Значи се чувстваш беден,мизерен и незначителен и затова искаш да подражаваш на харизматичния лидер,така ли?
Виж,моето момче,докато ти си заровил нос само в една идея,аз съм се занимавал с много повече идеологии. Не съм ограничен,дори напротив. Но не е признак на смелост това да се самоубиеш,вместо с достойнство да посрещнеш загубата в очите на врага. Освен това екзекуцията на веоннопрестъпник е нормална (нека не говорим за престъпления срещу човечеството,но по заповед на Хитлер са били погазвани брутално принципите на международното право що се отнася до правата на военоплениците).
Който е извършил нещо,трябва да посрещне последствията - или в етнически чистата държава-утопия няма да има нужда от обществена справедливост,защото тя ще е въплатена в личността на народния лидер?

freak,на спор не можеш да ме биеш,макар да съм сигурен,че в нападките си ще чуя много непознати за мен обиди.
а,да - снощи до от 11,30 до 4,00 сутринта гледах сайта в подписа ти - прилича ми на сайта на някоя футболна агитка,ще знаеш...