.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    lubopitniq
    Guest

Ot kude da si vzema box

Iskam da vi popitam ot kude moga da si kupq box i gore dolo kolko pari struva ????

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не знам дали знаеш, но боксовете се водят оръжие и са лекинко забранени
    но при ицо коня съм виждала.
    т.е. в 'тангра' не знам какви са и защо са, съвсем бегло съм ги мяркала
    алелуя.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    ^тоя човек отзаде в стайчката може и рпг-та да крие.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    Plovdiv

Re: Ot kude da si vzema box

Цитирай Първоначално написано от lubopitniq
    Iskam da vi popitam ot kude moga da si kupq box i gore dolo kolko pari struva ????
    Aбсолютно от всякъде.Питай някой познат и ще ти каже,къде най-близко се продава.Има ги в ловно-рибарски,оръжейни и какви ли не други магазини.

Супер фен
    Има ги на доста места,разпитай

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Да затва брат ми дето е на 15 си има два три.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Да затва брат ми дето е на 15 си има два три.
    Още по-тежък случай ще ти кажа аз брат ти хубаво е на 15 ам един пишлегар 2 клас има смятай за какво си говорим и как ги млати в училище другите дребосъци....и после се чудим защо имало толкова убийци ....представете си след 20 години децата ни какви убийци ще са .....така е то създавайте още деца за масово унищожение да ви питам аз после ако съм жив де \/ \/ \/

www.dragon.bg - елате цъкайте..

lubopitniq
    Guest
    A cena gore dolo znaete li kak vurvqt ? ina4e boxa ne mi trqbva da hodq i da biq koito iskam prosto mi trqbva za samo zashtita

Guest
    За самозащита не ти трябва бокс, приятелю. Не е важна силата, а умението как да я приложиш в случай на нужда. Аз ти предлагам да се запишеш на източни бойни изкуства - вярно, ще ти отнеме години, но си заслужава най-малкото защото това ти помага да поддържаш отлично здраве. И докато се усетиш и умението да се защитаваш с голи ръце (а не с боксове) ще дойде и то.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    За самозащита не ти трябва бокс, приятелю. Не е важна силата, а умението как да я приложиш в случай на нужда. Аз ти предлагам да се запишеш на източни бойни изкуства - вярно, ще ти отнеме години, но си заслужава най-малкото защото това ти помага да поддържаш отлично здраве. И докато се усетиш и умението да се защитаваш с голи ръце (а не с боксове) ще дойде и то.
    Това е идея - ама му трябват минимум 6-7 години за да се каже че може да се бие. (са ако по рождение си е двукрилен гардероб с ръце като баници и година две му стигат )
    2т. системно

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от lubopitniq
    A cena gore dolo znaete li kak vurvqt ? ina4e boxa ne mi trqbva da hodq i da biq koito iskam prosto mi trqbva za samo zashtita
    Започват от 5лв.,от там нататък се покачва цената,зависимост от качеството

И има най-различни гледай да не си вземеш най-яловия

Голям фен
    Ами най-евтини са гумените боксове
    /rossa./

Цитирай Първоначално написано от midian
    Ами най-евтини са гумените боксове
    Да си купи един такъв да удари със всичка сила в една стена и ще се получи доста добър ефект

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    То сега стана много модерно да си вземеш бокс или чикийка за самозащита. Аз,дето съм някъв слаб и могат във всеки един момент да ме опердашат и да ме преджобят не съм си помислял за самозащита...За такива,които си търсят боя - ок,ама иначе...да дам 20 лева за бокс,с които ще се защитавам от невидими Ямакашита - мне...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

lubopitniq
    Guest
    Az sam treniral ina4e 5 godini taekwon do nz dali taka se pishe to4no ama se pak ako mi doidat 2ma 2pati kolkoto men nadali shte mi pomogne tova deto sam u4il

Незнам аз отивам командировка в Шаолин за 5-6 години после като се върна ще видите вие какво гризли ще стана

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    аМ мОЖЕш От рИбАрСкИ мАгАзИн,От лОвЕн И тАкИвА.еДНи МоИ пРиЯтЕлИ тЕзИ дНи Си ВзЕхА зА По 3 И 4 лЕВа ИдЕаЛнИ бОкСоВе..НО зАвИсИ От КъДе Си...???
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    аМ мОЖЕш От рИбАрСкИ мАгАзИн,От лОвЕн И тАкИвА.еДНи МоИ пРиЯтЕлИ тЕзИ дНи Си ВзЕхА зА По 3 И 4 лЕВа ИдЕаЛнИ бОкСоВе..НО зАвИсИ От КъДе Си...???
    Да най-добре от бакалията викам аз...
    Оглеждай се за оръжейни магазини. Ако продавачите си държат на магазина и на обслужването (малко вероятно) едва ли ще ти продадът ако си под 18. Има едни алуминиеви боксчета по около 20 пари с различни размери. Много леки и с доста добра форма. Има разни недоразумения с шипчета, пирамидки, ромбчета, успоредничета.... забрави ги.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    един пич от моя клас имаше някакъв бокс и веднъж ме удари с него... бокса се счупи на 2 така че внимавай освен да е на добра цена да е и качествено

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Какво разбираш под идеални???Да не са ги пробвали върху теб???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си