.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 136
    Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Не може да е педофил некой на 25 с 15-16 годишна... Не знам от къде ви хрумват тия идеи, ама дълбоко се заблуждавате и бъркате понятията.

А черното коте да не се връзва толкова на критиците

Повече от фен
    Добре, възможно е да не съм права, но все пак си оставам на същото мнение по въпроса ..............
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Guest
    Виж, не съм казала, че не си права, защото всеки си е прав за себе си, уловката е там, че понякога човек се сблъсква със собствените си убеждения и тогава е най-неприятно. Нали знаеш- всеки сам си поставя границите, аз уважавам мнението на всеки. Възмущението ми не е продиктувано от нечии предпочитания, а единствено от факта, че едно или друго мнение бива осъждано като "неправилно". Иначе на всички пожелавам да намерят достоен партнъор, какъвто заслужават.

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera

ne se vrazvam no ne sam saglasna s tova edna razlika ot 10 god da e pedofilq roditelite mi imat 8 godini razlika na edna fr imat 11 i kvo takiva maje sa pedofili taka li i tva 4e imat deca i stabilni semeistva e izlyuziq taka li?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote

ne se vrazvam no ne sam saglasna s tova edna razlika ot 10 god da e pedofilq roditelite mi imat 8 godini razlika na edna fr imat 11 i kvo takiva maje sa pedofili taka li i tva 4e imat deca i stabilni semeistva e izlyuziq taka li?
    Разбира се, че не е илюзия.
    Просто по много теми хората се изкават, без да имат опит и дават мнения, в които самите те не са напълно убедени. За това и ти казах, да не им се връзваш

Повече от фен
    Абе хора не е важно дали разликата ти е пет години или десет или 2 ... педофилия е когато непълнолетно момиче или момче прави секс с пълнолетен мъж или жена ... а не разликата .. разбира се каквато и да е било разлика след 18 годишна възраст не е педофилия ... то по тая логика всички отношения между мъж и жена с някаква разлика трябва да е педофилия ли ?! В случая доколкото аз знам това е педофилия като понятие, но може и да греша ... не съм сигурна !

Повече от фен
    Kulio Gangstera я кажи след като това не е педофилия знаеш ли какво е ?! Не че се заяждам, ами просто се интересувам знаеш ли, за да сравня твоето мнение с моето поради простата причина, че ти твърдиш, че доста от мненията твърдящи, че това е педофилия не са прави ... изглежда всякаш ти знаеш Така че ако знаеш го обясни ако обичаш

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Kulio Gangstera я кажи след като това не е педофилия знаеш ли какво е ?! Не че се заяждам, ами просто се интересувам знаеш ли, за да сравня твоето мнение с моето поради простата причина, че ти твърдиш, че доста от мненията твърдящи, че това е педофилия не са прави ... изглежда всякаш ти знаеш Така че ако знаеш го обясни ако обичаш
    Педофилията е увлечение към правене на секс с деца. Неправилно понякога като "педофили" се определят и хора, които изпитват влечение към юноши.

0 - 14 г. - малолетни - деца
    14 - 18 г. - непълнолетни - юноши

ето и къде е разликата в понятието

"Педофилията" е вид сексуално извращение. Тя представлява постигане на полова възбуда и удовлетворяване чрез използване като сексуален обект (партньор) на лице, което не е достигнало полова зрялост. В общия случай под "педофилия" се разбира всякаква сексуална активност, свързана с малолетни лица (деца).
    "Педофилия" е както осъществяването на полов акт с малолетно лице, така и ползването му без акт за постигане на сексуална цел. Т.е. дори и без детето да е докосвано, самото му използване за постигане например на възбуда е педофилски акт.
    ОЩЕ

Според НК (Наказателен кодекс)
    Е Предвидено основно наказание от 5 години за блудство с ненавършило 14-години. Според чл. 149, ал. 1 от НК то се предвижда за всеки, "който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвъкупление"
    Чл. 151. (1) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
    Ако ти се чете повече ето ти и целия Наказателен кодекс, кое може, кое не може, кое се наказва и т.н.
    http://www.paragraf22.com/pravo/kodeksi/nk.htm

Надявам се да е отполза на теб и останалите, които бъркат понятията

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    КОЙТО НЕ Е ОПИТАЛ ФИЛИЯ С МЕД И СИРЕНЕ, НЕ Е ЖИВЯЛ!!

