- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za jivota izob6to
След като през времето хиляди хора са седяли и са мислили, за да стигнат до това да ги има училищата и след това работата, от където се изкарват парите и прочие.. Някак си не става ТИ да застанеш и да направиш революция с мисълта си, нали?![]()
Където плюя, там не лижа
Никой не казва да прави6 революция! става дума за това 4е Целия свят живее в някакви стереотипи , старите се опитват да варнат времето назад, възпитават и тийновете така и заради вси4ки тези правила 4овек неможе даси изживее живоа,а някои НИКОГА не се усе6тат 4е ни6то не са направили!
А това за даскалото.... вярно е 4е не дава никакви знания, нужни за по-нататък \/
За жалост някои хора не неискат ,а просто НЯмаТ 6АНС да направят това което искат, заради това 4е например са по пулни или др. за6тото сега "бандите" се съзнават оново по някакви критерии и това за мен
е priznak за ограни4ено мислене. АБЕ ОСЪЗНАИТЕ СЕ БЕ ХОРАА!
Живота има смисъл!Просто ти трябва да го откриеш този смисъл.Повярвай ми има смисъл във всяко малко нещо дори-в усмивката, в прегръдката.
Ако живота нямаше смисъл, ние нямаше да сме тук![]()
Дори и училището е много важно...в живота човек не може да си остане само с общата култура, необходими са и знания!
Аз друго няма какво да кажа
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всеки намира начин да избута в живота и не е нужно да си перфектен на външен вид.А ти май си прекалено комплексиран и зает да се обеждаваш,че няма да успееш в живота, вместо да седнеш и да помислиш КАК да успееш в живота.ВЪЙ ВЪЙ грозна историяПървоначално написано от Анонимко
Където плюя, там не лижа
Първоначално написано от In4iTu_
![]()
In4itu_ ne si mnogo prava...
spored men trqbva da se y4i no.... ne tolkova mnogo za6toto jivota e naistina kratyk i trqbva da gi ima onezi miove za koito vsy6tnost se jivee.A ako po cql den stoi6 i y4i6 tezi momenti nqma da gi polu4i6 ot jivota...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Не съм съгласна с мнението на автора и да си призная прочетох само 2-3 поста.
Според мен трябва да помислиш за бъдещето си, дали имаш изобщо нещо осигурено, и как би протекъл животът ти при всякакви обстоятелства, защото ако живееш ТУК и СЕГА, може да няма ТАМ и УТРЕ!
Когато се засегне темата за училище тя няма почти нищо общо с темата за смисъла на живота, особено кагато се намираш в тази... фаза от живота, когато мислиш за училището, че е нещо скучно, досадно и безполеезно и искаш да живееш, да усетиш живота. То е от ясно по-ясно, че на тези години никой не мисли с главата си (пък то и да мисли с нея, няма да измисли кой знае какво), а с мерака!
Училищрто е нещо много важно, бих казала мястото където се изграждаш като човек и трупаш нужните знания и способности за да се справиш с трудностите в живота.
Не съм съгласна с това.Първо-не можеш по цял ден да си навън и да се чудиш какво да правиш,защото лятото е ок,ама зимата питам-как ще излезеш на -10 градуса,вместо да седиш вкъщи на топло и да правиш нещо.Второ-сега мислиш,че училището няма смисъл,че това е губене на време,но искам да пишеш пак след 10 години дали пак мислиш така.Не,няма,единествено ще съжаляваш,защото няма да имаш нормален живот,а живот изпълнен с трудности.Все пак трябва някак си да успяваме в тоя труден живот,не мислиш ли?И третоповечето неща,които си написала излиза,че са пълни глупости.
vseki sas sobstvenite si razbiraniq![]()
nare4ete me kakto iskat no nemoga da si jiveq jivota hubavo i prekrasno i da ne se 4udq za tova kakvo bi stanalo ako ne be6e tolkova hubavo? Dali nqma6e da e po dobre? I naistina- obi4amda ima trudnosti i t.n. za6toto iskamda znam do kude mogada stigna, kolko moga da izdarja!?!
Razbirate li.
kajete 4e sa gluposti , kajete 4e sam luda, no az taka jiveq i iskam daproduljapo su6tiq na4in.
Jivqla sam i mn odobre, no ne mi haresa. Prostone izdurjam vsi4ko da e tolkova prekrasni, za6toto to NE E!
ne moslqmn mnza toa koeto pravq, puk i v daskalo imam 5 i 6 i y4a i stoq navun i v snqg i ako iskam i pri -20.na men taka mi haresva!
hei hora. ot poslednoto izkazvane na avtora (moje bi) nikoi ne e pisal v temata, a sum sigorna 4e 5e ima mn hora koito da si kajat mnenieto!
i taka po temata, az ne sum mn po impulsivnite ne6ta ,no i takiva ne mi lipsvat
a za daskaloto, kolkoto i da e tupo vse pak dava obrazovanie koeto malko ili mn e nujno v tova ob6testvo!
Sledva6tiq molq![]()