.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 136
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и вие за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа.
    Има и слу4аи когато примерно двамата наистина се оби4ат, независимо от възрастовата разлика или парите. Така 4е не бъдете толко зли
    Нарича се защитаване на територия, SINDEL. В това сме добри ние, мъжете. А вие сте добри в манипулиране на мъже. Сама си избери едно от двете.. Май си доволна, че си момиче, а?

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и вие за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа.
    Има и слу4аи когато примерно двамата наистина се оби4ат, независимо от възрастовата разлика или парите. Така 4е не бъдете толко зли
    Нарича се защитаване на територия, SINDEL. В това сме добри ние, мъжете. А вие сте добри в манипулиране на мъже. Сама си избери едно от двете.. Май си доволна, че си момиче, а?
    Естествено

Робинята на Quench

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    ne kazvam 4e e normalno no ne tolkova izvrateno ako si pasvat kato harakteri(to4no na 15 nablyudavam mn momi4eta koito za dosta napred s materiala) no ne mislq 4e na 15 na neq ve4e i e vreme za sex ako vaprosniq batko e gotov da q iz4aka 2-3 godinki dokato porastne da se zimat ni6to ne pre4i da se obi4at no na neq i e rano za sex

Аз също съм минала през такава връзка,но не се гордея с това.
    Това че си мислим че големите батковици ни обичат наистина е смещно (може бе някъде има изключения)...но нали се сещате че има и друго относно сека!В това отношение много от момчета обичат да се хвалят и да разказват!Н емисля че на някое момиче му е приятно да го говорят "тоз я наеба","незнма си как и къде я бил ебал" и тн. един по разуме човек на 20 и кусур години няма да тръгне да разправя.Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж
    ЕНДЖОЙ

Момиче съм!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж
    pari?! samo tva li gledate kak moje da si s nqkogo zaradi parite az ne sam nared ili sveta se e pobarkal?

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж
    pari?! samo tva li gledate kak moje da si s nqkogo zaradi parite az ne sam nared ili sveta se e pobarkal?
    Офффф "Кон капаци"
    Ти м/у редовете не можеш ли да четеш?
    Ест че не е само това в една връзка по принцип.......но тука говорим за връзките с разлика то 10 години и парите са много голям фактор поддържащ едни такива отношения ( освен секса)
    И ако ми кажеш че на теб (ако не си момче де )не ти е хубаво някои да те глези и да ти копува разни по скъпи неща отвреме навреме ще се самоубия !!

Момиче съм!!!

Град
    ^ emi zimai revolvera ne obi4am da mi pravqt podaraci stava mi neudobno nai 4esti gi otkazvam osven ako ne sa za RD

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    ^ emi zimai revolvera ne obi4am da mi pravqt podaraci stava mi neudobno nai 4esti gi otkazvam osven ako ne sa za RD
    Kомплекс за молоценност!!!!!!

Предпочитам да се обеся !!!!!!!!!!!!!!

Момиче съм!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии момиче на 15 с 25 не мисля че е нормално.. нз може би ако тя е с няколко години по голяма напр на 18 а мъжът на 28 мисля че по става..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Та тия 10 години са повече от 50% от живота и! Твърдо съм против.
    Куче касичка бе брато

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    аз пък бях на 15 като тръгнах със 19 годишен и сме заедно вече година три месеца и 23 дни но тоя човек много си ме пази и много си ме обича макар че много малко хора са такива научил ме е на много неща не само в леглото хаха но по принцип ми е някак страно ако видя по малко момиче от мен да ходи с много по голям от нея някак нереално е сигурно само за праскането

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Всичко си е Фройдизъм. Да те чукат, да ти купуват хубави играчки, да се чувстваш важен сред по-големите.. Това си е детинско. И някакъв извратен комплекс на Електра.

И само да вкарам типичния си пример от личния живот. Най-добрата приятелка на предната ми партньорка (18годишна) ходеше с 30+ годишен. Беше.. глупаво! Като той й отидеше на гости, предпочиташе да си пие ракията с бащата, защото имаха повече общи теми за разговор.

Мега фен Аватара на koalka
    Не е нормално за мен и никога няма да бъде.Никога не бих излязла с момче 10 години по-голямо,ако съм на 15-16.

