значи целите ми са нищожни и аз не се боря за тях? Жалък си и си смешен ... Глупаво и заблудено дете!
Добавено: Нямаше нужда от линка.... разглеждала съм картините му както ти казах.Ама кой да чете![]()
What you mean to me
Ще спрете ли да осирате темата с глупавите си скандали??? Има ЛС-та като толкова искате да си чешате езиците...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
skate_warrior извинявай![]()
По темата.Имало е хора на които се възхищавам.Хора които са постигнали много.Чак идол ... нямам![]()
What you mean to me
Като всички други общо взето, има хора, на които се възхищавам, но чак
идоли не са ми. Накарали са ме да се позамисля за някои неща и после съм поработила над себе си, за да ги променя, понеже така ми се струва, че е правилно. Обаче те промените не стават просто така, с щракане на пръсти......иначе пък е позьорско и нереално некво...
Give me your best shot motherfucker!
Nazis raus, Nazis raus, NAZIS RAUS DER WELT, RAUS DER WELT!
Айде велики нацисте разбери посланието ми на езика на твоя фюрер Адолфиньо. Както и да е...
Нямам особени кумири/идоли, имам хора на които се възхищавам малко или много. Но да приличам на друг- никога!
Аз лично си имам идоли, на които се радвам, харесвам ги, слушам ги (музикалнитед е), гледам филми с тях (с филмовите...ех Джони!), но чак да приличам на тях...не!Може би защото всичките са мъже (баси те са трима).Плюс тва, да копираш някой само защото го харесваш е глупаво.Възхищавамс е на възможностите на тея хора, на външния им вид, на таланта им, но не се опитвам да ги копирам в нищо!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
=D> nqmam kakvo da dobavqПървоначално написано от Unknow
![]()
Nazis raus Nazis raus AUS DEM KNAST \Първоначално написано от scion_of_Storm
/
Както кажеш, наци...
[quote="exploitedteen"]
Или направо си дай адреса,да ти дойда на гости![]()
Шматко,аз те питам теб,нали беше много отворен,какво стана?Първоначално написано от exploitedteen
Ti ne mlukna beeee ....Aman ot teb!
What you mean to me
баси смешните хора дето има по форумите честно " ше ти смачкам физиономийката кажи къде живееш " хахахаххаха наистина допринесохте за веселата ми вечербай дЪ уей BORISS кликането по клавиатурата не прави хората страшни
![]()
![]()
![]()
![]()
Борисе, зъл си, националсоциалисте наш!Хайл хайл зиг хайл хайл!!!
Не,вход,етаж и апартамент,няма да е зле да оставиш и телефон за контактПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Лелеее,много оборотни станахте бре! Май трябва пак да приберем нацистските свине обратно в кочината,а?![]()
![]()
![]()
Ами умнико,разбира се,че не ги прави страшни.За това му искам адреса,за да бъде смазан наживо.Първоначално написано от AFI
Биг смайл!!!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Още ли не са баннали тоя антисемит![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ти да не си от гей-скинхед асоциацията за борба с расизма хахахаха даеба и шматкитеПървоначално написано от Captain SHARP
![]()
E666 bravo be.....ti golqm muj siПървоначално написано от BORISS
![]()
What you mean to me