- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 10 години разлика?
Нарича се защитаване на територия, SINDEL.Първоначално написано от SINDEL
В това сме добри ние, мъжете. А вие сте добри в манипулиране на мъже.
Сама си избери едно от двете.. Май си доволна, че си момиче, а?
![]()
ЕстественоПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
Робинята на Quench
ne kazvam 4e e normalno no ne tolkova izvrateno ako si pasvat kato harakteri(to4no na 15 nablyudavam mn momi4eta koito za dosta napred s materiala) no ne mislq 4e na 15 na neq ve4e i e vreme za sex ako vaprosniq batko e gotov da q iz4aka 2-3 godinki dokato porastneda se zimat ni6to ne pre4i da se obi4at no na neq i e rano za sex
Аз също съм минала през такава връзка,но не се гордея с това.
Това че си мислим че големите батковици ни обичат наистина е смещно (може бе някъде има изключения)...но нали се сещате че има и друго относно сека!В това отношение много от момчета обичат да се хвалят и да разказват!Н емисля че на някое момиче му е приятно да го говорят "тоз я наеба","незнма си как и къде я бил ебал" и тн. един по разуме човек на 20 и кусур години няма да тръгне да разправя.Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж
ЕНДЖОЙ
Офффф "Кон капаци"Първоначално написано от Cherno_Kote
Ти м/у редовете не можеш ли да четеш?
Ест че не е само това в една връзка по принцип.......но тука говорим за връзките с разлика то 10 години и парите са много голям фактор поддържащ едни такива отношения ( освен секса)
И ако ми кажеш че на теб (ако не си момче де )не ти е хубаво някои да те глези и да ти копува разни по скъпи неща отвреме навреме ще се самоубия !!
амии момиче на 15 с 25 не мисля че е нормално.. нз може би ако тя е с няколко години по голяма напр на 18 а мъжът на 28 мисля че по става..![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Та тия 10 години са повече от 50% от живота и! Твърдо съм против.
Куче касичка бе брато![]()
аз пък бях на 15 като тръгнах със 19 годишен и сме заедно вече година три месеца и 23 дни но тоя човек много си ме пази и много си ме обича макар че много малко хора са такива научил ме е на много неща не само в леглото хаха но по принцип ми е някак страно ако видя по малко момиче от мен да ходи с много по голям от нея някак нереално е сигурно само за праскането
Всичко си е Фройдизъм. Да те чукат, да ти купуват хубави играчки, да се чувстваш важен сред по-големите.. Това си е детинско. И някакъв извратен комплекс на Електра.
И само да вкарам типичния си пример от личния живот. Най-добрата приятелка на предната ми партньорка (18годишна) ходеше с 30+ годишен. Беше.. глупаво! Като той й отидеше на гости, предпочиташе да си пие ракията с бащата, защото имаха повече общи теми за разговор.
Не е нормално за мен и никога няма да бъде.Никога не бих излязла с момче 10 години по-голямо,ако съм на 15-16.
i az mislq 4e
NE E NORMALNO 15 I 25
az sam na 15 i naistina pove4eto mom4eta na moqta vazrast 4e i9 malko po golemi sa nezreli ta te igraqt po cql den na komp igri i ako sa vijdali sex to to e bilo na kartinka(IMA I DOSTA IZKLU4ENIQ) za tova mislq 4e do max 20 god mom4e e normalno 5 god ne e 10
V taq vrazka ba6ta mi e muz i raboti sega vedno zavedenie peveca e na 19 i e mn sladak az opr si go haresvam toi daje izglejda pomaluk i mislq 4e e absolutno normalno da ima privli4ane mejdu nastovasa samo 4 god a i toi e student i vob6te ne e zabravil u4eni4eskite problemi![]()
Аз съм на 18 г.Някой беше написал че завиждаме че ни взимат "потенциални гаджета" аз пък ще кажа че не завиждам ами ме е яд когато бъда пренебрегнат заради некой 25-30 годишен прост стърчок който явно навремето не е бил забелязван в училище и сега очевидно наваксва тва което е пропуснал.Такива хора са жалки а момичетата които им се връзват са 2 типа: или много наивни, или материалистки на които прости има харесва да получават разни подарачета и да се возят в хубави коли без да има прави впечатление че тези коли ги карат лекета!!!А най глупавото в такава връзка е че Мъж в такава възраст вече мисли за серозна връзка дори и БРАК докато момиче на 15-16 години иска да си поживее да ходи на диско кръчми или на кратко казано да купонясва.За това самата мисъл за 10 години разлика ми се струва СМЕШНА
