.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    ачката
    Guest

Говори ми мърсотии

искам Жените да говорят мърсотии каквито им са във фантазиите!

хайде ВЪЗМУТИМЪ

Не съм жена ама ше ти кажа една мръсотия . Да Ти Е*а Май*ата тъпа .
    тва достатъчно мръсно ли ти се струва ???? мога и по мръсно

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Абе човек как очакваш жена да говори мръсни думиние ние не сме като мъжете да ги ръсим наред??!!
    Любовта е чувството което чувстваш когато почувстваш че чувстваш чувството което никога не си чувствал!!!

ачката
    Guest
    това не е мръсно а просто като думата просто идва в нашия случай идва от "простак" и ако се научиш да се изразяваш мез еба, майка защото 1-во не ебеш чек толкова мн ако изобщо ебеш де и 2-ро майкати няма да е до теб вечно такаче научи се и без нея

Цитирай Първоначално написано от Mim37o
    Абе човек как очакваш жена да говори мръсни думиние ние не сме като мъжете да ги ръсим наред??!!
    това нее точно така има куп момичета които са по вулгарни дори от някои момчета . Аз учех известно време в друг град щото имах малко проблеми в старото училище и в другия град съм се отвратил от държанието на повечето момичета там . Така че и момичетата и момчетата са вулгарни

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Haralmpi Popov
    Guest
    Тази малка слива на ааватара ти ли си ? Шъ мааана ся една за теб значи че е готина..

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от |usHer_yeah|
    това нее точно така има куп момичета които са по вулгарни дори от някои момчета . Аз учех известно време в друг град щото имах малко проблеми в старото училище и в другия град съм се отвратил от държанието на повечето момичета там . Така че и момичетата и момчетата са вулгарни
    абсолютно и на мен по някога ми се е случвало да засрамвам момчетата
    но поне за мен никак нема възбужда момче което ми говори мърсотии най-много да изяде един шамар

Момичетата са на този принцип, не говорят мърсотий, докато не видят момчето да почне да ги предразполага.. стане ли това.. майката си ебава.. ама е готино

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

ачката
    Guest
    май никой не разбра за какво иде реч.... карай

Мега фен Аватара на quench
    Какво,обичаш да ти говори какво ще ти направи или да ти казва какво ти да й направиш ли?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

ачката
    Guest
    най-после един умен! да ми казва какво иска да и правя 1

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: Говори ми мърсотии

Цитирай Първоначално написано от ачката

хайде ВЪЗМУТИМЪ
    амии нормално е да искаш и аз искам да ми говорят мъжете мръсотии.. какво ще направят с мен или какво да направя..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Фен
    Град
    Свищов
    Според мен всяко момиче трябва да се разчупи и да каже какво мисли независимо колко е мръсно,супер яко е ,защото момичетата са много по-перверзни от момчетата,макар,че не го показват LEt's Be Dirty!

Я намери момиче,което да е по-перверзно от мен...

Голям фен
    Град
    :)
    Кои колко са перверзни - зависи си от хората. А за мърсотиите, като ми кажат това се сещам за един от моя клас, който почва "ла*но, повръщано, пача, да ми миришеш краката..."
    Казвам си каквото мисля, е понякога говоря леко двусмислено с намеци, ама какво д асе прави. Сега се сещам за един младеж, който каза на брат си "Леко д ане ти паднат топките пак" (сладолед де)

Това не е перверзия,а простотия. Явно изпадаш в когнитивен дисонанс и бъркаш понятията.

Ето една леееека преверзия за воайорство (например) или ако обекта иска да бъде наблюдаван:

"В момента те виждам как стоиш пред компютъра. Как бельото ти е събуто,паднало на земята в глезените ти. Виждам как,докато си говориш с мен и ръката ти бавно с пуска по тялото ти,леко се спира при гърдите ти,но ти не я задържаш там. Не,не ми казвай,че не е така - виждал съм как и друг път го правиш. Само че сега си много възбудена, ръката ти сякаш залепва между краката ти. Защо не я извадиш оттам? Хайде,направи го и ми я покажи!........"

И т.н. - няма да продължавам,тук има малолетни и непълнолетни и мога да получа бан...

Guest
    Не че е по темата, ама какво е обратното на воайорството? Ако искаш да те видят...Води ли се ексхибиционизъм ако искаш определен човек да те гледа докато правиш секс с друг? В смисъл, не просто да се показваш на непознати /чичко с шлифер в парка- класика в жанра /, по-скоро точно определен човек да те види...
    Иначе по темата, човек като прави секс и е възбуден, не виждам що да не говори мръсни думички, на мен ми се е случвало да казвам неща, от които после малко ме е било срам или да командавам "Кажи това и това"

Guest
    Брееей, виж ги ти псевдоморалните кучки!

Правят се на прилични и възпитани.

А иначе, канонадите от мръсотийки по време на секс са ДОБРО НЕЩО.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък обожавам да ми говорят мръсотии и естествено и аз да го правя, не оставам назад Адски много ме възбужда това

"Не че е по темата, ама какво е обратното на воайорството? Ако искаш да те видят...Води ли се ексхибиционизъм ако искаш определен човек да те гледа докато правиш секс с друг? В смисъл, не просто да се показваш на непознати /чичко с шлифер в парка- класика в жанра, по-скоро точно определен човек да те види... "

Ако искаш да те гледат,значи си ексхибиционист. Ако искаш да гледаш,значи си воайор. По-горната,описна от мен случка е свързана с това,че разказващият в случая е воайор,а наблюдавания - ексхибиционист. Или поне за момента са в таков настроение.
    Аз по-добре да млъквам,че ще си развържа езика и ще получа бан за развращавне на малолетни и непълнолетни...

Град
    чукча ( северния полюс )

Re: Говори ми мърсотии

Цитирай Първоначално написано от ачката

хайде ВЪЗМУТИМЪ

момчето ми понамали малко порнаците ве пусни си чурата за малко и се върни на планетата земя
    anito.sl = най-сладкото диваче

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Това не е перверзия,а простотия. Явно изпадаш в когнитивен дисонанс и бъркаш понятията.

Ето една леееека преверзия за воайорство (например) или ако обекта иска да бъде наблюдаван:

"В момента те виждам как стоиш пред компютъра. Как бельото ти е събуто,паднало на земята в глезените ти. Виждам как,докато си говориш с мен и ръката ти бавно с пуска по тялото ти,леко се спира при гърдите ти,но ти не я задържаш там. Не,не ми казвай,че не е така - виждал съм как и друг път го правиш. Само че сега си много възбудена, ръката ти сякаш залепва между краката ти. Защо не я извадиш оттам? Хайде,направи го и ми я покажи!........"

И т.н. - няма да продължавам,тук има малолетни и непълнолетни и мога да получа бан...
    Oleeeee neee.Dobur material za malkite 4ikidjii vuv foruma (po-golqmata 4ast).I stiga si razvru6taval decata
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Еее,Unknown,те са поискали-аз ги развращавам!
    Освен това,честото и внимателно прилагане на правилата на форума ми дават право да направя това-онова...

Повече от фен
    Eeee, pri men naprimer zavisi ot nastroenieto-govorq mrysotiiki ama....moje da sa vulgarni, moje i da sa gnusni
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си