- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимни прически
AMmM za MEne NAi chISto i KrasIVO I esTEtIcheSkO si IZgLEJDA nUla NOmer
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
ОМГ ей тамън клиенти за салона миЩе отварям салон за интимни прически.
Куче касичка бе брато![]()
най-яко според мен е една тьнка линийка от края на клитора до края на триьгьлника иначе според мен цялата да е гладка е лесбийско (това е лично мое мнение) a тази лентичка е досто SEXY
Хахахах!! Ето един човек, който мисли out of the box!Първоначално написано от sladkata_ninna
glup4o kazah ti v skobi sum napisala 4e tova e LI4NO MOE MNENIE deeba tupite hora javascript:emoticon('')
javascript:emoticon('')
Ne e vajno kak im haresva na drugite vajno e kak ti haresva na teb i ti da se 4uvstva6 OK
A po vuprosa vie tupi li ste ili da kazah 4e tova e li4no moe mnenie i vie tupirite pak sporite za mene e lesbiisko si4ki lesbiiki sa gladki izcqlo
Welcome to the JunglE е манията ХахахахХАахахаахХ
Първоначално написано от shizzle
не само тя \/ яж се
и на мене хич не ми харесва като малко момиченце се чувствам за какъв ти секс да става на въпрос
колко по секси е с фина хубаво оформено бразилска лентичка който си може сам още по яко\
/ сега избора си е личен разбира се но относно хигиеничността според мене който го мързи да се мие всеки ден и напълно гладък хахах няма да е по-чист
![]()
Ще ти преведа и ти сама реши дали съм те обиждал. Написах - ето един човек, който не мисли като масата (свободен превод) Ако смяташ, че това е лошо - позволявам те да ме наричаш "глупчо", колкото искаш ^_^Първоначално написано от sladkata_ninna
Приятелят ми е доста по-голям от мен и има дъщеря на 12. Предпочита ме доста окосмена, защото иначе както твърди "все едно го правя с детето+" също ми е казвал "няма ли козинка от долу да заровя пръсти, все едно не пипам путе" и т.-.н. Мъжете както ме предпочитат, така ходя. Сега съм с естественото си окосмяване ине виждам нищо лошо в тва-
Май наистина го прави с дете, щом ви е голяма разликатаПървоначално написано от рудилана
Не, не, нищо лично, дори си един от малкото хора, които съм виждал да ползват пълен член по форумите. (надявам се да не е случайно, защото останалата част си има нужда от корекции)
Ееее,приятелю,разбирам,че работиш по достигане на статус Мега фен,но недей с такива брутални постове де!
![]()
![]()
още малко спам: стига, ве! това мнение толкова го орязах от пикантни лафчета! както и всички преди него! quench, прекалено си взискателен. а и да не казвам кой написа "нещастник си ти, ей!" преди малко![]()
full kola maska only
Възбудена, мокра и готова.Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Животът е БРЯГ!
има момчета, на които им харесва... хм... даже познавам такива и дето им харесва наличието на косми!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!