Първоначално написано от Анонимко
Хахаххахах Нека да отбележим, че са те отворили на 16 както казваш, нека да отбележим че партньорът ти е бил на 23, нека да отбележим, че всичките ти наредби които изброи по адрес на нас, се отнасят и за теб, ТЪПО ПЕНСИОНЕРСКО ЛЯПЕ. Какво като си женена? Не си могла да намериш някой друг нали, става въпрос че до толкова ти е акъла за да намериш нещо по-добро, да направиш по-добрия избор. Ся авера ти като е на 30 мислиш ли че не му е тъпо че е направил толкова тъпа грешка с едно толкова неориентирано 21 годишно пишлеме като теб, което дори неможе да се осъзнае какво пише. Ние може да сме глупави , въпросът е че излиза че ти си по-глупава, като започнем от самото ти влизане в този форум, до самонареждането си, и хваленето че била омъжена. Самото ти държане въобще не показва че не се интересуваш от мнението на другите, ако не се интересуваше от мнението и признанието от другите въобще нямаше да пишеш толкова глупав отговор. И все пак, сама си се нареди - и се радвам че поне някой ти е разцепил путаната и ти е показал кой е дилъра на курви! ЧЕСТИТО! =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Не съм консервативна,но според мен на тази възраст са много,има доста разминаване,ако момичето е на 20,а момчето на 30 .
Emi ako se obi4at 6to ne =D> lo6o nqma nikak daje
lubovta nqma granici v1v ni6to \/ taka 4e hora obi4aite se ne gledaite koi kak1v e i na kolko e
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата
Честито!Първоначално написано от Анонимко
Кога е развода?
Нарича се СКРОМНОСТ, курво. Да ми го лигавиш.Kомплекс за молоценност!!!!!!
Предпочитам да се обеся !!!!!!!!!!!!!!
Не е нормално, но живеем в свободна държава и.. всеки прави каквото си иска.. свободата сме я обърнали на свободия...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ми да проблем е освен ако не си за педофилията![]()
Deset godini vaobshte ne e goliama razlika.Istoriata poznava i po-seriozni razliki kato naprimer 50-60 ,che i po-veche.Vaprosat e zashto tezi dvamata sa zaedno?: Da si opredeliat razlikata v godinite i da se biat v gardite ili da se samniavat dali e pravilno ,ili pak da se opitat da si dadat neshto edin na drug.Govoria ot poziciata na chovek,koito sluchaino ima niakakav opit s partnior s po-goliama razlika
Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!
Не виждам нищо ненормално в това 15 годишна да ходи с 25 годишен.
Обяснимо е обаче да има много противници на това особено сред тийнейджърите от мъжки пол, които не могат да се класират напрактика. За един 15-16 годишен 25-30 годишните са силна конкуренция, на която няма как да се противопостави. Какво му остава тогава? Да плюе и осъжда нещо съвсем естествено и нормално в развиетието на личноста. А същиште тези пубери на 15, като станат на 25 вече мислят по другия начин. Проблема не е в нормалността, а във възрастта. Естествено е момичетата да търсят по големия и опитен батко, който им дава сигурност, пред сополивия тийнейджър.
А разни момиченца които са против пък явно просто предпочитат по-малки момчета защото лесно ги водят за носа. Един батко трудно се лъже, все пак
Тъй че няма какво да се лъжем, истината я знаем всички![]()
Педофилия е 40-50 год. мъж да прави секс с 6-12 годишно момиче/момчеПървоначално написано от deidiy
Не е педофилия ако жената е на 15-16-17 и го прави с 25-26-30.
Не бъркайте понятията.
А и ми е много интересно ...
Отиваш на дискотека и там се запознаваш с баси яки пич. Харесвете се и решавата пак да излезете и т.н. В един момент той се оказва, че е на 25, нищо че изглежда примерно на 20...а ти си само на 16. И кво правим? "О не тоя е голям, Чао" Май е доста тъпичко нали? Я се замислете и след това пишете![]()