- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За възбудата при орален секс
Тук в тази тема става въпрос за това, какво им харесва на жените по време на орален секс. Имаше подобно тема, какво харесва на мъжете при орален секс, сега да чуем и жените.
2т. забрана за ползване на профил
Харесва ми когато мом4ето ми прави френска да има пове4е кръгови движения, а не само нагоре - надолу. И освен това предпо4итам да го прави нежно, ина4е запо4ва да ме боли и ми става гадно. А ако пусне едновременно и пръст4е и ези4е и знае къде как да пипа се побърквам![]()
![]()
Робинята на Quench
*вади тефтерчето, слага очилата и почва да си води бележки* Да видим какво сме пропуснали![]()
Драги ми shizzle по постовете ти смея да твърдя,че ти нищо не си пропуснал.![]()
А иначе по темата,обичам лекичко да засмуква клиторчето ми и едновременно с това да вкарва пръст бързо и надълбокооооо.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Единственият начин, по който можеш да си в крак с нещата, е да си сигурен, че нищо не знаеш. А и тука има хора с доста богати познания (няма да ви изброявам) и ми е повече от удоволствие да си сверявам часовника по вас. Enjoy!![]()
Темата е с цел, жените да покажат какво им харесва по време на любовната игра и в частност оралния секс упражняван въру тях.
Обаче като гледам жените ( О,ние богините на любовта..) не взимаме никаква инициатива.Което е гадно.Защото като гледам вие си казахте какво ви харесва най-много...
Аз по-горе си казах де,така че няма какво да се повтарям.
Абе,каквото и да правите момчета,щом знаем,че е с любов и желание да ни направите кефа,ни харесва.![]()
Mmmm..Taka...Na men adski mnogo mi haresva kogato priqtelqt mi predi da se vpusne kum zavetnata cel obikalq s ezi4e malko po nadolu ot pup4eto mi, okolo bikinite mi, adski e vuzbujda6to,za6toto samo si mislq kogato 6te mine po -nadolu, a imenno tova naprejenie i o4akvane e poburkva6to. Obi4am i kogato v na4aloto suvsem leki4ko dokosva s ezi4e klitora mi , dori use6tam duhut mu i postepenno zasilva natiska,adski vuzbujda6to e. A kakto kaza SINDEL - neveroqtno bojestveno poburkva6to e kogato osven ezi4e izpolzva i prust4eta!Adski vuzbujda6to e i za nqkolko minuti taka svur6vam!
P.S. ...Taka kato go opisvam se vuzbujdam..
Всъщност целта е ние, момчетата, да се научим ^_^ А това мнение го пускам само, за да държа темата по-отгоре, че е важнаПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Е то от това накъде повече!...чай че след малко и аз ше се възбудя!хаха!Първоначално написано от Girl:...
Let The BEAT Control Your Body
Още мнения ?
Mдам... гледам моми4етата не пишат изобщо. И после що има 1000 теми от рода на "Не изпитвам никво удоволствие от секса", "Правим секс редовно, но не мога да свърша".... Говорене му е майкатаина4е има голям шанс да си останем незадоволени
Та аз да споделя - харесва ми докато мом4ето ми прави френска аз да връщам услугата - демек голям фен съм на 69Някъде бях 4ела доста отдавна 4е на жените им било заложено да се възбуждат докато правят свирки и в на4алото изобщо ама изобщо не вярвах, оба4е специално за мен май си се оказва така
![]()
![]()
Робинята на Quench
Оооо,не си единствената която се възбужда,когато прави свирки.
И аз съм така.Мммм..страшно възбуждащо е.За 69-готина поза,обаче много ме разсейва и не мога да си върша "работата" качествено.![]()
Аз съм забелязал, че момичетата които са ми правили свирки, които не са чак толкова малко или много, не се възбуждат, освен.. 2чки.. те полудяваха докато ми ...
иначе няколко други.. все едно просто за номера.. както и да е, но важното е, че през това време на мен ми беше яко![]()
Не си ги научил да им е приятно ... Аз като съм ти гледал постовете не си много наясно с нещата.Първоначално написано от Цеци Пенев
Личното ми и скромното ми мнение е, че точно за свирките не трябва аз да им е приатно, а те да си могат..
ПЪк .. не съм много компетентен все пак.. не съм много голям, като теб![]()
Първоначално написано от Цеци Пенев
На теб не ти ли харесва когато лижеш и виждаш, че някоя жена се разтича от кеф ?!? При тях е подобно. Чакаме още отговори, за да няма после "аз не мога да изпитвам оргазъм".
Това май е тема за хора без фантазия.... Добре бе, имаш един клитор, един отвор, и доста книги и страници в които можеш да намериш точките във въпросната вагина. Всяка жена харесва различни неща, за това просто се запознай с физиологията на една жена и ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ!
напълно подкрепямПървоначално написано от SINDEL
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P