.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Виждалили ли сте някой да прави секс на обществени места?

Аз видях един как опъваше едно момиче в парка.

Супер фен
    По парковете лятно време се разбиваме, кой ти гледа дреме ти на х-я
    2т. системно

Фен
    Град
    Свищов
    Да в парка!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Парк в кола...другото все е на по-затънтени местенца

Голям фен
    Град
    :)
    Кой парк викате?
    сега по темата - да в парк Обаче нали затова са храстите

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Да. Лятно време в парковете, а освен това веднъж минавахме повече от половината клас зад училището , за да си ходим и видяхме една двойка... получи се ужасно и за тях и за нас
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Мега фен Аватара на koalka
    Ми не,не ми се е случвало,но съм виждала как на едно момче му правят свирка в една градинка.

Мега фен Аватара на quench
    Виждал съм в Борисовата градинка, в Западния парк, в Южния парк. В кола. Зад една църква. В тоалетната на "Червило" видях как едни гейове се натиксат при писоарите - мисля,че бяха на амфети (е,аз си се изпиках,кво ме притесняват хората?).
    На купон пред всички брои ли се?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

ми да
    веднъж едни в рейса
    момичето беше с пола...лесна работа
    по парковете също и то доста пъти

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    xex...maleee...samo az li ne sam vijdala takiva raoti
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми не,не ми се е случвало,но съм виждала как на едно момче му правят свирка в една градинка.
    това и аз съм го виждала, ама невестата беше една циганка...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    това и аз съм го виждала, ама невестата беше една циганка...
    ahahaha

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

случвало се е, не веднъж

пък и мен сигурно са ме виждали някъде, не е нещо необичайно мисля

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    По парковете лятно време се разбиваме, кой ти гледа дреме ти на х-я
    Ама тва преди или след като си гледал Megas XLR ?

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    xex...maleee...samo az li ne sam vijdala takiva raoti
    Не си сама!

Ъъъ излъгах,един път без да искам нахлух в стаята и сестра ми и гаджето и го правеха.Видях му само белия гол задник надупен и изчезнах
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    Balgaria
    Az mislia,che ne e mnogo vazpitatelno za podrastvashtite,ama kato se setia kakvi divi izpalnenia sam imal i vse se macha da opravdaia sebe si.Nai mnogo mi pomaga tova,che iniciativata ne vinagi e bila moia.A i drugoto hubavo neshto e ,che horata obiknoveno sa taktichni i proiaviavat razbirane v takiva momenti.Pone pri men taka se e poluchavalo na tri pati.Dobri hora ni vidiaha na dva pati iz parkovete.Edin pat ni gledaha vav vlaka na burgaskata gara i vsichki si malchaha.Tam ne beshe po moia iniciativa.A loshoto beshe ,che vednaz se poluchi goliam fal.Savsem saznatelno i koristno ni zasiakoha dvama maze v mestnost izvan grada/biaha ni vidiali ot daleche s binokal i dovtasaha.Ei shto sram brah zaradi pustia mu nagon.Okaza se ,che i dvamata meraklii sa mi sasedi ta se poluchi mnogo konfuzna situacia.Ii do sega kato se sreshtnem i az i te berem sram.
    Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!

Повече от фен
    Da i v zima i leto stavat takiva ne6ta.....v Plovdiv,v grackata gradina,edni dqdovci si dyhaha,ako tva se broi....golem maitap be6e i est.

Град
    Varna
    Vijada sammnogo pati spore men se dalji nafakta 4e kato se 4uka6 na ob6testveno mjsto adrenalina ska54a i e o6te po-hubavo....

Guest
    аве незнам ама и мен саме засичали ама като се замисля ми става лошо ама то бе отдавнаивече ми е минало иначе в един парк там бе кофти щото приятелката ми ми правише свирка и аз таман свършвам и едни момчета минават на около 15 метра отнас и само зяпат, удома нашите, сестра ми, едни приятели(мн се хилиха), бащата на мойта(как не ядох бой тогава и аз не знам!) ама то така е като си млад

войаорка
    Guest
    Лятото с баща ми пътувахме за село и на един разклон на Околовръсното шосе спря, че му прегря колата. По надолу имаше труженички и спираха много коли, една кола отби близо до нас и няколко минути след това почнаха да правят секс. Беше доста интересно, щото онези въобще не се притесниха от нас и ние ги гледахме през цялото време. Друг подобен случай нямам. Но не ми беше неприятно до като ги гледах, бих казала, че ми се стори забавно, дори за момент леко възбуждащо. С баща ми след това не коментирахме сцената, въпреки че и той с видим интерес изгледа всичко.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от войаорка
    Лятото с баща ми пътувахме за село и на един разклон на Околовръсното шосе спря, че му прегря колата. По надолу имаше труженички и спираха много коли, една кола отби близо до нас и няколко минути след това почнаха да правят секс. Беше доста интересно, щото онези въобще не се притесниха от нас и ние ги гледахме през цялото време. Друг подобен случай нямам. Но не ми беше неприятно до като ги гледах, бих казала, че ми се стори забавно, дори за момент леко възбуждащо. С баща ми след това не коментирахме сцената, въпреки че и той с видим интерес изгледа всичко.
    Хахах, тук с quench колко перверзии и комплекси можем да разнищим от тази история

В цитирания пост прозират леки фройдови реминисценции. И мен инцестът ме е занимавал като явление в сексуалната култура. Но той обикновено е фантазия на мъжете,така че - браво,воайорке!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Но той обикновено е фантазия на мъжете,така че - браво,воайорке!
    О, не, не можеш да си представиш колко фантазии, които ги смятах за мъжко изобретение, всъщност са женски. Who's your daddy (когато момичето те нарича "татенце" и се разиграва подходящ roleplay) е само един пример!

Фох
    Guest
    В Пловдив в градската градина не се спират, а на морето вечер на всеки шезлонг.

Абе не е точно така.
    Whos ya dddy? е кейджплей софткор фетиш. Повечето момичета не го осъзнават дори. Но! Кросдреса и ейджа не са типични за жените...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си