Съжалявам, просто това ми е една от любимите глезотийки.

А по темата съм си казал всичко - едно непълнолетно момче или момиче не знаят какво искат, какво чувстват и какво е добре за тях. Затова си има възраст за пълнолетие. Като станат на 18, да правят каквото искат. Дотогава - да си гледат връстниците и съзряването и да не ми се правят на големите разбирачи. Всички сме минали през периода "аз всичко знам" и "аз мога вече сам", но това не оправдава грешките, които правим.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: 10 години разлика?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мислите ли, че е нормално мъж на 25 да ходи с момиче на 15..? И естествено да спи с нея. Лично аз не го възприемам, любопитно ми е вашето мнение
    не

ВЕСЕЛИ ПРАЗДНИЦИ!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Seizure of Power, не нямам си идея какви глупости съм написала, това си е лично мое мнение, всички проповядвате свобода на словото, но отричате свободата на избора! Колкото до правописа, ще го променя в момента, в който отворя правописния и тълковния речник, за да съм 100% сигурна Язък за форматирането, сега ще трябва да изтриеш от паметта си и това мое мнение
    аз нищо не проповядвам. освен това не оспорвам личното ти мнение, а начина по който е написано да седнеш да ми обясняваш за връзките с голяма разлика с филии, мармалад, сирене и диабетици.... айде пак помисли дали нямаш идея какви глупости си написала
    в правописния речник се съмнявам да намериш "веган", защото е чуждица, но това, сигурен съм, го знаеш аз също те съветвам да форматираш и да оставиш метафорите с храни и болести за други теми
    приятен ден и весели празници

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ne mi pravi vpechetlenie veche...vijdala sum kak momiche na 15 godini hodi s muj na 35 i sled 4-5 godini vse oshte sa zaedno.Az lichno ne priemam takova neshto

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    А по темата съм си казал всичко - едно непълнолетно момче или момиче не знаят какво искат, какво чувстват и какво е добре за тях. Затова си има възраст за пълнолетие. Като станат на 18, да правят каквото искат. Дотогава - да си гледат връстниците и съзряването и да не ми се правят на големите разбирачи. Всички сме минали през периода "аз всичко знам" и "аз мога вече сам", но това не оправдава грешките, които правим.
    Съгласна напълноо!!! Мерси за обесненията на понятията ... бъркам ги сигурно Доста се отклонихме от темата и все пак наистина вече има доста такива двойки, което е доста откачено, но всеки си има правото на избор ... всеки да си троши главата е мойто мнение !

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    [quote Friend_witH_Benefit]...но всеки си има правото на избор..[/quote]

imenno jiveem v svobodna strana sled kato momi4eto e re6ilo 4e go iska nikoi ne moje ni6to da i kaje i osven tova podbni vrazki ne vinagi sa li4en izbor moje i slu4aino da stane ne vsi4ki otivat pri "batkot" s dumite "ai da stanem gajeta" nali

Повече от фен
    Cherno_Kote аз нито веднъж не казах, че не е право на избор ... аз не подкрепям това, но не съм казала на никой, че съм твърдо против личното му решение ... темата е, за да си изкажат мнението, които искат и аз го правя ....... това е

Unknown-18
    Guest
    Мъжете все пак съзряват доста по-късно от жените.

