- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kak u4ite
В седми клас като трябваше да кандидаствам учех наизуст само увода,изобщо не съм зубрила темата или тезата или заключението!Просто знаех за какво трябва да пиша пак и то като си имаш текста пред себе се мн ясно,че ще измислиш нещо!Даже на изпита заключението ми беше пълна боза,ама пак ми писаха висока оценка!Иначе сега не уча теми по литература нито уводи нищо.Спасява ме единствено това,че на тая по литература сме и любимият клас!
![]()
Темите съм ги учил наизуст.Първоначално написано от Анонимко
Никога не съм си учил темата наизуст.Или пък да си я напиша някъде и да подменям листи.
Единственото нещо което ти трябва е да си чел произведението и поне 1 нещо от него да ти е влязло в главата.С четенето не само ще си изкарате 6 но ще си разширите речника , а и с всяка прочетена книга (и по специално от световната литература) все повече и повече ще научавате за стилът на писане във времето когато е написана творбата.Последното е полезно за писатели и поети.
И все пак това е само мойто мнение...
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Аз пиша темите пред PC-то,но само когато са ни за домашно!Когато трябвада ги пиша в час просто УЧА!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
suglasna.pregledai tam kolkoto da znae6 za kvo stavavapros.drugo ne ti e neobhodimoПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
По принцип прая яко пищови, а за изпита след 7 клас повечето теми ги научих да ги разказвам,а другите напрао ги назубрих
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.