- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- САМО ЗА МЪЖЕ ! ! !
Я кажете колко пъти сте го правили ?
честен съм !
2-ва пъти веднъж сам и веднъж с едно момиче ама само се целувахме и аз цък цък и готово........![]()
![]()
![]()
Е и тва е нещо. Аз лично съм стигнал само до 8 пъти.![]()
Ne e VaJno KolKo Mom4eNca,a e VajNo da e Ka4eStvenno,Povqrvaite Mi)
бих казал грубо 100, ако не и повече. Но от тях помня най-много 3-4, за това наистина качеството е много по важно!
АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ! ! !Първоначално написано от fuSka
Да сме правили какво ?![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Първоначално написано от ^FIESTA^_M
Секс
пишете и на колко години сте ина4е аз сам на 16 ине сам го правил...
На 23. Правил съм анален секс около 10-ина пъти и то само когато партньорките са го е искали - на мен не ми харесва. А вагинален и орален секс не знам колко пъти съм правил - но съм имал сексуален контакт с около 16-17 момичета за 8 години...
А аз също съм на 16 и както вече казах вече съм го правил. Като само един път съм правил анален(И ХИЧ НЕ МЕ ИЗКЕФИ )
Ужасно е! Не заради това,че ме е гнус - имах чувството,че ще ги нараня. А аз обичам да се отдавам на моментната страст - ако се отпусна,ще съм груб и няма да стане забавно... Това беше за мен като да ходя по въже - никакво удоволствие не изпитах,бях напрегнат като опъната струна през цялото време.
Ако го няма това обяснение по-долу...съвсем глупава щеше да изглежда темата
И аз по тоз пример:Първоначално написано от quench
На 17. Анален - 0. Орален...почти всеки път преди секс. Вагинален...сега ще ги сметна...(туй го мисля от някоко дена всъщност)...35-40 пъти. Сексуални контакти...всъщност секс съм парвил с 5 момичета за година и три месецаМисля че е доволно точно
Първоначално написано от quench
И при мен е същото аз просто обичам да съм нежен към моята партньорка. Аз просто не мога да разбера какво на някой хора им харесва в това ! ! !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от quench
И при мен е същото аз просто обичам да съм нежен към моята партньорка. Аз просто не мога да разбера какво на някой хора им харесва в това ! ! !![]()
![]()
![]()
И аз съм на същото мнение.
аз за сега не съм го правил ...но следващата седмица шА пея друга песен
Знам, че пише само за мъже, но тъй или иначе си гост не те интересуват точно конкретни хора, така че ще ти отговоря за приятеля ми
Та той е на 16, води полов живот от 1 година, но редовен почна 3 месеца по-късно /тоест редовен - 9 месеца/.
Анален- 7-8 пъти. Орален сиг 150-200 пъти, нямам представаВагинален 60-тина пъти. И е бил само с едно момиче
![]()
Първоначално написано от totev
Аз съм човека който съм задал темата. Радвам се че и ти си на правилното мнение.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от <b style="color:black;background-color:#ffff66">totev[/b
Malko kompleksarska mqza taq tema![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от Maniq4kata
Явно за някой има значение като чели...!!Хмм....добре че приятеля ми не е такъв,иначе ....![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.