.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Google Earth
    Guest

Въпрос за Google Earth

Моля ако някой от вас има тази програмка (Google Earth безплатната версия) нека ми каже как да разглеждам градовете, защото аз току що я инсталирах, а виждам само некви зелени площи.

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    ima mn raoti za naglasqne dolu v lqvo tam trqbva da cakne6 na bildings trqbva da ima6 otmetki i tama o6te raoti ima6e ama zabrai6 ama ina4e e qka programka

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg

Re: Въпрос за Google Earth

Цитирай Първоначално написано от Google Earth
    Моля ако някой от вас има тази програмка (Google Earth безплатната версия) нека ми каже как да разглеждам градовете, защото аз току що я инсталирах, а виждам само некви зелени площи.
    Като за начало вземи разучи програмата, после задавай тъпи въпроси, най е лесо на кажеш - не стааа, има едно нещо което се нарича user manual - това не е някаква тъпа глупости дет никои няма време да чете, а указание как да използваш програмата, но има го и момента дет скпания google продукт не работи, тогава пробвай www.maps.google.com - същото е само че е online и не иска никаква инсталация и темподобни простотий.
    Have fun

Forslor
    Guest

Re: Въпрос за Google Earth

Цитирай Първоначално написано от Google Earth
    Не всички градове са картографирани и снимани детайлно.
    Например: Виж София ... имай си напредвид ,че изображението се зарежда бавно или бързо в зависимост от скоростта на твоята интернет връзка.
    Възможно е още от началото да ти дава грешка от типа : Няма връзка към сървъра или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си