- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ot kude da si vzema box
Iskam da vi popitam ot kude moga da si kupq box i gore dolo kolko pari struva ????
не знам дали знаеш, но боксовете се водят оръжие и са лекинко забранени![]()
но при ицо коня съм виждала.
т.е. в 'тангра'не знам какви са и защо са, съвсем бегло съм ги мяркала
алелуя.
^тоя човек отзаде в стайчката може и рпг-та да крие.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Aбсолютно от всякъде.Питай някой познат и ще ти каже,къде най-близко се продава.Има ги в ловно-рибарски,оръжейни и какви ли не други магазини.Първоначално написано от lubopitniq
Има ги на доста места,разпитай
Да затва брат ми дето е на 15 си има два три.Първоначално написано от i'm so excited!
2т. системно
Още по-тежък случай ще ти кажа аз брат ти хубаво е на 15 ам един пишлегар 2 клас има смятай за какво си говорим и как ги млати в училище другите дребосъци....и после се чудим защо имало толкова убийци ....представете си след 20 годиниПървоначално написано от Amayo
децата ни какви убийци ще са .....така е то създавайте още деца за масово унищожение
да ви питам аз после ако съм жив де \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
A cena gore dolo znaete li kak vurvqt ? ina4e boxa ne mi trqbva da hodq i da biq koito iskam prosto mi trqbva za samo zashtita
За самозащита не ти трябва бокс, приятелю. Не е важна силата, а умението как да я приложиш в случай на нужда. Аз ти предлагам да се запишеш на източни бойни изкуства - вярно, ще ти отнеме години, но си заслужава най-малкото защото това ти помага да поддържаш отлично здраве. И докато се усетиш и умението да се защитаваш с голи ръце (а не с боксове) ще дойде и то.
Това е идея - ама му трябват минимум 6-7 години за да се каже че може да се бие. (са ако по рождение си е двукрилен гардероб с ръце като баници и година две му стигатПървоначално написано от Анонимко
)
2т. системно
Започват от 5лв.,от там нататък се покачва цената,зависимост от качествотоПървоначално написано от lubopitniq
![]()
И има най-различни гледай да не си вземеш най-яловия![]()
Ами най-евтини са гумените боксове![]()
/rossa./
Да си купи един такъв да удари със всичка сила в една стена и ще се получи доста добър ефектПървоначално написано от midian
![]()
То сега стана много модерно да си вземеш бокс или чикийка за самозащита. Аз,дето съм някъв слаб и могат във всеки един момент да ме опердашат и да ме преджобят не съм си помислял за самозащита...За такива,които си търсят боя - ок,ама иначе...да дам 20 лева за бокс,с които ще се защитавам от невидими Ямакашита - мне...
Az sam treniral ina4e 5 godini taekwon do nz dali taka se pishe to4no ama se pak ako mi doidat 2ma 2pati kolkoto men nadali shte mi pomogne tova deto sam u4il
Незнам аз отивам командировка в Шаолин за 5-6 години после като се върна ще видите вие какво гризли ще стана![]()
![]()
![]()
аМ мОЖЕш От рИбАрСкИ мАгАзИн,От лОвЕн И тАкИвА.еДНи МоИ пРиЯтЕлИ тЕзИ дНи Си ВзЕхА зА По 3 И 4 лЕВа ИдЕаЛнИ бОкСоВе..НО зАвИсИ От КъДе Си...???
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Да най-добре от бакалията викам аз...Първоначално написано от feshankaa
Оглеждай се за оръжейни магазини. Ако продавачите си държат на магазина и на обслужването (малко вероятно) едва ли ще ти продадът ако си под 18. Има едни алуминиеви боксчета по около 20 пари с различни размери. Много леки и с доста добра форма. Има разни недоразумения с шипчета, пирамидки, ромбчета, успоредничета.... забрави ги.
един пич от моя клас имаше някакъв бокс и веднъж ме удари с него... бокса се счупи на 2така че внимавай освен да е на добра цена да е и качествено
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Какво разбираш под идеални???Да не са ги пробвали върху теб???Първоначално написано от feshankaa
![]()