- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga svar6va poloviq akt
pitaneto mi e otnosno poloviqt akt koga svar6va kogato mom4eto svar6va ili...?![]()
Нее Задължително![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
не е, но е предпоръчително защото мн кофти като свърщиш и приятелката ти те пита "Ами аз?!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво като е сваршил ,продължавай да го яздиш, докато му избие пяна по устата![]()
Абе свършва като и двамата се 4увствате задоволени
![]()
Робинята на Quench
Точно това щях да напиша ^^Първоначално написано от SINDEL
Или, ако все още не сте задоволени, когато повече не можете да се движите от умора. (всички обичат one-night stands)
Хохохо,това с умората е мноооого гадно.Мозъкът иска още,а тялото не може да "отлепи".![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
Бе нема такива работи, когато аз кажа![]()
свършвате когато 1ният запали цигара
и аз съм на мнение че когато и двамата са задоволени![]()
когато му стане мека бубата
Теоретично да, за жалост. Акта не свъшрша но определено се прекъсва, все пак момчето трябва да презареди. Затова момчета, стискайте зъби докато приятелката ви свърши ПОНЕ веднъж и тогава вече се отдайте на вашите удоволствия.
амии зависи.. може и 2та да са свършили , но да искат още.. акта свършва когато единия от 2та не иска повече и другия се съобразипопринцип би трябвало да свършва когато и 2та пратньора са задоволени и искат да спрат , но е отностително..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Когато...когато...когато някой от вас умре. За жалост това е недостатъка на човешкия секс...все някой умира![]()
kogato slynceto se skrie zad kambanitee..
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Първоначално написано от SINDEL
i az mislq takaПървоначално написано от SINDEL
![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
ami da vi pitam kogato mom4eto svar6i trqbvali da se smeni gumi4kata ili moje i sus starata![]()
![]()
еми подобре да се смени поне ще си по спокоен/спокойна е ако ще продалжавате мааа аз несъм много опитна такаче по-добре другите да ти отговорят![]()