Guest
    i az mislq 4e
    NE E NORMALNO 15 I 25
    az sam na 15 i naistina pove4eto mom4eta na moqta vazrast 4e i9 malko po golemi sa nezreli ta te igraqt po cql den na komp igri i ako sa vijdali sex to to e bilo na kartinka(IMA I DOSTA IZKLU4ENIQ) za tova mislq 4e do max 20 god mom4e e normalno 5 god ne e 10
    V taq vrazka ba6ta mi e muz i raboti sega vedno zavedenie peveca e na 19 i e mn sladak az opr si go haresvam toi daje izglejda pomaluk i mislq 4e e absolutno normalno da ima privli4ane mejdu nastovasa samo 4 god a i toi e student i vob6te ne e zabravil u4eni4eskite problemi

Unknown---
    Guest
    Аз съм на 18 г.Някой беше написал че завиждаме че ни взимат "потенциални гаджета" аз пък ще кажа че не завиждам ами ме е яд когато бъда пренебрегнат заради некой 25-30 годишен прост стърчок който явно навремето не е бил забелязван в училище и сега очевидно наваксва тва което е пропуснал.Такива хора са жалки а момичетата които им се връзват са 2 типа: или много наивни, или материалистки на които прости има харесва да получават разни подарачета и да се возят в хубави коли без да има прави впечатление че тези коли ги карат лекета!!!А най глупавото в такава връзка е че Мъж в такава възраст вече мисли за серозна връзка дори и БРАК докато момиче на 15-16 години иска да си поживее да ходи на диско кръчми или на кратко казано да купонясва.За това самата мисъл за 10 години разлика ми се струва СМЕШНА

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз на 16 спах с 23 годишен и кво...пет години сме заедно и вече сме женени, проблематика някаква? Бахти като сте тъпи малки лапета и незнаете какво искате от живота много ясно че по-големите са с вас зарад секса...Ама ако сте мааааааалко по-зрели от връстниците си, ако мислите за бъдеще, семейство и т.н. а не само за купони и е*ане /бъдещето се създава отрано, не изведнъж да кажеш пораснах, сега може да почва живота/ Когато никой на твоята възраст не споделя вижданията и интересите ти- остава само някой по-голям. И то пак е рядкост момче под 25 да има толкоз мозък в главата си. Егати, да излизам с някой дето ще ми разправя че само лудите четат книги, единствените му интереси са коли и спорт... Егаси...Живяла съм в малко по-интелигентна среда, родителите ми са се "погрижили" рано да порасна/не казвам че е било правилно/ и какво друго ми остана освен да си намеря партнъор на моето ниво. Сега може да кажете че се фукам, че съм надута, че се правя на важна...не ми пукаааааааа, аз получавам това,което заслужавам, защото не ме е страх да си го поискам и не ми пука от чуждото мнение.

Хахаххахах Нека да отбележим, че са те отворили на 16 както казваш, нека да отбележим че партньорът ти е бил на 23, нека да отбележим, че всичките ти наредби които изброи по адрес на нас, се отнасят и за теб, ТЪПО ПЕНСИОНЕРСКО ЛЯПЕ. Какво като си женена? Не си могла да намериш някой друг нали, става въпрос че до толкова ти е акъла за да намериш нещо по-добро, да направиш по-добрия избор. Ся авера ти като е на 30 мислиш ли че не му е тъпо че е направил толкова тъпа грешка с едно толкова неориентирано 21 годишно пишлеме като теб, което дори неможе да се осъзнае какво пише. Ние може да сме глупави , въпросът е че излиза че ти си по-глупава, като започнем от самото ти влизане в този форум, до самонареждането си, и хваленето че била омъжена. Самото ти държане въобще не показва че не се интересуваш от мнението на другите, ако не се интересуваше от мнението и признанието от другите въобще нямаше да пишеш толкова глупав отговор. И все пак, сама си се нареди - и се радвам че поне някой ти е разцепил путаната и ти е показал кой е дилъра на курви! ЧЕСТИТО! =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Фен
    Град
    Свищов
    Не съм консервативна,но според мен на тази възраст са много,има доста разминаване,ако момичето е на 20,а момчето на 30 .

lo6o nq

Emi ako se obi4at 6to ne =D> lo6o nqma nikak daje
    lubovta nqma granici v1v ni6to \/ taka 4e hora obi4aite se ne gledaite koi kak1v e i na kolko e
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: 10 години разлика?