Само ще ти кажа че това по късно съзряване за което ти говориш става когато момичето е на 11-12 години а момчето на 13-14-15 години а нещата се нормализират след 16-17 наи много до 18 годишна възраст.Това са външни простотии от учебника по психология 1 курс в гимназията но все пак са доказани факти.Само ще добавя че никой нормален човек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията м-у двата и това се случва рано или късно колкото и да ви е трудно да ми повярвате.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18

Само ще ти кажа че това по късно съзряване за което ти говориш става когато момичето е на 11-12 години а момчето на 13-14-15 години а нещата се нормализират след 16-17 наи много до 18 годишна възраст.Това са външни простотии от учебника по психология 1 курс в гимназията но все пак са доказани факти.Само ще добавя че никой нормален човек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията м-у двата и това се случва рано или късно колкото и да ви е трудно да ми повярвате.
    Браво А освен учебника по психология от 1 курс... с друго нещо да обосновеш твърдението си? Особено в частта за "нормален чорвек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията..." Интересно ми е и ако го обосновеш, дори съм склонен да ти повярвам

Супер фен
    Град
    Живеем в свободна страна, но и в най-свободните държави си има пълнолетие. И преди него нямаш право да шофираш, да пиеш, да пушиш.. Защо ли? Защото се водиш психически незрял за тези дейности, за отговорностите, които носят. Затова имам МНОГО против големите разлики, когато единият партньор е под 18. Станеш ли веднъж пълнолетен, прави каквото си искаш!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Живеем в свободна страна, но и в най-свободните държави си има пълнолетие. И преди него нямаш право да шофираш, да пиеш, да пушиш.. Защо ли? Защото се водиш психически незрял за тези дейности, за отговорностите, които носят. Затова имам МНОГО против големите разлики, когато единият партньор е под 18. Станеш ли веднъж пълнолетен, прави каквото си искаш!
    В щатите са пълнолетни на 21 пък имат право да шофират от 16. Това не е критерия

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    В Америка са тъпи.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    В Америка са тъпи.
    Това е неоспоримо

Супер фен
    Град
    Не във всички щати, Kulio. За всяко нещо си има възраст на достатъчно съзряване. Завършването на пълнолетие ( независимо 21 или 18 е общоприетата възраст, от която насетне ТИ навлизаш в света на възрастните и си носиш пълна отговорност за всичко.

Lubov

e 4e razlikata ne e malka ne e ama kato se Obi4at mladite da se vzemat ama momi4eto da e s 2 god po golqmo 6te e o6te po dobre
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

Супер фен
    Град

Re: Lubov

Цитирай Първоначално написано от steel_f
    аma momi4eto da e s 2 god po golqmo 6te e o6te po dobre
    Тва пък що? Я ни открехни тука, ква е идеята за подобна разлика

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18

Браво А освен учебника по психология от 1 курс... с друго нещо да обосновеш твърдението си? Особено в частта за "нормален чорвек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията..." Интересно ми е и ако го обосновеш, дори съм склонен да ти повярвам

Ще ти кажа само че в скапания си живот съм видял неща които ще те накара да се напикаеш(нищо лично не се обиждай) Преживял съм мн скапани неща докато стана това което съм сега и да спра да бъда това което бях....Какво бях?? - Отрепка..... Какво съм сега??? - Здраво мислещ човек с принципи и мнение.Сигурно са чудиш що ти казвам това ами казвам го да знаеш че не съм некой си там кухар дет няма кво да прай и решил да пише разни работи из форумите.

Така вече по същество:
    Относно съзряването изписани са купища книги по тази тема а аз съм си направил труда да прочета тук там а и освен това не ми е трудно да обърна внимание на действителноста.
    Другата причина поради която аз лично съм против тези връзки е че никога нямат щастлив край.И като изключим лайняния край ще отбележа че остава едно разочаровано момиченце с ограбени мечти,погубено детство и полу мъртво сърце.
    Виждал съм го не веднъж с очите си а да не говорим и още колко пъти съм чувал за такива издънки.
    Ако имаш други въпроси давай ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си