.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: kak u4ite

Guest

kak u4ite

kak da nau4a temite za klasna po literatura na izyst ili kak?
    a vie kak u4ite temi q oqsnete mi plsss

Град
    Bourgas
    пишеш си темите на компютъра, намираш някой прител който има смарттелефон(например Nokia 6260) трябва да ти поддържа .doc фаилове. После си качваш темите на телефона и започва мазното преписване до сега съм имал само 6тици по лит заради този метод

Темите не се учат наизуст и не се преписват, а се пишат на място - това е.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    аз пък ги уча пиша ги и си ги научавам като си ги повтарям ,но все пак пиша неща ,които разбирам и така го запомням идеално
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Хубава работа, ама нещо твое можеш ли да напишеш?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Хубава работа, ама нещо твое можеш ли да напишеш?
    mnogo yasno che ne moje,zashto da si napywa malkoto mozuche kato moje da go prepisha ot nqkade i posle da go naychi naizyst !

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами прочети си я един два пъти да имаш обща представа , ама не я зубри ще си я напишеш там на място
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от d3s0
    пишеш си темите на компютъра, намираш някой прител който има смарттелефон(например Nokia 6260) трябва да ти поддържа .doc фаилове. После си качваш темите на телефона и започва мазното преписване до сега съм имал само 6тици по лит заради този метод
    Е може и без смартфон - http://www.rudenko.com/ebook.html. Е тва ми спасява немския иначе по л-ра се напъвам да си ги мисля щото на матурата няма да го има телефончето
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm men daskala mi e pich i si prepisvam ot tertadkata ili napravo si davam carski pishtovi..ama inaceh po dr predpeti nai dobrite pishtovi si gi pravq na mp3-kata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Абе написвам си всичко на няколко листа и постоянно го чета и то накрая ми се набива в главата Обаче аз имам сега класно в сряда а така ме мързи да уча и смятам да си сваля темите от някаде вместо да си блъскам главата да ги съчинявам . Тъкмо имам повече време за почивка

Уводите изаключенията ги имам на пищов, а иначе изложенията на темите си ги чета по няколко пъти и така ги научавам. После на пищов си правя разни бележчици, с които да се подсещам какво да пиша и така.
    Нямам навика да преписвам по литература, въпреки че вчера на класното ми се наложи...

само не ми е ясно щом в къщи можете да си напишете сами темата, какъв е проблема и на конролно дА го направите?

Аз съм твърдо против използването на допълнителни материали - анализи, готови теми и тнт. Важното е да имам представа за основните проблеми и моменти в дадено произведение и натам импровизирам. Е да, понякога не се получава, но пък учителите оценяват фактът, че си пиша всичко сама, без да уча допълнително. Все пак целта на тези съчинения не е да знаем от какво е породен основния конфликт в "Илиада" например, а да можем да излагаме мислите си в писмена форма.

abstraction, кой клас си?
    В 8ми и 9ти клас и аз не ползвах никакви материали (теми в нета, анализи по разни книжки и т.н.), а всичко сама си измислях. Сега не мога...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Амиииии помагало.ком ... Даунлоад => Принт =>2 часа яко преписване и така Мухахахахахаха
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Темите не се учат наизуст и не се преписват, а се пишат на място - това е.
    spored men kolko pove4e temi u4i6 za klasno tolkova ti stava po-golqma ka6a v glavata.Az za klasno ni6to ne pipam ,otivam si s knijkata i kvoto mi se padne padne .Ma taka bez podgotovka pi6a o 3-4 lista tema i pak si imam 5 i 6

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Тъпо е да зъбкаш теми наизуст,щото ако забраиш да напишеш 1но изречение то се губи смисала на тва което искаш да кажеш..Хубаво е да си научиш последователноста ама самите теми не.
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

v 7 klas 4etoh mn`dopulnitelna kritika.. vinagi izkarvah 6 sq... imali sme samo 2 su4ineniq ot na4aloto na godinata ednoto bee6e na vh.nivo tam izkarah 4 ama i bez tova u4ebnik ne bqh pipvala i na dervishoovoto seme... togava si prepisah izcqlo temata i imah 5 zashtoto ne sum si bila napisala imeto

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: kak u4ite

На изуст никога няма да ги запомниш...
    На изуст единствено тезата, увода и заключението може да помниш, а ако си знаеш доказателствата няма проблем.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не уча.Просто запомням най-важното и допълвам нещо от себе си.
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Не уча, имаме добър учител, който ни позволява да преписване в час... забавно е
    Няма как дъ научиш всички теми на изуст, единствения изход е сам/ а да разработиш темата си в час.

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Абе..май тотално се е загубил смисъла на цялата работа..а именно да ви научат на нещо...
    Някой от вас замислял ли се е, че тезни неща би трябвало да можете сами да си ги пишете на място..и най вече ЗАЩО!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

oh.. i na men tova neshto ne mi e qsno.. ne moga da sedna da gi nau4a na izust prosto gi u4a.. i pak po visoka ocenka ot 5 v novoto daskalo sum nqmala na takova... ama tq i moita e mn`prosta { s izvinenie} 4udi se za kakvo da pishe 5.. za tva 4e ne sum si napisala imeto ili nomera ... mn`kuha.. tq za tva li mi pishe ocenka ili za su4inenieto?!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз сядам и ги пиша .. после ги чета 1 милион пъти квото запомня , запомня ... другото си го написвам по някъв начин в учебника

az lichno kvoto zapomnq v klas i posle samo prozivedenieto cheta i tva e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си