Мислите ли, че е нормално мъж на 25 да ходи с момиче на 15..? И естествено да спи с нея. Лично аз не го възприемам, любопитно ми е вашето мнение
    Съвсем нормално е. Друг е въпроса на хората от страни да ли им допада или не. Ако на тях двамата им харесва, значи всичко е ок.
    Принципно разлика между мъж и жена от 10 години е идеална и се понасят перфектно.

Guest
    аз на 16 спах с 23 годишен и кво...пет години сме заедно и вече сме женени, проблематика някаква? Бахти като сте тъпи малки лапета и незнаете какво искате от живота много ясно че по-големите са с вас зарад секса...Ама ако сте мааааааалко по-зрели от връстниците си, ако мислите за бъдеще, семейство и т.н. а не само за купони и е*ане /бъдещето се създава отрано, не изведнъж да кажеш пораснах, сега може да почва живота/ Когато никой на твоята възраст не споделя вижданията и интересите ти- остава само някой по-голям. И то пак е рядкост момче под 25 да има толкоз мозък в главата си. Егати, да излизам с някой дето ще ми разправя че само лудите четат книги, единствените му интереси са коли и спорт... Егаси...Живяла съм в малко по-интелигентна среда, родителите ми са се "погрижили" рано да порасна/не казвам че е било правилно/ и какво друго ми остана освен да си намеря партнъор на моето ниво. Сега може да кажете че се фукам, че съм надута, че се правя на важна...не ми пукаааааааа, аз получавам това,което заслужавам, защото не ме е страх да си го поискам и не ми пука от чуждото мнение.
    Честито!
    Кога е развода?

Kомплекс за молоценност!!!!!!

Предпочитам да се обеся !!!!!!!!!!!!!!
    Нарича се СКРОМНОСТ, курво. Да ми го лигавиш.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не е нормално, но живеем в свободна държава и.. всеки прави каквото си иска.. свободата сме я обърнали на свободия...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми да проблем е освен ако не си за педофилията

Град
    Balgaria
    Deset godini vaobshte ne e goliama razlika.Istoriata poznava i po-seriozni razliki kato naprimer 50-60 ,che i po-veche.Vaprosat e zashto tezi dvamata sa zaedno?: Da si opredeliat razlikata v godinite i da se biat v gardite ili da se samniavat dali e pravilno ,ili pak da se opitat da si dadat neshto edin na drug.Govoria ot poziciata na chovek,koito sluchaino ima niakakav opit s partnior s po-goliama razlika
    Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!

изящната красавица
    Guest
    Не виждам нищо ненормално в това 15 годишна да ходи с 25 годишен.
    Обяснимо е обаче да има много противници на това особено сред тийнейджърите от мъжки пол, които не могат да се класират напрактика. За един 15-16 годишен 25-30 годишните са силна конкуренция, на която няма как да се противопостави. Какво му остава тогава? Да плюе и осъжда нещо съвсем естествено и нормално в развиетието на личноста. А същиште тези пубери на 15, като станат на 25 вече мислят по другия начин. Проблема не е в нормалността, а във възрастта. Естествено е момичетата да търсят по големия и опитен батко, който им дава сигурност, пред сополивия тийнейджър.
    А разни момиченца които са против пък явно просто предпочитат по-малки момчета защото лесно ги водят за носа. Един батко трудно се лъже, все пак
    Тъй че няма какво да се лъжем, истината я знаем всички

Guest
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    ми да проблем е освен ако не си за педофилията
    Педофилия е 40-50 год. мъж да прави секс с 6-12 годишно момиче/момче

Не е педофилия ако жената е на 15-16-17 и го прави с 25-26-30.

Не бъркайте понятията.

А и ми е много интересно ...
    Отиваш на дискотека и там се запознаваш с баси яки пич. Харесвете се и решавата пак да излезете и т.н. В един момент той се оказва, че е на 25, нищо че изглежда примерно на 20...а ти си само на 16. И кво правим? "О не тоя е голям, Чао" Май е доста тъпичко нали? Я се замислете и след това пишете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си